Burak ve Giray'ın kadroya alınmasına sevindim. Özellikle Burak'ın yokluğunda bir yol kazasına uğrayabilirdik. Kadroda bazı değişiklikler var. 8 yabancı hakkımız olmasına rağmen hoca ilk kez 7 yabancıyı kadroya almış. Vittek zaten sakat. Piotr hazır değil. Onun dışında Pawel, Glowacki ve Sapara da kadroya alınmamış. Glowacki'nin Inter maçına saklandığını düşünüyorum. Onun yerine uzun süredir forma giymeyen Mustafa'nın da az hatayla oynamasını umuyorum. Volkan 2 maç aradan sonra kadroya girmiş. 3 maçtır kadroya giren Onur ise kafileye alınmamış. Bunda hocanın yedek kulübesinde 2 kaleciden ziyade başkasına şans tanımak istemesi mi var bilemiyorum. Ayrıca Barış Ataş da 3 ay önceki Bilbao maçından sonra ilk defa kadroya girdi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Henrique inşallah gününde olur.Toparlanması gerek
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Mersin Cok iyi pas yapan ve üclü ön Libero ile ortayi cok iyi kapatan bir Takim. Yani bizim Oyun yapimiza cok zit bir Takim. Ankaragücü gibi eger Zokora ile Colman'i iyi kapatirsalar cok büyük Problemler yasayabiliriz.
Zorunlu olarak bu macta Volkan oynamasi lazim cünkü ne olursa olsun Kanatlara inmemiz lazim. Dedigim gibi ortadan Pozisyon bulmamiz zor gibi gözüküyor. Bence ya kontradan yada Kenarlardan gol aramamiz lazim."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Nobre kim ya? Mustafa böyle maclarda oynamayacak da hangi macta oynayacak.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah Mustafa Yumlu oynamaz.Nobre onunla dalga gecer.Cok gücsüz.
Tolga-Serkan-Giray-Mustafa-Celustka-Zokora-Colman-Volkan-Adrian-Halil-Burak on birimiz olur büyük ihtimalle. Belki Adrianin yerine Alanzinho. Bide Celustka nin artik sol bek oynamasi taraftariyim. Sanki sol bekde daha iyi oynuyor gibi.HY67...
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah Mustafa Yumlu oynamaz.Nobre onunla dalga gecer.Cok gücsüz.
Nobre şoparı kimseyle dalga geçemez
Yorum
-
-----------Tolga---------
Serkan--Giray-Celu--Cech
---------Zoko-Colman----
Volkan--------------Alan
---------Paolo-Halil------
Glo zaten yok inter macinda oynar...Adrianida oraya saklarim...
Burak dinlensin...
Mustafaya güvenemiyorum yani Giray oynayabilirse oynasin..,...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Nobre kim mi? Yarin görürsün mustafa oynarsa.İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNobre kim ya? Mustafa böyle maclarda oynamayacak da hangi macta oynayacak.
Tolga-Serkan-Giray-Mustafa-Celustka-Zokora-Colman-Volkan-Adrian-Halil-Burak on birimiz olur büyük ihtimalle. Belki Adrianin yerine Alanzinho. Bide Celustka nin artik sol bek oynamasi taraftariyim. Sanki sol bekde daha iyi oynuyor gibi.
Ne demek bu Macta oynamayacaksa nezaman oynayacak,hazirlik Maci mi bu?
Cok önemli bir Mac .
serkan-----giray-----celustka----cech---Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Dostum önemli diyorsun Celustka'yı en iyi oynadığı yerden alıp stopere koyuyorsun.Celu stoperde oynayamazİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNobre kim mi? Yarin görürsün mustafa oynarsa.
Cok önemli bir Mac .
serkan-----giray-----celustka----cech---Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Celustka bence bir Sol bek ama Cech de oynasin artik Ligdeİlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum önemli diyorsun Celustka'yı en iyi oynadığı yerden alıp stopere koyuyorsun.Celu stoperde oynayamaz
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Kardeşim Mustafayı mı gözüne kestirdin Ceyhundan sonraİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNobre kim mi? Yarin görürsün mustafa oynarsa.
Cok önemli bir Mac .
serkan-----giray-----celustka----cech---
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum