Alanzinho her maç böyle oynasın Jaja ismini daha ağzıma almam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Senol Gunesle ne alakasi var yazdiklarimin onu cikaramadim? Ayrica Senol hocanin gitmesini hic istemem bazen bana gore "yanlis" bir tercih yaptigini yazarim.İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun goklere cikar , intere yenilelim kopruden asa atarsiniz SENOL GUNESI!!!!
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Evet ama yine de bana 1,6'lık gol ortalaması az geliyor. Ligdeki diğer ekiplerde de iş yok demek ki. Daha çok atmamız lâzım.İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaya bakarmisiniz bu sene takimin hucum gucu yok diyoruz ama ligin en fazla golu atan takimiyiz
Ilahi Burak takim gibi adamsin
Premier Lig'de mesela maç başına gol ortalaması 2,0'ı geçen tam beş tane takım var.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
ya bu HAKAN ÜNSALIN nesi var??? ne bu trabzon düşmanlığı...ulan kayseriyi ezdik..herşeyimizi kayserinin hatasına bağladı..kendi gs si yapsa kral olurdu..trt deki stadyumda rezalet hemen hemen geçiyolar..hemen beşiktaşa gelmek için REZALET....
Yorum
-
Haklı bence.İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu HAKAN ÜNSALIN nesi var??? ne bu trabzon düşmanlığı...ulan kayseriyi ezdik..herşeyimizi kayserinin hatasına bağladı..kendi gs si yapsa kral olurdu..trt deki stadyumda rezalet hemen hemen geçiyolar..hemen beşiktaşa gelmek için REZALET....
Kayserispor çok kötü savunma yaptı bugün.
her aldığımız top, her geliştirdiğimiz atak tehlike oldu.
Bu nedenle göze hoş gelen bir futbol oynadık.
Ayrıca bu kadar eleştirilen ve kötü oynayan takımımız 10. hafta itibari ile lider durumda.
Atanlar tutanlar atmaya tutmaya devam edecekler mi?
Yorum
-
-''Başarısızız''-
Güneş, ligde 19 puanlarının bulunduğunu anlatarak, ''Bakıldığında 1 maçta 2 puan ortalamasında oynadık. 2 küsur olmalıydı. Ama biz yepyeni bir kadroyla yarış içindeyiz. Sıkıntılarımız, sizin beklediğiniz her şeyin iyi olması çok kolay değil. Biz sihirbaz değiliz. Çok iyi oynayıp, kötü oynayabiliriz. Maç kazanabilir, kaybediliriz. Bunlara biraz alışacağız. Bu sene bizim için çok zor dönem. Ben dün bir resme baktım. Geldiğim günden bu yana 2 seneye yakın süre içinde 22 oyuncudan 15'i gitmiş. Bunların hepsi direkt oynayan oyuncular. Böyle bir durumdayız. Şimdi konuşmuyorum, bunlara hiç girmek istemiyorum. Çünkü çok ağır konuşacağım bazıları için. Kırarım diye, onun için kimseyi kırmak istemiyorum. Çünkü bugün bayram'' diye konuştu."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Herkesin dediği gibi en iyi oyunumuzu oynadık. İlk yarı rakibin top ile oynamasına izin verdik. İkinci yarı ise sahanın tek hakimiydik. 2. golümüz hazırlanış açısından mükemmel bir gol.
Zokora ve Alanzinho ön plana çıkan oyunculardı. Alanzinho, bu şekilde oynarsa iyi işler yapar. Tabi her takımda bu kadar açık bir oyun oynamaz onu da göz önüne almamız gerekiyor.
Bu güzel oyunu bize izlettiren futbolculara,bu hava ve şartlarda desteklemeye gelen taraftara sonsuz teşekkürler.
Son not Burak'a, Allah seni nazarlardan korusun."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum