Kazanırsak Lige yenıden damga vururuz.Fenerin düşüşünün devam edeceğini düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Ambarat'ı kitlersek pastırmacıların hücum gücünü bitirmiş oluruz.Geçen hafta gsye karşı ambarat haricinde çok kötüydüler.O da zaten bireysel bişeyler yapmaya çalışmıştı.
Yorum
-
Operanın acemisiyim ondan oldu galibaİlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yanlış başlığa yazdın sanırım.
Burası STSL Trabzonspor-Kayserispor maç başlığı.
*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Takım kurgumuzda Amrabat'ı durdurabilecek bir adam yok. O yüzden alan savunması yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmbarat'ı kitlersek pastırmacıların hücum gücünü bitirmiş oluruz.Geçen hafta gsye karşı ambarat haricinde çok kötüydüler.O da zaten bireysel bişeyler yapmaya çalışmıştı.Colmandante
Yorum
-
Hem Mersin hemde Ordu gercektende lig icin iyi bir kadroya sahipler.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri ve Mersin maçları çok tehlikeli..
Mersin bu akşam Gs ile başabaş oynadı..
İşimiz Mersin deplasmanında da zor..
İyi takım kurmuşlar..
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Toplam oynadığı süre bir maçın tamamı kadar bile değil. Ayrıca zaten Sapara forvet arkası, ofansif bir oyuncu fakat Şenol Güneş ondan defansif görevleri yapmasını istiyor. Örneğin Alex'i yada Hagi'yi ön liberoya koymak gibi. Sadece akılsızlık. Adrian bu kadar vasatken faydalanmak gerekir.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdiye kadar beni en cok hayal kirikligina ugratan futbolcu sapara oldu.
Sizce bu durumun nedeni ne olabilir?7
Yorum
-
Öyle ve ya böyle kazanmalıyız bu maçı. Oynanacak futbol umrumda değil bu maç. Çok kritik bir viraj..
Tolga - Celustka - Giray - Glowacki - Cech - Aykut - Zokora - Colman - Adrian - Halil - Burak.. İyi bir 11 ama Hoca'nın Serkan aşkı malum. Ona yer açmak lazım. Aykut ve ya Cech dışarıda kalır..
Yorum
-
tam onu yazmaya geldim beklenti buyuk artik oynamaya baslasin artik Trabzonspor taraftarinin sabri cabuk tukenir, nerde bursadaki volkan nerde Trabzondaki volkan hala guveniyorum bu cocuga baslicak ama nezaman ...İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Sen sakat degil galiba .Degilse kesin oynar.İnsan ol evlat!
Yorum
-
.....
Buna can mı dayanır Allah aşkına. Oyuncularımız böyle bir programda ilk defa oynuyor. Fazla yüklenmemek lazım...İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Kayserispor maçıyla birlikte 23 gün içerisindeki 7. karşılaşmasını oynayacak.
Yorum
-
sezon başından beri en yoğun maç temposuna sahibiz hem CL hem süper lig oynuyoruz milli takıma çok sayıda oyuncu veriyoruz ve bugün kazanırsak 2.liğe yükseliyoruz ...bu müthiş bir iş sene başında bu takım ilk 4'e giremez komedilerine iyi bir cevap şu durum bile...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Genelde Saparanin bize ofansif faydali olacagina katiliyorum.Ama su anki haliyle oynamamasina akilsizlik,Adriani vasat bulup Saparayi bulmamak cok abartili olmamismi renkdas?İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplam oynadığı süre bir maçın tamamı kadar bile değil. Ayrıca zaten Sapara forvet arkası, ofansif bir oyuncu fakat Şenol Güneş ondan defansif görevleri yapmasını istiyor. Örneğin Alex'i yada Hagi'yi ön liberoya koymak gibi. Sadece akılsızlık. Adrian bu kadar vasatken faydalanmak gerekir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum