Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni bahanemizde şampıyonlar ligi macımız var aklımız ordaydı onun ıcın konsantre olamadık.....bir baska lig macından sonrada şampıyonlar liginde maç yaptık yorgun düştük onun ıcın yenemedık.....ohhh ne guzel be....gel keyfım gel........

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Oynadığımız oyunla maçı kesinlikle hak etmedik.Ama her hafta bir yan hakem facıası yaşamakta neyin nesi,adam 2 mt önündeki el pozisyonunu görmüyo !! Akıllar İnter maçındaydı inşAllah ordan güzel bir sonuç çıkar.
      Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Senol Günes´i koruma altina alma zorunlulugunu niye hissederiz? Cünkü bu takimin ersun Yanal gibi kibirli kisiliklere ihtiyaci yok (sadece kendi dogrularini herkese dikte etmeye calisan, hatasini kabullenmeyen), cünkü Senol Günes bizden biri, cünkü bu kadar basarisiz bir Yönetim ile basariyi getiren, getirebilecek tek kisi Senol Günes oldugundan!

Biraz empati yapmayi deneyin, Senol Hoca elestirilmez degildir, keza onu en agir elestirende, bizzat kendisidir!

Burak´a gelince:

Maci Tv basinda seyreden herkesin fikri ayni -> Vurdumduymaz, havalanmis, kosmuyor...
        Ama maci stattan seyreden arkadas -> Burak cok istiyordu...

Iste elestiriden önce bazi faktörleri de gözöüne alarak pesin hükümlü olmamak gerekir!
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak konusuna açıklık getirmek lazım sanırım. Burada isteksizdi yazılıyor çıldırmamak elde değil. Stattaydım maçı bırakıp onu izledim sürekli. Kendini yırttı adeta. O da diğer oyuncuların isteksizliğine çıldırdı. Eğer onun kadar istekli 1-2 oyuncumuz daha olsaydı dün ezer geçerdik. Ancak herkes sadece standardını oynuyor. Üstüne birde gelip burda Burak hakkında olumsuz yorumlar görmekte en kötüsü.
          Burak belki isteksiz degildi ama havaliydi,ben oldum havasindaydi.

Cok top ezdi,bazen bencil bazen de beceriksizdi.

Su bir gercek ki burak formsuz ve toparlanmali,daha cok zorlamali ve paylasmali.

Burak 2 gol attigi kayseri macinda bile iyi degildi bence...
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Dün Mersin'deki seyrcimizi alkışlamak gerekir!..

Tribünlerde hasret, özlem vardı ve bize kadar geldi bu duygu!

Büyüklük gösterisiydi

Yorum

• mersın taraftarınıda ılk defa böle gordum yoksa onlar fenerbahce taraftarımıydı
              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mersın taraftarınıda ılk defa böle gordum yoksa onlar fenerbahce taraftarımıydı
                Mersin bize ''Şampiyonlar Liginde başarılar'' pankartı açtı.Ayrıca Trabzonspor sahaya çıkarken hoş geldin Trabzonspor diye anons yapıldı.

Ve son olarak bize olumsuz tezahürat duymadım.Sadece kendi takımlarını desteklediler.

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Malesef bizim tribünlerde bilet tükenince mersin kapalıdan bilet aldım tam bizimkilerin karşısındaki tribünde idim , öncelikle yağan yağmurda o insanların halini görünce içim acıdı ve futbolculara tepkim biraz daha arttı , profesyonellik denen olguyu anlıyorum ama be adam madem profesyonelsin o zaman konsantrenin ,mücadelenin maksimumunu ver olmazsa canın sağolsun ama 90 dakika sağnak altında ıslananları gördükçe sahada ruhu olan bir adam daha fazla savaşır , bundan dolayı oraya giden taraftarımızın ayaklarına sağlık tam karşınızda mersin kapalısında sizleri gururla izledim keşke bilet im olsaydıda yanınızda bende ıslansaydım...

* Öncelikle şunun herkes kavrasın lütfen , Burak eleştirilmez değildir malesef yeni Fatih Tekke olma yolunda gidiyor ve buna neden olan bizleriz , ilk geldiği günleri yuhalandığı günleri unutmayalım , son 1 yıldır üst düzey performans gösterdiği yadsınamaz fakat onda değişikliklere yol açmış bu performans , çok top eziyor ve herkesin ona top atmasını bekliyor bu durum takım olgusuna zarar veriyor ,ayakları biraz yere basmalı aynı kelimeleri Fatih içinde kullanmıştık , heryeri Trabzon zannetti rusya da gerçek değerinin ne olduğunu anladı , Burak ta bu seviyeye gelmeden uyarılmalı ...

*Takımımız malesef takım olamadı hala , top rakipte iken yapılan pres bile dengesiz biri prese başlarken diğerleri seyrediyor ,organize pres olmadı aslında yapılabilse Mersin defansında çok rahat top çalnabilinirdi .

*Kendisine her nekadar sevmesemde , halı saha topçusu olduğunu iddaa etsemde dün sahada temposu düşmeyen tek oyuncu Alanzinho idi yine gereksiz top kayıpları yaptı fakat kötünün iyisi idi.

