Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayseriyi sahadan sileriz. Kayseri bizim rakibimiz asla olamaz! Okadarrrrrrrr

Yorum

• interi yenecegizde kayseriye mi puan verecegiz ... ççççççççç
      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• 2-3 belkide 4 hafta önce Shota Arveladze ile Shereton otelde beraberdik. 1-2 saat civarı sohbet ettik. Ve gerçekten Shota takımın bazı oyuncularından şikayetçiydi. O hafta beşiktaşı yendiler. Ama ben diyorum ki biz Kayseri'yi rahat geçeriz. Eğer biz bu maçı alırız nasıl olsa modunda sahaya çıkarsak Kayseri harcar bizi. Biz bu maçın kaybetme ihtimalinide göz önüne alarak oynamak zorundayız. Haydi bismillah başarılar takımımıza...
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Gerci bizdede de bir Avni Aker fobisi varya cozemedik halen oda bir gercek ama neyse Kayseriyi her turlu yeneriz gibi geliyor bana

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gerci bizdede de bir Avni Aker fobisi varya cozemedik halen oda bir gercek ama neyse Kayseriyi her turlu yeneriz gibi geliyor bana
            Takımımız sahaya bu maçı her türlü kazanırız tribinde çıkıyor ve puan kaybediyorlar. Bu sorunu da göz önünde bulundurmamız lazım.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımımız sahaya bu maçı her türlü kazanırız tribinde çıkıyor ve puan kaybediyorlar. Bu sorunu da göz önünde bulundurmamız lazım.
              Evet ama bu cok buyuk bir sorun, taraftar gruplari bir araya gelip bu sorunu kolektif bir sekilde cozmesi lazim. Ama bu yonde bir insiyatif yok ne yazikki!

Yorum

• Cok zor mac...

Umarim kazaniriz..
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• maçın sonucunu abrabat'ın performansı belirler.onu durdurursak maçı alırız.ama şenol hoca kimseye özel önlem almaz.alsa geçen sezon fener maçında alex'e alırdı.bile bile lades gibi birşey.
                  haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• Futbolcular ligi taraftarinda lig maclarina ilgisi belli oliyor...
                    Maca kalmis 2 gün daha 6. sayfanin basindayiz, su sike olayi bir sonuca baglansinda futbola bakis acimiz belki düzelir...

Yorum

• Tolga
                      Serkan-Giray-Mustafa-Ferhat
                      Volkan-Zokora-Aykut-Alanzinho
                      Burak-Henrique

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbolcular ligi taraftarinda lig maclarina ilgisi belli oliyor...
                        Maca kalmis 2 gün daha 6. sayfanin basindayiz, su sike olayi bir sonuca baglansinda futbola bakis acimiz belki düzelir...
                        Bunda 3 günde bir maç yapmanında etkisi vardır diye düşünüyorum. Hangi maçı konuşacağımızı şaşırdık..

Bayramın ilk günü saat 16:00'a maç veren beyinleri ve itiraz etmeyenleri kutluyorum. Bu sene ilk defa maça gidemeyeceğim. Umarım kolay bir galibiyet olur..
                        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• 3 günde bir oynanan futbol karşılaşması, bünyeme iyi gelmiyor artık. bayram tatili verin hem biz hem futbolcular rahatlasın.
                          Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• fener kazanır, ise fark 8 olur

kayseri de fenere çalışan bir takım

içer de takım iyi oynamıyor

şartlar olumsuz
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Rahat alırız

Yorum

• kayseri fenere ve galatasaraya yenilerek ilk görevlerini tamamladı şimdi bize saldırırlar puan alırlar bence

hakemde istanbul belediyeye yenildiğimiz hakem. yani uğursuz hakem.
                                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X