Burak sağda oynamalı sol oynamalı vs gibi şeyler değil sorun.Bizim sistemdeki ileri 3 lü sürekli yer değiştirmeli.Henrique-Halil-Burak sürekli yer değiştirmeli tabiki bunlar istikrar sayesin olacak şeyler geçen sene bunu çok ama çok güzen yapıyorduk Jaja Burak Umut sürekli yer değiştiriyordu ve mükemmelde oluyordu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Maçı kazanamamızın nedenini geç gelen halil-volkan değişikliğine bağlıyorum.
Oyun olarak kötü olmamıza rağmen bu erken değişiklik ile maçı kazanabilirdik.
Yediğimiz gol öncesinde ki bariz eli yan hakem görmemezlikten geldi , kayseri maçında da yan hakem faciası vardı gariptir bize rastlıyor , önemlimi tabi ki böyle bir ülkenin böyle bir futbol camiasında çok normal şeyler sıkıntı etmemek gerek.
Futbol olarak sabaha kadar oynasak mersin idman yurdundan daha iyi top yapamazdık , imkanı mümkünatı yok yapamazdık , çünkü biz alanları kapatamayan bir takımız sezon başından beri , ve üstüne üstün pasda yapamayan ağır bir takımız mersin ise kısaca söylemek gerekirse Nurullah sağlam takımı , nurullah hocanın hiç bir takımını kolay kolay yenemeyiz.
Kötü futbol devam ediyor , kolay kolayda değişeceğini düşünmüyorum , çünkü oyunu muhteşemleştirecek adrian , burak , halil , volkan ve henriquenin birbiri ile alakası yok hatta kendileri ile bile alakaları yok herkes bağımsız bazıları iyi bazıları çok kötü oynuyor bu takımdan pas yapan basan alan kapatan marke eden bir takım beklemiyorum , beklemedikçede galibiyet seriside beklemiyorum her takım bizi yenebilir böyle bakmak gerek , hala takım olamadık.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Malesef bizim tribünlerde bilet tükenince mersin kapalıdan bilet aldım tam bizimkilerin karşısındaki tribünde idim , öncelikle yağan yağmurda o insanların halini görünce içim acıdı ve futbolculara tepkim biraz daha arttı , profesyonellik denen olguyu anlıyorum ama be adam madem profesyonelsin o zaman konsantrenin ,mücadelenin maksimumunu ver olmazsa canın sağolsun ama 90 dakika sağnak altında ıslananları gördükçe sahada ruhu olan bir adam daha fazla savaşır , bundan dolayı oraya giden taraftarımızın ayaklarına sağlık tam karşınızda mersin kapalısında sizleri gururla izledim keşke bilet im olsaydıda yanınızda bende ıslansaydım...
* Öncelikle şunun herkes kavrasın lütfen , Burak eleştirilmez değildir malesef yeni Fatih Tekke olma yolunda gidiyor ve buna neden olan bizleriz , ilk geldiği günleri yuhalandığı günleri unutmayalım , son 1 yıldır üst düzey performans gösterdiği yadsınamaz fakat onda değişikliklere yol açmış bu performans , çok top eziyor ve herkesin ona top atmasını bekliyor bu durum takım olgusuna zarar veriyor ,ayakları biraz yere basmalı aynı kelimeleri Fatih içinde kullanmıştık , heryeri Trabzon zannetti rusya da gerçek değerinin ne olduğunu anladı , Burak ta bu seviyeye gelmeden uyarılmalı ...
*Takımımız malesef takım olamadı hala , top rakipte iken yapılan pres bile dengesiz biri prese başlarken diğerleri seyrediyor ,organize pres olmadı aslında yapılabilse Mersin defansında çok rahat top çalnabilinirdi .
*Kendisine her nekadar sevmesemde , halı saha topçusu olduğunu iddaa etsemde dün sahada temposu düşmeyen tek oyuncu Alanzinho idi yine gereksiz top kayıpları yaptı fakat kötünün iyisi idi.
*Colman arjantinli olduğundan dolayı bu takımda oynuyor , malesef belli bi kısım taraftarımızda yabancı hayranlığı mevcut elimizdeki pireyi deve görmek için kedimizi zorluyoruz , 2 adet korner attı bu kornerleri tekrar incelensin adamın vurdumduymazlığını daha net anlayacaksınız.
*Adrian ı kim kaç kere seyretti bu meblağlar verilebilir onayını kim verdi merak ediyorum.
*Mersin top rakipte iken 10 oyuncu mükemmel alan savunması yapıyorlar nerdeyse bize nefes aldırmadılar , bu tip takımlara karşı ya sıfıra ineceksiniz yada adam eksilten oyuncunuz olacak , ikiside malesef bizde yok , şimdi jaja nın kıymetini daha fazla anlıyoruz , disiplinli oyuncuyu herkes yönetir , iyi idareci arızalı personelden verim alabilendir Şenol Güneş bu konuda çok zayıf , geçmişte benzer örnekleride bulabilirsiniz...
*Bu ligde hiç bir takımı rahat yenemeyiz, alacağımız hiç bir mağlubiyet sürpriz sayılmaz , ligimizin ortalama üstü vasat takımıyız ve kimse bizde herangi bir maçta oyunu domine etmemizi beklemesin , bu kadro ve mantalite buna uygun değil.
*Mustafa nın yaşı çok genç belki iyi bir stoper olacak ama çok çalışması gerek , idmanlardan sonra ben A takım oyuncusuyum diye egosunu büyüteceğine bir ton eksiğim var onları kapatmalıyım deyip çalışmalı , sonu Tayfun gibi olur sırf nüfus cüzdanında Trabzon yazdığı için takımda tutulan oyunculardan olur.
*Tolga tüm futbolcular için güzel bir örnek , ben yıllarca eleştirdim bundan kaleci olmaz , korkak ,titrek dedim ama Tolga bizleri yanılttı demekki olabiliyormuş , diğer genç oynuncuların Tolga yı örnek alması gerek.
*Josep boum Mersin in stoperi lefkoşeden 25.000(Yirmibeşbin) € ya alınmış , bence sahanın yıldızı idi ve Mersinlilerle konuştum adam sezon başından beri böyle demekki milyon eurolar verip parayı saçacağımıza biraz daha fubolu bilen takip eden scoutlarımız olsa farklı yerlerde olurduk ama bu takım vakti zamanında Lemi yi brezilya ya göndermedimi futbolcu baksın diye...
* Emin olun golü yemese idik gol atamazdık , futbolcuların çoğu kafalarında maçı başladığı gibi bitirmeye gelmişlerdi...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
Şenol Hocanın kendinize dikkat edin sakatlanmayın İnter maçı var cümlesini kurduğuna kesinlikle inanıyorum.Eğer İnter maçı olmasa daha sert oynardık ve maçı alırdık.Ama anormal olan bu değil .Niye yedek oyuncuları koyamıyoruz bu maçlara yedek oyuncu ne işe yarar sorun bu benceElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı kazanamamızın nedenini geç gelen halil-volkan değişikliğine bağlıyorum.
Oyun olarak kötü olmamıza rağmen bu erken değişiklik ile maçı kazanabilirdik.
Yediğimiz gol öncesinde ki bariz eli yan hakem görmemezlikten geldi , kayseri maçında da yan hakem faciası vardı gariptir bize rastlıyor , önemlimi tabi ki böyle bir ülkenin böyle bir futbol camiasında çok normal şeyler sıkıntı etmemek gerek.
Futbol olarak sabaha kadar oynasak mersin idman yurdundan daha iyi top yapamazdık , imkanı mümkünatı yok yapamazdık , çünkü biz alanları kapatamayan bir takımız sezon başından beri , ve üstüne üstün pasda yapamayan ağır bir takımız mersin ise kısaca söylemek gerekirse Nurullah sağlam takımı , nurullah hocanın hiç bir takımını kolay kolay yenemeyiz.
Kötü futbol devam ediyor , kolay kolayda değişeceğini düşünmüyorum , çünkü oyunu muhteşemleştirecek adrian , burak , halil , volkan ve henriquenin birbiri ile alakası yok hatta kendileri ile bile alakaları yok herkes bağımsız bazıları iyi bazıları çok kötü oynuyor bu takımdan pas yapan basan alan kapatan marke eden bir takım beklemiyorum , beklemedikçede galibiyet seriside beklemiyorum her takım bizi yenebilir böyle bakmak gerek , hala takım olamadık.
Son Paragrafına Kesinlikle Katılyorum.Sabır Yok malesef Asıp keselim herkesi ama kendimizi hiç sorgulamayalım.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
11 maçın 5 ini kazandık.
oynadığımız 11 maçtada kadromuz kağıt üstünde rakiplerimizden iyiydi. Maç yaptıklarımızdan en kralı Bursaspor neredeyse yarı değerimizde.
Dün bizden daha iyi oynayan topa sahip olan mersinin değeri ÇEYREĞİMİZ kadar.
Daha derbiler oynanmadı.
11 de 5 başarı değil. başarısızlık. İyiye felan gittiğimiz de yok. Işık yok. Son haftalarda bir değişiklik var.
Önceden topa sahip oluyorduk ama pozisyona zor giriyorduk. Şimdi Topuda rakibe verdik, ceza sahasının önünde ikinci lig takımı gibi kontra bekliyoruz. Bu kimin eseri ?
Yorum
-
Anlamakta güçlük çekiyorum .5 Galibiyet aldık tamam.En fazla 6 galibiyetle Şikeciler önde .Çok fark mı var ? Yokİlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 maçın 5 ini kazandık.
oynadığımız 11 maçtada kadromuz kağıt üstünde rakiplerimizden iyiydi. Maç yaptıklarımızdan en kralı Bursaspor neredeyse yarı değerimizde.
Dün bizden daha iyi oynayan topa sahip olan mersinin değeri ÇEYREĞİMİZ kadar.
Daha derbiler oynanmadı.
11 de 5 başarı değil. başarısızlık. İyiye felan gittiğimiz de yok. Işık yok. Son haftalarda bir değişiklik var.
Önceden topa sahip oluyorduk ama pozisyona zor giriyorduk. Şimdi Topuda rakibe verdik, ceza sahasının önünde ikinci lig takımı gibi kontra bekliyoruz. Bu kimin eseri ?
Gs 5 galibiyeti bulunuyor.Beşiktaş 5 galibiyet .Abartılacak fark yok .
Yeni takım olmanın dezavantajını yaşıyoruz.Sabretsek .Paat diye takım olunmuyor ki
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Buraktan frikikçi olursa olacağı budur. Bu adam iyi olabilir her işi yapma serbestisi vermek saçmalık. Şenol hoca hiçmi sen şunu yap bunu yapma demiyor anlamıyorum.
9 şut 0 isabet rezalet.
Kayseri gibi berbat bir takımı yenince fazla heveslenilmemesi gerektiğini belirtmiştik.En son Vkgz tarafından düzenlendi; 19.11.2011, 13:25.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonspor'un 3 genetik hastalığı var ki bunlardan kurtulması mümkün görünmüyor. bu maçta onlardan biriydi işte.
- milli maç için verilen her aradan sonra puan kaybetmek,
- farklı kazandığı maçlardan sonra yenilmek,
- kötü sonuçlar aldığı dönemlerde fener, gs ya da bjk'ye yenilerek düzlüğe çıkmalarını sağlamak,
Yorum
-
İnter maçı öncesi normal sonuç.Takım yorgun gözüktü.Aşırı yağış vardı.Mersin de iyi takım.Tabi ki kazanmamız gerekiyordu ama kolay maç olmadı rakip iyi konsantre olmuş.Maçın hakkı beraberlikti.Lig pek gözümde değil play off filan soğuttu iyice ama lider olmak güzel olurdu.Neyse İnter'i yeneriz durum düzelir
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
ne sabir mi? o ne?İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamakta güçlük çekiyorum .5 Galibiyet aldık tamam.En fazla 6 galibiyetle Şikeciler önde .Çok fark mı var ? Yok
Gs 5 galibiyeti bulunuyor.Beşiktaş 5 galibiyet .Abartılacak fark yok .
Yeni takım olmanın dezavantajını yaşıyoruz.Sabretsek .Paat diye takım olunmuyor ki
Bu sene lig tarihinde ilk defa pespese maclar oynaniyor ortalama 4 gunde mac oynanan bu senede degil Trabzonspor hic bir takim seri ya-pa-maz.Nitekim yapamadi da son dkda tesadufu gol olsa mac fazlasiyla lider olacaktik.
Oynadigimizdan herkes gibi bende memnun degilim,daha iyi olmamiz lazim,yeni takim kurma sancilarini daha once 2 yilda gecmistik ama simdi o kadar vaktimiz yok.Ayrica yukaridaki gercekleri iyi oynayarak da yok edemeyiz sadece azaltiriz.Bu sene 34 mac sonunda cok daha dusuk puanlarla play-offlara girilecek buna eminim.
Yorum
-
Burak konusuna açıklık getirmek lazım sanırım. Burada isteksizdi yazılıyor çıldırmamak elde değil. Stattaydım maçı bırakıp onu izledim sürekli. Kendini yırttı adeta. O da diğer oyuncuların isteksizliğine çıldırdı. Eğer onun kadar istekli 1-2 oyuncumuz daha olsaydı dün ezer geçerdik. Ancak herkes sadece standardını oynuyor. Üstüne birde gelip burda Burak hakkında olumsuz yorumlar görmekte en kötüsü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum