yedeklerde kim var belli mi insallah bu maci alip 2 siraya yerlesecegiz. Alan bende ilk 11 oynatmazdim ama Hocamiz öyle görüyor kabullenecegiz. Erene ve Sercana sans verilmeli bence gencler yönelmeliyiz. Muhammet Demir bizde olsa Karadenize yollardik.
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
şenol güneş , burak yılmaz da çok ısrar etti , başardı.
volkan şen ?
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
* Bi kerede şu Eren'e şans versek ne olur acaba , ferhat'tan çokmu kötü olur , hiç beğenmedim ilk 11'i , Zokora sürekli oynarken Cech'in sürekli dinlenmesinide anlamıyorum...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
henrique birşeyim yok iyiyim..hafta içindeki sakatlık önemli değildi diyor...İnşallah girdiğinde geriye düşmüş olmayız..Şu cıkan takımın gol atacagını pek sanmıyorum çünkü...
Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum