Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir de şuraya kendi olmusuz, karamsar fikirlerini kimse pompalamaya kalkmasın, lütfen. Pozitif sinerji. Negatifin oğl negatif değil.
    Bazi yorumlara bakildiginda ben bile pozitiflikte enerji saciyorum degil mi?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Alanzinho ilk 11 ve Serkan orta sahada. Herkese bol sabır.. İnşallah yanılırım

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İki yedek kaleci var sanırım, biraz lüks olmuş bu tercih...
        O zaman her mac ceza ödeyecez cünkü kadroda genc oyuncu bulundurma zorunlulugu var. Ve kaleci Zeki bu kritere uyan tek oyuncumuz yanilmiyorsam.
        HY67...

Yorum

• yedeklerde kim var belli mi insallah bu maci alip 2 siraya yerlesecegiz. Alan bende ilk 11 oynatmazdim ama Hocamiz öyle görüyor kabullenecegiz. Erene ve Sercana sans verilmeli bence gencler yönelmeliyiz. Muhammet Demir bizde olsa Karadenize yollardik.
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Aykut, Zokora, Colman, Volkan(Eren), Halil, Burak

Al sana 11.

Yorum

• volkan gibi sağ açık dururken serkan'ı sağ açıkta oynatmak kötü bir tercih

Yorum

• Beraberlik veya 2 tahminim..
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• şenol güneş , burak yılmaz da çok ısrar etti , başardı.

volkan şen ?
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 3 Kasım 2011

Sakatlıkları süren Barış Özbek ve Volkan Şen ise takımdan ayrı koşu yaptılar.

Sakat oyuncuyu oynatmıyor Şenol Güneş ne takıntılı adammış.

Yorum

• * Bi kerede şu Eren'e şans versek ne olur acaba , ferhat'tan çokmu kötü olur , hiç beğenmedim ilk 11'i , Zokora sürekli oynarken Cech'in sürekli dinlenmesinide anlamıyorum...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şenol güneş , burak yılmaz da çok ısrar etti , başardı.

volkan şen ?
                        Eren? Sercan?

Yorum

• Hala serkandan sağ açık Halilden sol açık olmayacağını ne zaman anlicak saygıdeğer hocamız çok merak ediyorum...
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Selamın aleyküm, bayramınız mübarek olsun millet...1-0 galibiz bugün...

Yorum

• İlk 11'imiz:
                              ----------------------Tolga----------------------
                              Celustka-------Giray--------Glowacki-------Ferhat
                              ------------Zokora------------Colman------------
                              Serkan--------------Alanzinho----------------Halil
                              ----------------------Burak----------------------

Alanzinho dışında iyi bir 11'miş.
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• henrique birşeyim yok iyiyim..hafta içindeki sakatlık önemli değildi diyor...İnşallah girdiğinde geriye düşmüş olmayız..Şu cıkan takımın gol atacagını pek sanmıyorum çünkü...
                                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X