Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Şuan Avni Aker rize stadı gibi olsa hatta yukarı doğru şöyle az daha geniş olsa ne has olurdu
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• yahu zaten egemen de en fazla 10 dk protesto edilecek sonra nasıl olsa maç izlemeye başlayacaz.Sanki kendi futbolcumuzdan başka bir şeye çok organize bir şekilde tepki gösterebiliyoruz da egemeni protesto edeceğiz.Açıkçası çok ütopik geliyor bana.Daha bir sürü maç oynamamıza rağmen geçen sene çalınan şampiyonluğumuzu savunamadık üstelik çalanlar hala her hafta bize küfrediyor...
      En son Salih Kara tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 23:38.

Yorum

• Bu maçı kazanmak hem moral hem istikrar hemde yeni kurulmuş bir takımın kendisine güveni açısından çok iyi olacak. İnter maçındaki konsantrasyon olmasada ona yakın bir moralle sahaya çıkarsak beşiktaşı çok rahat yeneriz.
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• mutlak kazanmamız gereken bir maç

Yorum

• @Sedat
            Stad zaten eski ve yenisi geliyor.

Bize lazim olan bir devrim.

Artik eski kafalardan, tipik türk toplumu düsüncelerinden arinmamiz gerekiyor. Burda niyetim kimseyi kücük düsürmek degil veya neyin dogru veya yanlis olduguna karar vermekte haddime degil, ama yillar ilerliyor, bizim tribün kültürü bir gram ilerlemiyor.

Devrimci ve sag duyulu birine veya bir kurulusa ihtiyacimiz var. Mesela en basitinden, digelim gruplarin 90% birlesti (büyüklerin), su an yazistigimiz platform bile bir grup (bmn) ve sizce bmn sitesini kapatir mi? Sunu "tmm bizde artik bmnyi kapatiyoruz, birleselim diye" der mi? Demez veya en azindan bana öyle geliyor. Yani ayni tas, ayni hamam.

Cok mu zor sanki bir hali vakti yerinde olan, calisma zorunlulugu olmayan, yani zengin ve Trabzonda yasiyan sag duyulu efendi bir adam bulmak? Sonra tüm tribün liderlerine cagirip, demokratik bir sekilde tek bir grup kurup o yolda devam etmek?

Bazen sanki taraftar gruplarimiz Trabzonspor icin degilde, kendi egolarini tatmin etmek icin kurulduklarini düsünüyorum (kimsenin günahini almak istemem). Cün ki her grup iyi niyetli olsa idi, coktaaan tek yumruk olmustuk ama iste "sen su köylüsün, ben bu köylüyüm, size kiz miz yok" türünden düsünceler bizim yöremizde derin bir sekilde yer aldigindan, benim düsüncelerimin hepsi sadece bir hayal kaliyor.

Yorum

• Büyük takımın büyük taraftarları !

Bırakalım giden isimleri.

Biz şampiyon takımız.
              Şampiyonlar liginde oynuyoruz.
              Trabzonsporumuza destek olalım yeter.

Ben Inter maçından sonra o kadar mutlu oldum ki çocukların oyunundan, gururla işe gittim. Sağduyulu herkes "Inter i elinizden kaçırdınız, yazık oldu, tebrik ederiz" dediler.
              Böyle bir takımım olduğu için gurur duyuyorum. Gidenler de yanıp yanıp dursunlar

Futbolcularımıza sahip çıkalım. Gustavo ya kanca takılıyor yavaş yavaş. Aman dikkat.

selamlar,
              En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 23:59.
              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Beşiktaşlıları aramıza almak gibi insaniyetliği malesef futbol camiasında anlayacak kimse yok...

o nedenle gereksiz bir davranış olur... takıma sahip çıkalım... millete sakız olacak olaylara mahal vermeyelim...
                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Sedat
                  Stad zaten eski ve yenisi geliyor.

Bize lazim olan bir devrim.

Artik eski kafalardan, tipik türk toplumu düsüncelerinden arinmamiz gerekiyor. Burda niyetim kimseyi kücük düsürmek degil veya neyin dogru veya yanlis olduguna karar vermekte haddime degil, ama yillar ilerliyor, bizim tribün kültürü bir gram ilerlemiyor.

Devrimci ve sag duyulu birine veya bir kurulusa ihtiyacimiz var. Mesela en basitinden, digelim gruplarin 90% birlesti (büyüklerin), su an yazistigimiz platform bile bir grup (bmn) ve sizce bmn sitesini kapatir mi? Sunu "tmm bizde artik bmnyi kapatiyoruz, birleselim diye" der mi? Demez veya en azindan bana öyle geliyor. Yani ayni tas, ayni hamam.

Cok mu zor sanki bir hali vakti yerinde olan, calisma zorunlulugu olmayan, yani zengin ve Trabzonda yasiyan sag duyulu efendi bir adam bulmak? Sonra tüm tribün liderlerine cagirip, demokratik bir sekilde tek bir grup kurup o yolda devam etmek?

Bazen sanki taraftar gruplarimiz Trabzonspor icin degilde, kendi egolarini tatmin etmek icin kurulduklarini düsünüyorum (kimsenin günahini almak istemem). Cün ki her grup iyi niyetli olsa idi, coktaaan tek yumruk olmustuk ama iste "sen su köylüsün, ben bu köylüyüm, size kiz miz yok" türünden düsünceler bizim yöremizde derin bir sekilde yer aldigindan, benim düsüncelerimin hepsi sadece bir hayal kaliyor.
                  * Ne zaman Takım çıkarlarımızı kişisel çıkarlarımızın üstünde görürsek o zaman gerçekten bazı şeyleri başarırız , ama sen klüp olarak BMN'ye kombine satmazsan , Siyasilere yakın olan grup biletleri abrakadabra yaparsa bir yere varamayız...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haksiz.

Egemeni protesto ekmek isteyen tüm düsünceler haksizdir. Bitti!

Neden mi?

Maca Egemen icin gidilmiyor, Trabzonsporumuz icin gidiliyor. Görevimiz takimimizi desteklemektir. Ha mactan sonra, internette, disarda Egemen icin ayri bir protesto olur, ama 90 dakkamizin bir dakkasini bile karsi takim icin degil, bizim icin harcamamiz lazim.

Lütfen uzatmayalim artik bu konuyu. Meseleyi kan davasina dönüstürmeyin!
                    ayrıca bu akşam eski bir yöneticiyle 2 saate yakın bir aile ortamında sohbet ettik,adam yemin billah etti,Egemen özellikle Nevzat Şakar'ın biraz da Başkan Şener in minnetsiz hareketleri sebebiyle takımdan koptu...Egemen paralar ödenmeyince futbolcuları organize edip yönetimi zorlayan bir oyuncuymuş ki bu hepsinin hakkı zaten...Beşirli de daire de aldı diyor... ama Şakar efendi Egemen e bizim verdiğimiz parayı kimse sana vermez,beğenmiyorsan sen bilirsin türünden cümleler kurmuş....zaten Egemen sözleşmesinin son dakikasına dek aslanlar gibi oynadı...bırakın ıslığı ,çağırıp alkışlanmalı bence
                    .....

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ama sen klüp olarak BMN'ye kombine satmazsan , Siyasilere yakın olan grup biletleri abrakadabra yaparsa bir yere varamayız...
                      Bak ben ne diyorum, sen ne diyorsun.
                      Yani BMN bilet alsaymis, klüp/yönetim en iyisi mi olucakti? O zaman sorun yokmuydu?
                      Onlari kayiriyorlar diyorsun, ki yanlis bir sey, ama seni kayirsalar, sorun yok mu? Sunu siyasete sokmadan, o grup ile konusacak, anlasacak bir baba yigit yok mu su koca Trabzonda? Neden oturup konusulamiyor bu isler?
                      BMN o kadar törenler düzenliyor, o kadar kisiler cagiriyor, o kadar ödüller dagitiyor, cok mu zor tüm gruplar ile bir masaya oturup sunu yeni stadyum gelmeden cözmek?
                      Yok, hic birinin digerinden bir farki yok. Tek fark birisinin kayrildigi, digerlerinde "neden bize yok" demesi. Yani ne diyeyim artik ben.

İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ama Şakar efendi Egemen e bizim verdiğimiz parayı kimse sana vermez,beğenmiyorsan sen bilirsin türünden cümleler kurmuş....zaten Egemen sözleşmesinin son dakikasına dek aslanlar gibi oynadı...bırakın ıslığı ,çağırıp alkışlanmalı bence
                      Sende ama simdi bir yöneticiyi atese atiyorsun. Yönetime mi protesto yapalim? Dediklerine inaniyorum, orasi ayri, ama bunu anlatan adam neden bunlari ortalikta anlatiyor? Kimin yararina bu? Hedef göstermekten baska bir sey degil.

Yorum

• Ne yapmis Egemen diyor hala bazi kisiler.Trabzonspordan Besiktasa gitti daha ne olsun ya
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yapmis Egemen diyor hala bazi kisiler.Trabzonspordan Besiktasa gitti daha ne olsun ya
                          Aurelioda gitti, gerci o bir kac durak gezdikten sonra oraya gitti ama olsun. Eeee ne yapalim simdi? Her gidenin arkasindan protesto mu yapalim?

Bir insana protesto etmek neyi gösterir? O kisiye önem verdigin anlamina gelir.

Yani en iyisi hic o kisiler yokmus gibi davranmak, yani önem vermemek. Bu sekilde giden kisilere degil, takimimiza konsantre olmus oluruz.

Yorum

• Empire Of The TS
                            “Ne kulüple, ne de taraftarla kötü ayrıldım. Şimdi farklı bir formayla Avni Aker'e çıkacağım. Protestolar olabilir, canları sağolsun..”

- Egemen Korkmaz / Beşiktaşlı Futbolcu -

Yorum

• Egemene Tepki Olmaması Gerekiyor O kadar emegi geçti bizde!

En azından emeklerine saygı göstermeliyiz

Ama selcuk farklı
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• Hay Egemen'inize Maçın bile önüne geçti adam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X