Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim lig icin beklentim cok düsük ondan dolayi stress yapmiyorum...
    Canlari sagolsun Senol hocada benim gibi ligi sallamiyor ama niye genclere sans vermiyor onu anliyamiyorum, birtek o konuda elestirim var yoksa suan ligde top oyniyan takimmi var...?

Yorum

• Eskiden maçtan 1 saat önce kurulurdum Tv başına, ama şu anda uşaklara ayıp olmasın diye izliyorum lig maçlarını. O kupa gelene kadar durum bu bende.. Sıkmayın canınızı, nasıl olsa 3 yılda bir şampiyonluğumuz çalınmayacak.. Artı, 3 "hikayesizler" can çekişiyor..
      "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Geçen sezonu eleştirmiyorum. Bu sezon Şenol hoca fomrsuz. Geçen sezon ki başarısı sebebiyle bunu görmezden gelecek değilim.

Bu sezonda basarisiz degil. Ilk defa katildigimiz SL'de Inter galibiyeti ve 5 puan. Ligde 2. siradayiz. Basarisizlik buysa basarilik ne?

Kadroyu bozan Yönetim gidenlerin yerini doldurdu mu? Yok...Senol Hoca ne yapsin?

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• gayet kötü oynadık ama serkan ortasahada oynadıkça daha iyi bir oyun beklenemezki...
          keza inanılmaz yağmur vardı..
          maçın hakkı beraberlikti...yediğimiz gol öncesi esgeçilen elle oynama ortada..
          neyse 1 puana üzülmedim deil
          特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Süper lig de her teknik adam bu kadroyla bu puanı alır mı alır ? hatta daha iyi futbol seyrettirir mi seyrettirir. Ligde Şenol Hocanın farkıyla bu maçı aldık dediğimiz maç var mı yok. Şenol hocanın yanlışlarıyla kaybettik dediğimiz maçlar var mı var. Takım her maç kendisine küfür ettirtecek futbol oynuyor mu evet. Şampiyonlar liginde ki şansımız ilk maçtaki süpriz inter galibiyetinden ibaret mi evet. interi yeneceğine evinde lille yi yensen daha makbule geçmezmiy di geçerdi.

Evet TIK YOK.
            Dününü unutan bir kimse yarinini bulamazmis..

Ayip be abi...

Bu arada Inter galibiyeti daha makbule gecti...

Gol sevincinde, agzim acik ama ses cikmadini daha ben biliyorum..

Kendimi 4-5 sira asagida buldugumu ben bilirim

O galibiyet sans degil.. Senol Günes eseri idi..

Canli canli görünce daha cok belli oluyor

Yorum

• a2 maçında bişey verememiş bu arkadaşları dinlendirip sercana erene aykuta şans verme zamanıydı bu maç
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tamam arkadaşlar Şenol hocaya yükleniyorsunuz anladık ta iki sonra bırakıp gidecek ondan sonra çıkın bakalım işin içinden bu takıma Şenol hocadan başkası yalan onsuz olmaz bu kadarda yüklenmeyelim
                Burada yazanlarin yaslari kac bilmiyorum ama dönüp bir arkaya baksinlar. Tarihimize bir baksinlar. Sampiyon olacaksak Senol Hoca ile olacagiz. O kadar.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 50 kİŞİlİk kadro var dedİ her maÇ ayni adamlari oynatiyor
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Volkan çok iyi oynamış

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yeni kurulan bir takımı ilk senesinde kafaya oynatan bir teknik adam söyle bana? Hani oynatır diyorsun ya NAH oynatır.
                      Bu kadroyla şu futbol bize izletiliyorsa eleştiririm. Böyle bir kadroyla daha önce herhangi bi teknik direktrün bişey başarıp başarmadığı beni bağlamaz.

11 maç oldu , takım hala kendine küfür ettirtecek futbol oynuyor. 3-4 maçtırda geriye gittik . Topu rakibe verip pas yapmalarını izlemeye başladık.

Trabzonspor u izlemeye gidiyorum,rakibi izliyorum.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ligde Fener lider en az 2-3 macı hakemle kazandı
                        Biz ikinciyiz hakemler bizi biçiyor
                        Adamların KIRMIZI kart gören adamına bir mac ceza verilirken
                        Bizde kart bile görmeyen Burak ceza alıyor
                        Emre herkese küfür ediyor ne sahada ne saha dısında ceza yok
                        Adamlar ölümüne takımına sahip çıkarken
                        Biz bur maçta puan kaybettimi hemen darağacını kuruyoruz
                        Ondan sonra Fenerle kendimizi kıyaslıyoruz
                        Yine söylüyorum bu takım bu taraftara bir numara bol geliyor
                        Isde olay budur be Cafer abi...
                        Fenerliler sikecide olsa serefsizde olsa takimini destekliyor ve bagliliklarindan hic birzaman süphe etmiyor, biz ise her mac sonrasi taraftar arasinda kavga etmekden baska bisey yapmiyoruz sonrada bu Fener niye kollaniyor tutuluyo diye kendi kendimize soriyoruz...

Fenerlilerden nefret ederim ama adamlar takimina sahip cikiyor, bisey karar verince onu herkes kabul ediyor ve uyguluyor...
                        Burda neler görmedik LigTV iptal kampanyasinda kiviranlarimi dersin, baska bir olayimi dersin herkes menfaati icin TS yi destekliyor herzaman seni mutlu edemez hic bir klub edemez...

Bizim taraftardan harbi bir cacik olmaz ya ayrani eksik olur yada salataligi(hiya agir kacabilir diye yazmadim ), ama bu zihniyetle biz daima bir yerlerden acik veririz ve hic bir zaman ne saha icinde ne disinda güclü olabiliriz...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sezonda basarisiz degil. Ilk defa katildigimiz SL'de Inter galibiyeti ve 5 puan. Ligde 2. siradayiz. Basarisizlik buysa basarilik ne?

Kadroyu bozan Yönetim gidenlerin yerini doldurdu mu? Yok...Senol Hoca ne yapsin?

..
                          bazi taraftara göre su an lider olmamiz.cl de de lider olmamiz lazimdi.basari budur.

Yorum

• şimdi bu takım salı gecesi 90 dakika 1 puana yatacak . belki onu da beceremeyip gol yiyip kaybedecek.maç sonrası oklar yine avni akerdeki taraftarı hedef alacak...
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Böyle yağmurda kulübesinden çıkmayan şeker teknik direktörler biliyorum ben. Ama Şenol hocanın umrunda değil direktifleri veriyor bağırıyor kızıyor uyarıyor ama oyuncular hatalarından ders cıkarmıyorsa hoca napsın. hocayı begenmeyebilirsiniz ama haksız yere bu kadar ağır eleştirilere gerek yok.ilk puanımızı vermiyoruz.

daha bu maçta hocaya bu kadar yükleniyorlar acaba önümüzdeki 1 ayda alınacak sonuclardan sonra ne yapacak bu adamlar? 3 derbi ve aralarda şampiyonlar ligi maçları var. büyük ihtimal istediğimizin altında sonuclar alacaz kesin gonderin dersiniz.
                              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• selam ben bukadar isteksiz bir fitbol görmedim ne bicim top oynuyoruz bizim takimda alenziyo birde tolga vardi gerisi nafile ayip yani bence birde bugün yöneticinin birisi transfer calismasi yok diye yada yapilmiyacak diye aciklamasi var ne bicim aciklama mecburen transfer yapilmasi gerekiyor yüzde yüz transfer sart hemde golcü golcü lazim yazik giden puanlara bunlari arariz ama bulamayiz yazik vallahi yazik

Transfer Çalışmamız Yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X