İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
adamın tavrından bahsediyorum kotu oynundan degil anlatamıyorum galiba, sadece bu macta bunu yapmadı ´´ tavır´´ kraldan cok kralcılar hem takıma hem kendine zarar veriri...neyse abi ben cıkıyorum iyi aksamlar size insallah bir dahaki macta bu takımın futbolcusu oldugunu unutmaz kendini dev aynasında gormez insallah burak...
-
İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamen cahilliğime verin, teknik direktör ne zaman formsuz olur ne zaman formda olur.
Bunun kıstası nedir, gerçekten çok merak ediyorum.
Oyunu okuyamıyor. Oyuna müdahale edemiyor. Çıkardığı 11 ler verimsiz. Oynattığı futbol Trabzonspor a yakışmıyor. ve en az 60 dk bu futbolu seyrediyoruz. Oyuna pozitif etkisi yok. sahaya bırakılan 11 oyuncu kendilerince top çeviriyor bizde izliyoruz.
Yorum
-
Puan kaybi olunca hemen Hocaya salla..! Peki o 20 puani ben mi topladim? SL'deki 5 puani ben mi topladim? Inter'i deplasmanda ben mi yendim?
Kendinize gelin yahu...Her puan kaybi ayni seyler...Sacmalik...Kadro bozulmus herhalde kötü oynayacagiz. Herhalde istikrarsiz sonuclar alacagiz. Ya ne bekliyordunuz? Yeni kurulmus bir kadro ile ligde 1. olmayi mi? SL'de 1. olmayi mi?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Çok kafaya takmaya gerek yok.
Önümüzde sezonun en önemli maçı olan İnter maçı var.Yarından itibaren İnter maçına odaklanmalıyız.
Ayrıca yan hakem'in o el pozisyonunu %100 görmesi gerekirdi.Evet 2 haftadır yan hakemlerden çekiyoruz.Bakalım daha neler görücez.
Bu arada Adrian'a artık duran top kullandırılmasın.
Yorum
-
Hoca formsuz ne yaİlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Geçen sezonu eleştirmiyorum. Bu sezon Şenol hoca fomrsuz. Geçen sezon ki başarısı sebebiyle bunu görmezden gelecek değilim.
Yorum
-
Ligde Fener lider en az 2-3 macı hakemle kazandı
Biz ikinciyiz hakemler bizi biçiyor
Adamların KIRMIZI kart gören adamına bir mac ceza verilirken
Bizde kart bile görmeyen Burak ceza alıyor
Emre herkese küfür ediyor ne sahada ne saha dısında ceza yok
Adamlar ölümüne takımına sahip çıkarken
Biz bur maçta puan kaybettimi hemen darağacını kuruyoruz
Ondan sonra Fenerle kendimizi kıyaslıyoruz
Yine söylüyorum bu takım bu taraftara bir numara bol geliyorSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Onu unuttum.İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga oyuncu değil mi yani
Tolga da iyiydi. Serkan'da kötü değildi. Celustka bişeyler yapmaya çalıştı.
Yorum
-
denilecek tabi.ama dozunda olmali yikici degil yapici olmali.olur ligde puan kayiplari.haftaya bjk yi yener durumu düzeltiriz.İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlternatifi yok diye, susulacak mı ? Yanlış yaptın denmeyecek mi ? Şenol HOCA bu sezon FORMSUZ.
Yorum
-
daha 2 olmuş görende 10 tane gol kendi kalesineİlk olarak DoxuqanACAB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGIRAY Bu kac oldu oglum ya ne bu hep kendi kalene atiyorsun? gecen senede yaktin bizi Liverpool macinda.
abartmayın...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
lille veya cskanın yaşadığı puan kayıplarıyla bizimkini karşılaştırıp sağduyuya davet etmek nasıl bir ölçü... bir spor toto süper lig takımına as kadronla çıkıp oyunun tamamında 30 metreye gömülüp oynamanın hiçbir açıklaması olamaz.eğer akıllar inter maçındaysa sercanı aykutu barışı paweli onu bunu şunu oynat ama 30 metreye kapanıp bizlere işkence etme...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Yönetime yazıklar olsun.İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde Fener lider en az 2-3 macı hakemle kazandı
Biz ikinciyiz hakemler bizi biçiyor
Adamların KIRMIZI kart gören adamına bir mac ceza verilirken
Bizde kart bile görmeyen Burak ceza alıyor
Emre herkese küfür ediyor ne sahada ne saha dısında ceza yok
Adamlar ölümüne takımına sahip çıkarken
Biz bur maçta puan kaybettimi hemen darağacını kuruyoruz
Ondan sonra Fenerle kendimizi kıyaslıyoruz
Yine söylüyorum bu takım bu taraftara bir numara bol geliyor
Korkularından agızlarını acamıyorlar
Yorum
-
İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Geçen sezonu eleştirmiyorum. Bu sezon Şenol hoca fomrsuz. Geçen sezon ki başarısı sebebiyle bunu görmezden gelecek değilim.
Kimse sana gördüğün yanlışı eleştirme demiyor.Ama herşeyin de bir ölçüsü,bir ayarı vardır.Şu an takımdan ayrılsa şenol hoca kim gelecek allah aşkına bir söyleyin?''Olmuyor arkadaş olmuyor.Şenol hocadan başkası bu takımı ayağa kaldıramıyor.Bu ikiyle ikinin toplamının dört olduğu kadar gerçek bir yargı.Az sabredin da kardeşim.Geçen senenin iskeleti gitmiş,giden oyuncuların yeri dolmamış ama siz yine 20 puandasınız ve ikincisiniz.Şampiyonlar liginde 5 puandasınız ve ikinci tura çıkma şansınız var.Hemen asıp kesmenin alemi yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum