İlk olarak 61kralfatih tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Özlemişim İstanbul'lularla oynamayı.. Tamam yorgunluk var ama yenelim be.. Moral tavan yapsın, yolumuza devam edelim.. Zor maçlar var önümüzde ligde.. Gençler ve Sivas maçları zor.. Her iki takımda ligin iyi oynayan ekipleri.. Dolayısıyla olmasın ama ilerde yaşanabilecek puan kayıplarını da düşünürsek bu maçı kazanmamız önemli.. Bjk gs maçında iyi oynadı ama gol yollarında şanssız ve beceriksizdiler..
İnşallah bize karşı pozisyon bulamazlar ama bence şu an ligin en iyi "İstanbul" takımı bjk.. Yenersek arayı da açıyoruz.. O bakımdan yenmemizi istiyorum..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
BJK'yi bilmem ama bence Egemen'e ayrı bir sayfa açalım..Egemen gönlümüzde taht kuran bir futbolcuydu gidişi onun kabahati değildi..İstanbuldaki Beşiktaşlılar Trabzon seyircisinin Egemen'i protesto edeceğini söylüyor..bense tam tersini düşünüyorum onu tribünlere çağırıp alkışlayalım..Görsünler seyirci nasıl olurmuş..
Yorum
-
Protesto edilmesine ne kadar karşıysam, çağrılıp alkışlanmasına da o kadar karşıyım..İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK'yi bilmem ama bence Egemen'e ayrı bir sayfa açalım..Egemen gönlümüzde taht kuran bir futbolcuydu gidişi onun kabahati değildi..İstanbuldaki Beşiktaşlılar Trabzon seyircisinin Egemen'i protesto edeceğini söylüyor..bense tam tersini düşünüyorum onu tribünlere çağırıp alkışlayalım..Görsünler seyirci nasıl olurmuş..
Yorum
-
Samimi olmak gerekirse stadda olsam Egemen'e epey sallardım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
her görüşe saygı duyarım çünkü Egemenin gidişi bizi çok üzdü..ancak benim görüşüm farklılıktan yana..başka takımlara gidenler genellikle protesto edilir oysa Trabzon'da durum farklı, biz sattığımız hiçbir futbolcuyu protesto etmedik üstelik bize gol attığı halde...Egemen'in hakkından nasılsa Burak gelir..İstanbul basınını ve şiddet bekleyenleri bir kez daha mahcup edelim diyorum.
Yorum
-
egemen jest rest mest vs bunlar hikaye giden gitti takili kalmamak gerek alkislamakta yuhalamakta olmaz bu macra sonra adam gelir mac sonu yendiklerinde bize uclu cektirir al basina is alisik nasi olsa avni akerde uclu cektirmeyeAyık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Bosverin Egemen'i yahu...Adam birakti gitti iste...Biz bu maci nasil kazaniriz onu konusalim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Cevabı çok basit.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosverin Egemen'i yahu...Adam birakti gitti iste...Biz bu maci nasil kazaniriz onu konusalim.
İnter maçındaki futbol.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum