Kanatlar Halil-Serkan olunca her seferinde kısır kalıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
bizim oyuncularımız yürüyerek maç kazanamayacaklarını artık öğrenmeleri gerekirdi son maçta yürümek yerine topu ve kendilerini koşturdular bu maçta top peşinde koştular, geneli iyi değildi, inter maçına yoralım kafaları orada falan diyelim inşallah öyle olurda 34 maç daha koşmasınlar razıyım, bu arada hırsından dolayı volkanı beğendim koştu mücadele etti, colman kötü değildi ama volkanın artısı vardı,bizde gazla çalışan bir adam lazım takımı ateşleyecek... alanz hala diyorum ki 90 dakikanın oyuncusu değil bence, adrian konusunda ne desen !!!! (ünlemle biter); ama bundan önceki maçla bu maç arasında çokkk büyük fark vardı...Herşey güzel olacak, diye umut ediyorum diğer takımların oynadıkları üç kuruşluk futbola bakınca çok şeymi bekliyoruz diyorum bazen, bu nasıl bir lig ...
Yorum
-
lafımı dikkatli oku lütfen..İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkaklık mı?
Son yarım saate bir bak istersen - Alanzinho, Adrian, Henrigue, Burak ve son on dakika Volkan. Bu mu korkak kadro?
Orta sahadan topu ileriye taşıyamıyoruz bu bir gerçek fakat, sizin dediğiniz gibi sahada korkak bir hocanın çıkaracağı kadro yoktu.
Maça 8 tane defansiz bir oyuncuyla başlayan takım korkak futbol oynatır
Son 20 dakka maçı almaaya yetmez..
şampiyonluğa oynayan takım sadece son 20 dakka mı atağa çıkacak????
Bu mu hucum futbol anlayşınYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Serkan'la bi' sorunun mu var merak ediyorum?İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sağ kanadımızda Serkan'ı görmek istemiyorum artık.
CL'de büyük maçlarda filan oynarsın da her maçta olmaz ki ayıptır
Yorum
-
Evet izledim, ilk gittiğim maçta da Burak'ı yuhlayarak göndermek için elimden geleni yapacağımİlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene diyorsun kardesim, macı izlednimi buragın tavırlarını gormedinmi, kendini begenmis kibirli adamın teki, arkadasın sana kotu pas atsa bile sen arkanı donup adama kızamassın sende bu takımın sıradan bir futbolcususun, bu kadar basit.
Beraber takılırız, elimizde çekirdekler, Burak'ı yuhlayarak göndereceğimiz o günü iple çekiyorum
En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 18.11.2011, 22:11.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sağ kanadımızda Serkan'ı görmek istemiyorum artık.
CL'de büyük maçlarda filan oynarsın da her maçta olmaz ki ayıptır
aynen öyle !
Yorum
-
80 dakka rakibin, Orta sahada top çevirmesine seyiri kaldık..
Topa basan yok.. Adam kovalayan yok..
Top çalmamamış yok
İlk faulumuzu 44 dakka da aldık...
Size de enteresan gelmiyormu beylerYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
açıkcası, beklenmedik sonuç değil
İnter maçı öncesi normal. İntere karşı böyle oynarsak fark yer takım.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Yok yahu ben futboldan anlamam, izliyorum sadece.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelafımı dikkatli oku lütfen..
Maça 8 tane defansiz bir oyuncuyla başlayan takım korkak futbol oynatır
Son 20 dakka maçı almaaya yetmez..
şampiyonluğa oynayan takım sadece son 20 dakka mı atağa çıkacak????
Bu mu hucum futbol anlayşın
Onun için futbol anlayışım yok benim, sizler daha iyi bilirsiniz tabi.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
kesin olan tek bi şey varsa geri dörtlüdür, bu takımın geri dörtlüsü serkan-giray- glo-celutska şeklinde olmalıdır, sabrinin milli takımda orta sahada oynamasına ne kadar karşıysam serkanın da ortada oynamasına o kadar karşıyım, bir kişi eksik oynuyoruz...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum