Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BJK'yi bilmem ama bence Egemen'e ayrı bir sayfa açalım..Egemen gönlümüzde taht kuran bir futbolcuydu gidişi onun kabahati değildi..İstanbuldaki Beşiktaşlılar Trabzon seyircisinin Egemen'i protesto edeceğini söylüyor..bense tam tersini düşünüyorum onu tribünlere çağırıp alkışlayalım..Görsünler seyirci nasıl olurmuş..
    Yok daha neler.

Hey Allahım yarabbim, iyice yumuşadı bizim taraftar hale bak yahu.

Tribüne çağıralımmış vay anasını sayın seyirciler, çiçekte verelim isterseniz.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ne çağıralım ne de küfür edelim.Hiç ilgilenmeyelim.En güzel cevap bu olur bence.
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaş'ın hocası İnter maçında tribünden Trabzonumuzu izledi. Bugünkü gazetelerde de Carvalhal Trabzon'u çözdü, ikinci yarı işi bitiririz gibi açıklamaları var...

Bu açıklamalrdan da anlaşılacağı üzere biz ilk yarıda Beşiktaş'a bulduğumuz pozisyonları atmalıyız. Öyleki adamlar ikinci yarı bize gol atsalar bile maçı biz kazanalım
        Carvalhal Cengel Bulmaca bile cözemez
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• egemeni alkışlayacak halimiz yok ,ona bişe diyemem de selçuk inan o avnı akere nasıl çıkacak onu düşünsüz..

Yorum

• Bir üyenin imzasında vardı.

Trabzonspor'un EGEMEN'liğine İNAN'madılar.

Böyle bir pankart güzel olabilir.

Yorum

• Beşiktaş ve Melo'ya ceza geldi!
              PFDK, Beşiktaş'a derbide çıkan olaylar nedeniyle 1 maç saha kapatma ve toplam 235 bin TL para cezası, Galatasaraylı Melo'ya da 1 maç ceza verdi.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Besiktas Maci beni heyecanlandirmiyor.
                Bunu kesin yenecegiz diye düsündügümden söylemiyorum.
                Besiktas tuhaf birsey bu sene, bende hic heyecan yaratmiyor.
                Inter macindaki performansin yüzde yetmisi fark atmaya yeter.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beşiktaş ve Melo'ya ceza geldi!
                  PFDK, Beşiktaş'a derbide çıkan olaylar nedeniyle 1 maç saha kapatma ve toplam 235 bin TL para cezası, Galatasaraylı Melo'ya da 1 maç ceza verdi.
                  Herkese ceza veriyorlar ama şu yerden bitme Emre'ye kimse dokunamıyor.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Besiktas Maci beni heyecanlandirmiyor.
                    Ayaklarimiz yere bassin lütfen. Yoksa fark yiyen taraf biz oluruz. Futbol bu. Inter'i yenen bu takim Samsunspor ile berabere kaldi mesela. Evinde IBB'ye yenildi.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak nurver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne çağıralım ne de küfür edelim.Hiç ilgilenmeyelim.En güzel cevap bu olur bence.
                      Aynen öyle.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak nurver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne çağıralım ne de küfür edelim.Hiç ilgilenmeyelim.En güzel cevap bu olur bence.
                        Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                        NORTHERNER
                        RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Besiktas Maci beni heyecanlandirmiyor.
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• alacağımız güzel bir galibiyet ve maç sonu totosuna bakarak yürüyen egemen bozuntusuna verilecek en güzel cevaptır herhalde.
                            Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• ayaklar yere sağlam bassın.fazla havalarda uçmayalım.
                              haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• SL'de ilk iki haftanin sonunda 4 puan ile grupta liderdik. Yorumlar yine cok abartili idi. Ayaklar yere basmiyordu. Bu maalesef teknik heyete de yansimiz olacak ki Moskova'da acik bir Futbol oynadik. Ofansif oynadik. Sonucu hepimiz biliyoruz. Oysa orada berabere kalmis olsaydik...

Onun icin; Besiktas ne olursa olsun Avrupa Liginde mücadele eden, ligde de 2 puan gerimizde bulunan bir takim. Ligde evimizde zaten kötü oynuyoruz. Birde rehavet eklenmesin buna.

Insallah kazanip yolumuza devam ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X