Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Egemen varya Besiktastan fenere de gider.Fenerden de Gsye
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bak ben ne diyorum, sen ne diyorsun.
      Yani BMN bilet alsaymis, klüp/yönetim en iyisi mi olucakti? O zaman sorun yokmuydu?
      Onlari kayiriyorlar diyorsun, ki yanlis bir sey, ama seni kayirsalar, sorun yok mu? Sunu siyasete sokmadan, o grup ile konusacak, anlasacak bir baba yigit yok mu su koca Trabzonda? Neden oturup konusulamiyor bu isler?
      BMN o kadar törenler düzenliyor, o kadar kisiler cagiriyor, o kadar ödüller dagitiyor, cok mu zor tüm gruplar ile bir masaya oturup sunu yeni stadyum gelmeden cözmek?
      Yok, hic birinin digerinden bir farki yok. Tek fark birisinin kayrildigi, digerlerinde "neden bize yok" demesi. Yani ne diyeyim artik ben.

BMN'ye parası ile bilet verilmiyor!
      Uyandırayım!!!
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Maça gelirsek Zokora-Quaresma- Celu- Simao Durdurdukmu

Maç bizim 2-0 Alıcaz Bu maçı
        En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 00:40.
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Egemen bize bonservissiz geldigi icin bonservissiz bir sekilde gitmesini yadirgayamiyorum..

Selcukla arasindaki fark bu..
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Yahu bende hastayım habu laflara ' Quaresma,Simao durdurulsun yeneriz'. Ulan o takımda en son durdurulacak adam Quaresma adam zaten kendi kendinin el freni. Simao desen 5 dakika oynar 85 dakika yatar.Adamlar maçlara eksik başlıyor resmen. Beşiktaş takımının içinde huzur yok alayı birbirinin düşmanı. Onlarıda yenemiyorsak şampiyonluğu hakikaten haketmiyoruz demektir.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BMN'ye parası ile bilet verilmiyor!
              Uyandırayım!!!
              E, ne olmus simdi? Verilse idi sorunumuz yok mu?

Parasi ile verilmiyorsa, gidersin o gruptan bilet istersin (o verilen grupa). Ama istemek icin önce yakinlasman gerek. Hangi grup hangisine yakinlasmak istiyor ki?
              Herkes günü kurtarma derdinde, Trabzonsporu takan yok anlasilan.

Sen bile "onlarla biz kan davaliyiz" diyorsun. Bir dahaki sene parasiyla veya parasiz verildi diyelim bmnye. O zaman benim grup xzy cikip demiycek mi "e hani bana hani bana"?
              En son leavemealone tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 00:42.

Yorum

• İlk olarak A.Kemal Göksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu bende hastayım habu laflara ' Quaresma,Simao durdurulsun yeneriz'. Ulan o takımda en son durdurulacak adam Quaresma adam zaten kendi kendinin el freni. Simao desen 5 dakika oynar 85 dakika yatar.Adamlar maçlara eksik başlıyor resmen. Beşiktaş takımının içinde huzur yok alayı birbirinin düşmanı. Onlarıda yenemiyorsak şampiyonluğu hakikaten haketmiyoruz demektir.
                Abi Dövseydin
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

Parasi ile verilmiyorsa, gidersin o gruptan bilet istersin (o verilen grupa). Ama istemek icin önce yakinlasman gerek. Hangi grup hangisine yakinlasmak istiyor ki?

Sen bile "onlarla biz kan davaliyiz" diyorsun. Bir dahaki sene parasiyla veya parasiz verildi diyelim bmnye. O zaman benim grup xzy cikip demiycek mi "e hani bana hani bana"?
                  Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak sözü, tam da bu tarz durumlar için söylenmiş olsa gerek. Kimse ile kan davamız ol(a)mayacağı gibi kimseden bilet dilenecek de değiliz.. Ama bir kulübün taraftarına söz verdiği (başvuran herhangi birine verebileceği gibi, teknik tabirle rezerve ettiği ) biletleri parası ile dahi satmamasını "ee ne olmuş" şeklinde değerlendiren birisi için bunlar anlam ifade eder mi bilemiyorum..

Şu an yazdığınız ortamdan, yaptıklarından ve düşünce tarzından bihaber olduğunuz kanaatindeyim..

O nedenle alakasız biçimde maç başlığını daha fazla meşgul etmeyelim.. Merak etiğiniz husus varsa (günü kurtarma derdinde miyiz, Trabzonspor için ne yapıyoruz vs.) özel mesajla ya da BMN Forum Danışma kısmından sorabilirsiniz.
                  En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 00:51.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• şu istanbul takımlarına hasta olyorum. bunları yendikmi birkaç haftalık gıdamı alıyorum. bugün trabzonu yeneriz diyen beşiktaşlı bir arkadaşa öyle bir güldümki o bile kızardı. dediğine pişman oldu inşallah mahcup olmayız

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu istanbul takımlarına hasta olyorum. bunları yendikmi birkaç haftalık gıdamı alıyorum. bugün trabzonu yeneriz diyen beşiktaşlı bir arkadaşa öyle bir güldümki o bile kızardı. dediğine pişman oldu inşallah mahcup olmayız
                      Carlos Carvalhal "Biz Inter'e benzemeyiz" demiş..

Inter'e benzeten kim?

Cagliari, Piacenza falan

Yorum

• Buyrun sizi danisma bölümüne davet ediyorum.

Yorum

• Volkan oynar mı sizce?

Bir de Aykut'u Antep maçında izledik, şahane top oynadı. Ardından nasıl bir fikstürse bir daha oynamak nasip olmadı uşağa..

Aykut'la mı başlasak?

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• bu yonetime bende kiziyorum ama geldiklerinde ne haldeydik simdi haldeyiz

Yorum

* Öyle Almanyadan sallama gel sen düzelt o zaman , daha ne nedir bilmiyorsun herkes günü kurtarmanın peşindeymiş , sen daha olduğun yerde neler oluyor ondan haberin yok , sana derdini anlatamayan BMN başka gruplaramı dert anlatıcak...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Empire Of The TS
                                “Ne kulüple, ne de taraftarla kötü ayrıldım. Şimdi farklı bir formayla Avni Aker'e çıkacağım. Protestolar olabilir, canları sağolsun..”

- Egemen Korkmaz / Beşiktaşlı Futbolcu -
                                Egemen hiçbir zaman Selçuk gibi olmamıştır..
                                ki kalacağım da demedi Selçuk gibi..
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X