Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle orta sınıf bile olmayan bir takıma karşı hiç bir varlık gösteremeyip böyle rezalet bir oyun oynamışsak bunun bir mazereti olmalı.

Sahada varını yoğunu ortaya koyan tek adam alanzinho.

Volkan girdikten sonra iyiydi.

Diğer oyuncular kötüydü.
    Tolga oyuncu değil mi yani
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlaşılmayan bir şey var.
      BEN BURAK GOL ATMADI diye kızmıyorum.
      Hırsını, ruhunu sahaya koymuyor diye kızıyorum..
      Hele bazen jaja gibi top kaptırıp arkasını dönüp yürümeye başladığında..
      aynen konu budur adam atacagini atmis bir iki mac atmasin onu sorun yapan olmaz ama ruhsuz artist sekilde dolanmanin anlami yok

Yorum

• Serkan ortasaha oynamasın artık

Yorum

• Bu ülkede moda olmuş zaten puan kayıpları sonrası hocalara sallamak. Futboldan anlıyormuşuz. Hadi ordan.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• SENOL HOCANIN NE YAZIKI DEGERINI BILMIYORUZ!
            Oyuncularin kafalari avrupa maclarinda, cogu milli kamptan geldi, hic sasirmadim sonuca!
            Moskau kendi evinde Rubin Kazana yenildi, Lille suan Toulose u yenemiyor, sadece biz degil rakiplerimizdede böyle sonuclar olacaktir!
            Bu oyuncularda sadece insan, elestiri olacaktir ama dozunu kacirmayalim arkadaslar, lütfen!
            Senol hocaya laf attanin ben Trabzonsporu tuttuguna inanmiyorum, bizim Senol Hocamiz olmasaydi birak Sampiyonlugu ilk 4 zor girerdik!
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hangi hocayla 82 puan aldı senin takımın bir sezonda ?
              Ben Geçen sezonu eleştirmiyorum. Bu sezon Şenol hoca fomrsuz. Geçen sezon ki başarısı sebebiyle bunu görmezden gelecek değilim.

Yorum

• Normal zamanlarda foruma uğramayıp bir puan kaybında,kötü sonuçta buraya damlayıp ona buna yağdıran asıp kesen insanlar bu yaptıklarından ne zevk alıyor anlamıyorum.

Yorum

• kayseri maçına bakıyorum birde mersin maçına bu takım ne yemiş ne içmiş milli maç arasında
                  Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Geçen sezonu eleştirmiyorum. Bu sezon Şenol hoca fomrsuz. Geçen sezon ki başarısı sebebiyle bunu görmezden gelecek değilim.
                    Tamamen cahilliğime verin, teknik direktör ne zaman formsuz olur ne zaman formda olur.

Bunun kıstası nedir, gerçekten çok merak ediyorum.
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      var mi senol hoca ya alternatif biri yok.hala akillanamadik.

Alternatifi yok diye, susulacak mı ? Yanlış yaptın denmeyecek mi ? Şenol HOCA bu sezon FORMSUZ.

Yorum

• O sahada ancak bu kadar oynanırdı diyeceğim fakat olmayacak, maçın başlarında da çok tutuk oynuyorduk.Bu takım bu sene iyi maç oynayamıyor, ben bunu bilir bunu söylerim.

Yorum

• seneye bedava nereye gondericez adrian soruyorum? satsan satilmaz 5.5 milyon euro çopeeeeeee hobaaa zengin kulubuz nasil olsa
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Duran top duran top duran top.yok arkadas duran top kullanamıyoruz. Golde bile rakibin hamlesi olmasa top yine amacsıız yere gidiyordu.hep aynı ve kotu duran toplar ve 5 milyon euroluk adrıan
                            4
                            çok fazla eleştirecek yer yok bu konu haricinde kesinlikle ve kesinlikle selçuk gitti ben duran top ile gelen bir orta görmedim gibi bir şey korner bile atamıyoruz
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Şenol hocaya sallayanları görüyorum ya uyuz oluyorum.Adam geldiğinde takım ne haldeydi ? Hiç düşünmüyorsunuz.Bizi şampiyon yaptı.Kimsede inkar edemez.Eden zaten ' fenerli'dir.Yediğimiz gol zaten hakem'in hatası.Yenemiyorsanda yenilmeyeceksin.Hafta içi tarihimizin en önemli maçına çıkacağız.Doğal olarak akıllar o maçta.Haa bu arada Burak'a sallayanlarda var.Gidin dolaşın da gelin siz.Size söylenecek laf yok !

Yorum

• Takım olarak pres yapsak bişeler olacakta herkes geriye yaslanmış bekliyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X