Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sevgili kardeşim, geçen seneki futbol diye bir şey yok. Bu takım farklı o takım farklı. İkisinin yaptığı işler, oynadığı futbol da farklı. Bence bu seneki takım geçen senki takımdan daha iyi bir oyun çıkardı bugün.
    Abim, sanırım ben anlatamadım aslında ne demek istediğim açık, bende biliyorum sahadakilerin aynı futbolcular olmadığını ama geçen sezon orta sahada ve hücumdaki etkinliği bu maçtada gördüm, sezon başından beri oynadığımız berbat futbol malum

@Legolas77

İnşallah.

Özellikle devre arasını bekliyorum defans hattımızıda güçlendirdik mi işlem tamamdır.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ne ilginç arkadaslar var. Kayseri kötüymüş.tam tersi Kayseri gecen sene olduğu gibi en iyi maçını oynadı.Trabzon bu sene takım defansını daha iyi yaptı ve rakibin sonuç alıcı oynamasına izin vermedi
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Önde olduğumuz maçlardaki kalan son 5-10 dk disiplinsizliğine çözüm bulursak ve devre arasında kaliteli bir stoper alırsak bu iş tamam demektir
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Harika futbol oynadık.
          O kadar güzel oynadık ki Kayserispor takımını hatalar yaptırmak zorunda bıraktık.
          Şimdi oldu işte.

Yorum

• İlk yarıyı ne kadar çöpe attıysak
            2.yarı o kadar güzel oynadık..
            daha farklı bitmesi gerekirdi..
            ama olmadı sağlık olsun..ama şu takıma bir stoper lazım..
            Başarılar Trabzonspor..
            ölümüne trabzon !

Yorum

• Helal olsun.
              Emeği geçen herkese teşekkürler.
              İyi bir oyun ve galibiyet. Çok güzel bir bayram hediyesi oldu bizim için.
              Bu haftayı çok avantajlı kapattık. Zaman bizim lehimize işliyor. Daha da iyi olacağız.
              Şimdi bayramın tadını çıkaralım.

Yorum

• herkez iyi oynadık diyor,

çok iyi oynamasak bile takım artık kendine güveni geliyor.. önemli olan bu, yardımlaşma ve dayanışma üst seviyedeydi.

serkan , alanzinho ve colman önce rakibe çok bastı.

serkan uzunca süreden sonra berbat futboldan uzaktı.

asıl iyi olan kötülerin kıpırdaması
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• maçı izleyememiştim daha yeni özetleri izledim. takım güzel oynamış tebrik ediyorum. ama burak'ın o müthiş frikiğini yiyen yan hakemin gözüne ..... diyor kendisini en derin sevgilerimle öpüyorum.....
                  BMN İZMİR

Yorum

• Bugünki skora bazı futbol yorumcularının " Kayseri çok kötü defans yaptı o yüzden böyle oldu" şeklindeki demeçlerine katılmak mümkün değil ama bi gerçeği görmek lazım ki biz kapalı oynayan her takıma karşı çok çok zorlanıyoruz ve bunu bilip çarelerini üretme yoluna girmeliyiz. Bugün takım herşeyden önce takım gibi oynadı ve en büyük artımız da buydu.

Defans oyuncularımızı çok zorlayan Amrabat için ise Zokora'nın devreye girip " Gel bakim sen bi hesabını keseyim" der gibi Amrabatla mücadeleye girişmesi ve ona dersini vermesi çok çok zevk verdi bana.

Yorum

• egemen gol atmış

aferin
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu arada attığımız 2. gol baştan sona kadar bir şaheser.

Yorum

• İlk olarak Lucky Strike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öncelikle herkese selamlar. Yeni katıldım aranıza, Trabzonlu kardeşlerimle burada birlikte olabilmek çok güzel...

Maça gelirsek, 3-1 kazanırız diyorum. Adrian'ın performans yükseltmesi gerek. Golleri zaten Burak atar gerçi.
                          Bu arkadas maci onceden seyretmiş galiba , ama hakemin golü vermediğini farkedememis
                          Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• şok şok şok

Ofsayt: Trabzonspor: 0 - Kayserispor: 0
                            @tsmustafakemal

Yorum

• " colman pas verdiğinde Burak bariz ofsayttaydı... ofsayttayken topu alıp biraz sürdü... alanzinyoya verdi‚ alanzinyo da buraka geri verdi‚ burak da golü attı
                              YORUMSUZ "

Yukardaki amele maçı neresiyle izliyor sizce
                              Mal olunurda bu kadar mı olunur be yazık
                              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• özetlerden ve okuduğum yorumlara bakarak sezonun en iyi topunu oynadığımızı söyleyebilir miyiz acaba?Kötü olan serkan,Alan gibi oyuncular biraz kıprdayınca fırtına sert esmiş anlaşılan..Bu arada egemen gol atmaya iyi alışmışAynı performansı göster çakma gladyatör

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X