Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana bir takım gösterin hem şampiyonlar ligiyle beraber ligide götürsün ? + Biz yeni bir takımız. Bu kadar ağır eleştirileri haketmiyor bu takım. Bireysel olarak vasat topçular var doğru: Yumlu,Alanzinho ,Giray gibi.. Ama yerlerine koyacak bir adam gösterin ? Birazcık sabır edeceksiniz. İyi oynamıyoruz ama ligde şuan olması gereken yerdeyiz. Bu sezon ligden bir cacık olmaz bizden. bunu kabullenın. şampiyonlar liginde ne kadar kariyer yapabilirsek bize kar kalacaktır bu kadro ile. Seneye bu yönetim bu teknik adamla şişen kadro yumusatılacak ve yerlerine kalite nokta transferler yapılınca ozaman görün fırtınayı. bunları her mac yazıyoruz ama kimse anlamıyor. ne istiosunuz yeni kadro her mac super top 3 puan mı alsın. peh
    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Sallamalar baslamiz...

Ne yazikki..

Inter'i yendigimizde bu oyunculara yine aslan kaplan diyecekler siz olacaksiniz...

O okadar almis.. Iyi oynayinca "helal olsun"

Kötü futbolcu.. Iyi oynayinca "Messi"

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gokhan unal da kraldan cok kralcı oldugu icin futbol hayatı bitmistir neyse ben daha hicbirsey demiyorum abicim bu futbolcuları boyle sımartıyorsunuz ondan sonra adam kendini tanrı sanıyor, kibirleniyor, zaten bir insanı tanrılastıran sey kendisi degil etrafındakilerdir, neyse ama burda zamanı gelince gorecegiz neyin ne oldugunu. ben sadece burak boyle devam ederse olacak olanları soylemek istemistim sen nerelere getirdin olayı tamamen laf ebeligi yapıyorsun.
        Kardeşim ben neden şımartayım bu adamları, işini yaptığı sürece benim açımdan sorun yok.

Burak işini yapıyor, en azından ben bu sene Burak'ın işini layığıyla yerine getirdiğine inanıyorum.

Ama şimdiden, doğmamış çocuğa don biçmeyelim. Kendinizi sürekli olumsuz olabilecek durumlar için şartlandırmayın.

Biraz olumlu düşünün, bu hafta kötü oynar, İnter maçında çakar golünü, unutturur bu maçı.
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tik yok..???

2. Yiz Ligde

SLde üst tur sansi var

Tik olsa Barcelona olacaz yani...

Süper lig de her teknik adam bu kadroyla bu puanı alır mı alır ? hatta daha iyi futbol seyrettirir mi seyrettirir. Ligde Şenol Hocanın farkıyla bu maçı aldık dediğimiz maç var mı yok. Şenol hocanın yanlışlarıyla kaybettik dediğimiz maçlar var mı var. Takım her maç kendisine küfür ettirtecek futbol oynuyor mu evet. Şampiyonlar liginde ki şansımız ilk maçtaki süpriz inter galibiyetinden ibaret mi evet. interi yeneceğine evinde lille yi yensen daha makbule geçmezmiy di geçerdi.

Evet TIK YOK.

Yorum

• ligde 2.yiz ,cl 'de 5 puan aldık gibi söylemler takımın başarılı olduğunu ispatlamıyor bana göre...italyadaki pozisyonsuz galbiyetten sonra kendi ayarımızda oynadığımız 3 maçtan sadece 2 puan alabildik ve işi zora soktuk.lige gelirsek de kalite ortada . her neyse...takımda ciddi bir sistem yanlışı var.bu sistemde burak dışında bir oyuncunun gol atması olası gözükmüyor.burak da olaya armut piş ağzıma düş mantığıyla bakınca gol gelmiyor bugünki gibi...
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Her topicte takımın eksik yanlarına vurgu yapacaksınız, puan kayıplarından sonra 'yok bu takımdan bir şey olmaz...' diyeceksiniz.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Anlaşılmayan bir şey var.
                BEN BURAK GOL ATMADI diye kızmıyorum.
                Hırsını, ruhunu sahaya koymuyor diye kızıyorum..
                Hele bazen jaja gibi top kaptırıp arkasını dönüp yürümeye başladığında..

Yorum

• bu gidis gidis degilhakem trabzonspora futbol oynatmiyor her rakibe temasta faul veriyor yan hakemin onunde nobre topu el ile aliyor hakem GORUYOR ama devam diyor ayrica bu adrian geldiginden beri hangi maçta iyi oynadi adam sifir bi profesyonel topçu bi orta yapamazmi???????? bu adama 5.5milyon euro bonservis parasi veren bu hakem hatalari karsisinda sesini çikarmiyan azizi kurtarma operasyonuna destek veren bu yonetimi allah bildigi gibi yapin daha yazacagim çok sey var ama gelde yaz!
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Süper lig de her teknik adam bu kadroyla bu puanı alır mı alır ? hatta daha iyi futbol seyrettirir mi seyrettirir. Ligde Şenol Hocanın farkıyla bu maçı aldık dediğimiz maç var mı yok. Şenol hocanın yanlışlarıyla kaybettik dediğimiz maçlar var mı var. Takım her maç kendisine küfür ettirtecek futbol oynuyor mu evet. Şampiyonlar liginde ki şansımız ilk maçtaki süpriz inter galibiyetinden ibaret mi evet. interi yeneceğine evinde lille yi yensen daha makbule geçmezmiy di geçerdi.

Evet TIK YOK.

Hangi hocayla 82 puan aldı senin takımın bir sezonda ?

Yorum

• ya arkadaşlar şunu bir karara bağlayalım ben şimdiye kadar hiç eleştirmedim şenol hocamı ama bu takıma da bir bmn üyesinin orta açmasını, duran top çalıştırmasını ve bu konuda en iyisini bulmasını beklemiyorum ne kornerlerden nede ceza sahasına yakın olan serbest vuruşlardan faydalanabiliyoruz top kaldıramıyoruz orta açamıyoruz gol atabilecek pozisyonumuz yok gibi akıllar inter maçında gibiydi biraz da yorgunluk vardı hava şartları iyi değildi iyi oynamadık ama bu şartlarda 1 puan iyidir interi yenelim başka bişey istemem
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Evet TIK YOK.
                        yeni kurulan bir takımı ilk senesinde kafaya oynatan bir teknik adam söyle bana? Hani oynatır diyorsun ya NAH oynatır.
                        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Böyle orta sınıf bile olmayan bir takıma karşı hiç bir varlık gösteremeyip böyle rezalet bir oyun oynamışsak bunun bir mazereti olmalı.

Sahada varını yoğunu ortaya koyan tek adam alanzinho.

Volkan girdikten sonra iyiydi.

Diğer oyuncular kötüydü.

Yorum

11 maçtır takımda tık yok , aman Şenol Hocaya dokunmayın . Yok ya.
                            var mi senol hoca ya alternatif biri yok.hala akillanamadik.

Yorum

• Sallaaaa'mayın arkadaşlar . Eleştirinin de bir dozu olmalı.
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bravo şenol hocam bu puan kaybı senin eserin...
                                Ilk defa katildigimiz SL'deki 5 puanda onun eseri. Suan ligdeki 2.lik'de onun eseri. Kazandigimiz Türkiye Kupasida onun eseri. Süper Kupada onun eseri. Illegal yollarla elinden alinan Sampiyonluguda onun eseri.

Ama sezona 3 tane vasat Stoper ile baslayan Yönetimde suc yok degil mi? Ileriye yapilan Adrian-Henri takviyeleride ortada. Kadronun en iyi oyunculari gitti sen halen neden bahsediyorsun? Bu takim halen buradaysa teknik heyetin sayesinde. Yedek Kulübende Ziya Dogan olsaydi suan ligde orta siralarda, SL'de sifir cekmistin.

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Duran top duran top duran top.yok arkadas duran top kullanamıyoruz. Golde bile rakibin hamlesi olmasa top yine amacsıız yere gidiyordu.hep aynı ve kotu duran toplar ve 5 milyon euroluk adrıan

Aynen öyle..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X