Teknik heyetin cikardigi ilk 11 belki oyunu domine edemedi ama skoru cok rahat buldu. Yanliz bu sefer Futbolcularinda hakkini yememek lazim. Gercektende cok iyi oynadilar.
Özellikle Alan ile Serkan'i ayakta alkisliyorum. Hep böyle oynasalar ilk 11'deki yerleri garanti olur zaten. Umarim Kayserispor'un acik oyunu beni yaniltmis olmaz. Insallah böyle devam ederler.
Cok önemli bir galibiyet aldik.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Haklı bence.
Kayserispor çok kötü savunma yaptı bugün.
her aldığımız top, her geliştirdiğimiz atak tehlike oldu.
Bu nedenle göze hoş gelen bir futbol oynadık.
Ayrıca bu kadar eleştirilen ve kötü oynayan takımımız 10. hafta itibari ile lider durumda.
Atanlar tutanlar atmaya tutmaya devam edecekler mi?
Ya Allah aşkına istanbul yorumcuları gibi konuşmayın..takım sezonun en iyi topunu oynadı alanzinho colman nasıl koştu görmedin mi? kayseri kötü oynayınca mı böyle koştular?? 89.dakkada alanzınhı pres yapıyordu..kayserı kötü olduğu için mi?? bu hafta ya yakın oynasın takım ortalama hep açık ara şampiyon oluruz...
* Ayrıca deyinmeden geçemeyeceğim , böyle bir haftada böyle bir günde bile eleştiricek birşeyler bulan klavye başındaki taraftarımıza canı gönülden sevgilerimi yolluyorum , hepinizi öpüyorum , anladınız siz onu !
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
* Ayrıca deyinmeden geçemeyeceğim , böyle bir haftada böyle bir günde bile eleştiricek birşeyler bulan klavye başındaki taraftarımıza canı gönülden sevgilerimi yolluyorum , hepinizi öpüyorum , anladınız siz onu !
Kimi ? Takımı mı ?
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Bugün takımı izlerken geçen sezon askeriyenin gazinosunda izlediğim maçlar geldi aklıma.
Geçen sezonki futbola ilerleyişimiz var son iki maçtır.
Sevgili kardeşim, geçen seneki futbol diye bir şey yok. Bu takım farklı o takım farklı. İkisinin yaptığı işler, oynadığı futbol da farklı. Bence bu seneki takım geçen senki takımdan daha iyi bir oyun çıkardı bugün.
Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
sürekli zirvede durup sonunda kupalar kaldırmak müthiştir.bir takımın eksiği her zaman bulunur.Barcelonalı valdez zaman zaman çok tepki görebılıyor!bizimde eksıklerimiz var ama gediklerimizi erken teşhis edip ılacını bulan büyük düşünür hocamız var.çok şükür.
Herzaman her yerde söylerim..Bu seneki kadro gecen seneden daha iyi o kesin...
Bu seneki dezavantaj cok yeni oyuncu, ligin SIKISMIS olmasi ve avrupa maclari olmasi...Yoksa gecen seneki gibi olsa su an Takim baska seviyede olabilirdi.
-''Başarısızız''-
Güneş, ligde 19 puanlarının bulunduğunu anlatarak, ''Bakıldığında 1 maçta 2 puan ortalamasında oynadık. 2 küsur olmalıydı. Ama biz yepyeni bir kadroyla yarış içindeyiz. Sıkıntılarımız, sizin beklediğiniz her şeyin iyi olması çok kolay değil. Biz sihirbaz değiliz. Çok iyi oynayıp, kötü oynayabiliriz. Maç kazanabilir, kaybediliriz. Bunlara biraz alışacağız. Bu sene bizim için çok zor dönem. Ben dün bir resme baktım. Geldiğim günden bu yana 2 seneye yakın süre içinde 22 oyuncudan 15'i gitmiş. Bunların hepsi direkt oynayan oyuncular. Böyle bir durumdayız. Şimdi konuşmuyorum, bunlara hiç girmek istemiyorum. Çünkü çok ağır konuşacağım bazıları için. Kırarım diye, onun için kimseyi kırmak istemiyorum. Çünkü bugün bayram'' diye konuştu.
başkana sallamış güzelde yapmış ;ama ne faydası var. Zamanında söyleyeceksin bunları sayın hocam, takımın yarısı gittikten sonra değil.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
"rakip kötü defans yaptı" hayatımda duyduğum en saçma yorum.
Eğer siz iyi organize olursanız rakip defans allakbullak olur.Bir taraf iyi oynarsa bir taraf kötü oynar.Dünya dengesi bu.
TAKIMI HAKKINDA BUKADAR ÖN YARGILI OLAN TARAFTAR GÖRMEDİM BEN.
Yani şöyle birşey olabilirmi ;
Barcelona 6-0 yendi, çünkü rakip defans çok kötüydü.
Komikleşmeyin daha fazla.
Ben bu sezon bugünkü yaptığımız MÜCADELE kadar herhangi bir takımnı takım olarak mücadele ettiğini görmedim.
Herşeyi bir kenara bırakın MÜCADELEYE SAYGI DUYUN.
Antep maçından önce ANTEP MÜTHİŞ TAKIM FARK YERİZ..
Kayseri maçından önce KAYSERİ MÜTHİŞ TAKIM BERABERLİK İYİ SKOR OLUR.
Ya arkadaşlar siz kimsiniz ? Amacınız ne ?
Kayserispor'un çok kötü bir takım olduğunu geçen hafta 7 eksikli Galatasaray'a 2-0 yenilmelerinden anlayabiliriz.
Bugün de aynı Karabükspor gibi defansını önde kurdu ve ortasahada dirençsiz bir oyun oynayınca çok rahat bir futbol oynamamıza neden oldular.
Fakat takmın iyi oynamadığını hangi mesajımdan anladı isen o mesajı görmek isterim.
Sahada gördüklerimi buraya yazıyorum.
Herkes iyi oynadık dedi zaten, aynı şeyleri yazmaya gerek yok.
Yorum