*Colman arjantinli olduğundan dolayı bu takımda oynuyor , malesef belli bi kısım taraftarımızda yabancı hayranlığı mevcut elimizdeki pireyi deve görmek için kedimizi zorluyoruz , 2 adet korner attı bu kornerleri tekrar incelensin adamın vurdumduymazlığını daha net anlayacaksınız.

*Adrian ı kim kaç kere seyretti bu meblağlar verilebilir onayını kim verdi merak ediyorum.

*Mersin top rakipte iken 10 oyuncu mükemmel alan savunması yapıyorlar nerdeyse bize nefes aldırmadılar , bu tip takımlara karşı ya sıfıra ineceksiniz yada adam eksilten oyuncunuz olacak , ikiside malesef bizde yok , şimdi jaja nın kıymetini daha fazla anlıyoruz , disiplinli oyuncuyu herkes yönetir , iyi idareci arızalı personelden verim alabilendir Şenol Güneş bu konuda çok zayıf , geçmişte benzer örnekleride bulabilirsiniz...

*Bu ligde hiç bir takımı rahat yenemeyiz, alacağımız hiç bir mağlubiyet sürpriz sayılmaz , ligimizin ortalama üstü vasat takımıyız ve kimse bizde herangi bir maçta oyunu domine etmemizi beklemesin , bu kadro ve mantalite buna uygun değil.

*Mustafa nın yaşı çok genç belki iyi bir stoper olacak ama çok çalışması gerek , idmanlardan sonra ben A takım oyuncusuyum diye egosunu büyüteceğine bir ton eksiğim var onları kapatmalıyım deyip çalışmalı , sonu Tayfun gibi olur sırf nüfus cüzdanında Trabzon yazdığı için takımda tutulan oyunculardan olur.

*Tolga tüm futbolcular için güzel bir örnek , ben yıllarca eleştirdim bundan kaleci olmaz , korkak ,titrek dedim ama Tolga bizleri yanılttı demekki olabiliyormuş , diğer genç oynuncuların Tolga yı örnek alması gerek.

*Josep boum Mersin in stoperi lefkoşeden 25.000(Yirmibeşbin) € ya alınmış , bence sahanın yıldızı idi ve Mersinlilerle konuştum adam sezon başından beri böyle demekki milyon eurolar verip parayı saçacağımıza biraz daha fubolu bilen takip eden scoutlarımız olsa farklı yerlerde olurduk ama bu takım vakti zamanında Lemi yi brezilya ya göndermedimi futbolcu baksın diye...

* Emin olun golü yemese idik gol atamazdık , futbolcuların çoğu kafalarında maçı başladığı gibi bitirmeye gelmişlerdi...

Bazılarımızın içini acıtsa da güzel tespitler...

Yorum

• Şimdi Real Madrid-Valencia maçını izledim.Valencia'ya gerçekten üzüldüm.

Son dakika da net penaltıları verilmedi.Maç 3-2 bitti.

Ayrıca ek olarak ligimiz ile İspanya ligi arasında ne kadar fark olduğunu bir kez daha gördüm.Adamlar harbiden futbol oynuyor.

Son dakikada gol atmak için ellerinden geleni en hızlı şekilde yapıyorlar.Bizim gibi son dakikalarda taç atarken 10 saat beklemiyorlar.

Daha çok yol kat etmemiz lazım.
                    En son Mustafa' tarafından düzenlendi; 20.11.2011, 01:04.

Yorum

• Jaja-Adrian, Vira Bismillah...

Yorum

• digiturkwebtv ile problem yasayan baska biri daha varmiydi bu macta ?? Bence hakkinizi arayin bana bir aylik bedava üyelik verdiler
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu arada Aykut denen teknik direktör müsveddesi bizim Giray ile Burak'a taş atmış..Milli maçın sorumluluğunu sakatım deyip lig maçında oynayanlara kesselerdi bizim oyuncular da daha sakin olurlardı diyor.Emre denen psiko ile Gökhan Gönül nam çakma Alves kavga etti ya..Hoşt diyesi geliyor insanın.HOŞT aykut hoşt..

Yorum

• inter maçı aklıllarda vardı tabiki ama genelde bize milli takım aralarıda yaramıyor nedense...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• bu takım ne olursa olsun 3 günde bir maç yapıyor. ve her biri ayrı konsatrasyon. takım bu yuzden 5 beraberlik almıştır. yoksa su anda en az 5 beraberliğin 3 ü galibiyetti. beraberliklerin çpoğundada iyi oynayan ve son dakikalarda golü yiyen taraf bizfdik.

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu takım ne olursa olsun 3 günde bir maç yapıyor. ve her biri ayrı konsatrasyon. takım bu yuzden 5 beraberlik almıştır. yoksa su anda en az 5 beraberliğin 3 ü galibiyetti. beraberliklerin çpoğundada iyi oynayan ve son dakikalarda golü yiyen taraf bizfdik.

Bende böyle düsünüyorum sahsen...Teknik heyet gecen sezonki basarisini Yönetime ragmen aynen sürdürüyor.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X