Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cözüm nedir?
    Çözümü adam akıllı bu işi bilen adamları görevlendirip çeşitli ülkelere salacaksın adam arayacak. aldığımız vasat adamlarında iyi olmasına bu kadar tahammül etmeden yollayacaksın. Adrian dan bi cacık olmayacak. geldiğinden beri bir katkısı yok. henrique gecirdiği sakatlıgın arkasına geçmiş öyle oynuyor.

Cech
    Celu
    Zokora
    Colman
    Henrique

dısında hiç bir yabancının kalmaması lazım bu takımda. diğer oyuncular sıradan kulüp oyuncuları bana göre.
    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cözüm nedir?
      Satalım alayını .
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak bferda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TRT3 DE Feyyaz bordomavi.net den bahsetti. az önce

Ne dedi ki?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• maçtan şimdi eve döndüm,mersinliler maçı kaçırdık diye üzülüyorlardı.adrian tam bir fiyaskoydu.mustafa yumluda kesinlikle bu takımda oynayacak kapasitede değil.şenol hoca son dakikada volkana bir kızdı yakalasa tokatlayacak gibiydi.maç bitiminde mersin td nurullah sağlam sahaya girdi buak'ı tebrik ederek formasını aldı bu hareketi sevdim

Yorum

• mersin taraftarınada alkış
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bir pozisyonda Adrian önü boşboş iken gitmedi ya, o an bitti benim için . Ancak açıkçası böyle bir oyun bekliyordum. İnter maçı kesinlikle çok farklı olur.
              Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• arkadaşlar Şenol Hoca burayı okuyorsa eğer Valla onun yerine ben utanırım yapmayın ALLAH aşkına kızın tamamda bu kadarda abartılı olur yine diyorum bu takıma Şampiyon yaparsa Şenol hoca yapar şampiyonlar liginde iyiyiz ligde iyi durumdayız daha ne olsun uyanın artık bu takım TRABZONSPOR Barcelona değil

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tolga sekiz gol yese şenol hoca katlana bilirmi.....ama trabzonspor şenol hocaya futbol hayatından teknik hayatına kadar her şeyine katlanmışdır....birde bu gözle bakın..şenol hoca yanlıları
                  Adam zorlamı geliyor

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadro şu 11 maçta oynadığından daha iyisini çok rahat oynar.

Alanzinhoyu ikinci yarılar oyuna sokan.
                    Colmanın kulağını çeken.
                    Adrian ı tribüne çıkartan.
                    Eren ve Sercan ı takıma kazandıran.
                    Oyuna erken müdahale eden,sırıtan oyuncuda ısrar etmeyen.
                    Şenol Hoca olsaydı daha iyi olurduk

Eren sercan geldikleri takımda cok mu harikalar yaratıyordu ? Demekki var bişi hoca güvenmiyor bu adamlara..

Colman ilk yarı ruh gibiydi kosmuyor hareket yok adamda.

Alanzinho konusunda bir nebze haklısın.

Adrian topmu oynuyor? tabiiki yedek soyundurcak. Beğenmediğimiz Alanzinho bile daha iyi. Burakta zamanında sırıtıyordu ama suan en değerli oyuncumuz. hocamız direniyorsa vardır bir sebebi.
                    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• ya hocam halil çizgide oynamaz.sağda burak solda henrique ortada halil olursa bi nebze anlarız da çizgide hiçbirşey yapamıyor adam
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi müsadenle birşey sorucam.''Bu kadroyla''dan kastın ne?Geçen seneki oynayan en iyi stoperini kaybetmiş ve o oyuncunun yerini dolduramamış takımımızdan mı bahsediyorsun.Yoksa geçen sene orta sahayı colmanla beraber domine eden,yaptığı ortalarla,attığı ara paslarla,takımın beyni olan oyuncuyu kaybedip yerini dolduramayan trabzonspordan mı bahsediyorsun?Ya da ne kadar eğlence düşkünü olursa olsun,ne kadar sorunlu olursa olsun bir hareketiyle maç kazandıran,gol atan,attıran oyuncunun yerini dolduramayan bu takımdan mı bahsediyorsun.Abi geçen seneki kadrodan sonra bu sene ''Bu kadroyla niye top oynatamıyor''diyorsan ben daha birşey söylemiyorum

Geçen sene ki kadroyla karşılaştırmanıza gerek yok. Geçen seneki Trabzonspor ile oynamadık. Bu kadro mersinin kadrosundan kötü mü iyi mi ? top onlarda pozisyon onlarda ,kapanan ezilen biz. bu sezon çoğu maçta böyle. Bizde daha kötü kadrolar bize üstünlük kuruyor futboluyla.Çünkü akıllı oynuyorlar.

Yorum

• Bu arada her puan kaybından sonra yerli oyuncularımızın flaş röportajlarından ve basın toplantısından kaçma huyundan bıktım artık. Galip gelince çıkıp basına konuşmak güzel. Mühim olan puan kayıplarından sonra ders çıkarıp bunu taraftarlara anlatmak...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maçtan şimdi eve döndüm,mersinliler maçı kaçırdık diye üzülüyorlardı.adrian tam bir fiyaskoydu.mustafa yumluda kesinlikle bu takımda oynayacak kapasitede değil.şenol hoca son dakikada volkana bir kızdı yakalasa tokatlayacak gibiydi.maç bitiminde mersin td nurullah sağlam sahaya girdi buak'ı tebrik ederek formasını aldı bu hareketi sevdim
                            Mersinliler üzülecek tabi 3-0 bitecek maç 1-1 bitti. Hoca niye volkana kızmış anlamadım.

Volkana gelene kadar sahada kızılacak dünya oyuncu vardı.

Yorum

• oyuna sonradan gıren henrıke volkan takıma fayda sagladı bıraz yagmur engelledı bızı bırazda yorgunluk henrıkenın acılen takıma monte edılmesı lazım keske halıklle baslamasaydık ayrıca mustafa yumlu her cıktıgı kafa topunda faul yapıyor bırı ona dur desın gırayın her zaman canlı bomba oldugunu solemıstım zatenn ama oyunun genelıne bakarsak 1 puana uzulmemelıyız 2 haftadırda yan hakemlerden cekıoruz ben hakemlerın kasıtlı oldugunu dusunmuyorumm ama gercekten bu ısı bılmıyorlar.. bu kadar basıt
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Sampiyonlar ligi maclarinin öncesinde ve sonrasinda oynadigimiz temposuz,coskusuz maclarimizdan birini oynadik.

Bu futbolla kazanmamiz mümkün degildi,öyle de oldu.

Ben genel anlamda takimin kötü futbolunu inter macina bagliyorum,akillar daha cok o mactaydi.

Bunun üstüne mersinin kademeli savunmasi ve burakin etkisiz kalisi eklenince pozisyon üretemedik.

Gereginden fazla puan kaybettik ama yapacak bir sey yok,inter macina odaklanmamiz gerekiyor.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X