Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buna can mı dayanır Allah aşkına. Oyuncularımız böyle bir programda ilk defa oynuyor. Fazla yüklenmemek lazım...
    kesinkes haklisin,valla ben bile izlemekten yoruldum,heyecanim azaldi onlar nasil oynasin?Ah TFF ah MAA yatacak yeriniz yok

Yorum

• amrabatı durdurmu gerisi boş rahat raha yenrız savunamalrı çok kötü

Yorum

• Bu maçı alırsak 2.liğe kadar yükselme şansımız olabilir. Lider fb ile aramızdaki puan farkıda 2 ye iner. Süper fırsat. İyi değerlendirmemiz lazım.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öyle ve ya böyle kazanmalıyız bu maçı. Oynanacak futbol umrumda değil bu maç. Çok kritik bir viraj..

Tolga - Celustka - Giray - Glowacki - Cech - Aykut - Zokora - Colman - Adrian - Halil - Burak.. İyi bir 11 ama Hoca'nın Serkan aşkı malum. Ona yer açmak lazım. Aykut ve ya Cech dışarıda kalır..
          Aynen bu kadro en iyi kadromuz sadece son performans durumuna göre Adrian yerine Aykut'ta geride olduğu için Henrique ile başlanabilir, yoksa Burak dışında kaleye şut çeken oyuncumuz yok.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor, Kayserispor maçıyla birlikte 23 gün içerisindeki 7. karşılaşmasını oynayacak.
            kötü futbol için mazeret olur mu bilmiyorum ama kızamıyorum onlara..

ciddi söylüyorum maçları izlemeye yetişemiyorum onlar nasıl oynuyor anlamadım
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Cech yerine Ferhat'ın oynamasını istiyorum. Eski Ferhat'tan eser yok. Ayakları yere sağlam basıyor artık. Ona güvenmeliyiz.

Yorum

• bence zokorayı cska maçında oldugu gıbı oynatırsak yenerız wagner durdurmakta yardım etmişti aynı şeiklde bgun ambarata yardım savunmasıyla durduruz

Yorum

• yenersek çok iyi olur çünkü zor fiktür geliyor

Yorum

• Bugun 3 puanı alamazsak;
                    İnişli çıkışlı bir şekilde sezona devam ederiz, sene sonunda da ilk 4'e gireriz.
                    Bugun 3 puanı alırsak;
                    Şampiyonluğa oynarız. Play offlarda ne olur belli olmaz
                    Sonuc;
                    Hiç birinin önemi yok. Çünkü Hırvatistan maclarından sonra büyük ihtimalle 3 takım düşecek. Lig karışacak, Resmileşmemiş olan şampiyonluğumuz resmileşecek vs.

Bugun takımımız bize bayram hediyesi verse hiç fena olmaz.

Yorum

• Ağırlığımızı koyduğumuz anda bu maçı kazanırız Allah'ın izniyle. Lakin Manisa maçı aklıma geliyor. 1-0 öndeyken 2. golü atamadık ve 1-1 olduktan sonra nasıl topa basmıştı bizim oyuncular.Yine aynısı olmaz inşAllah. Hep zor durumdayken iyi oynamaya başlıyoruz. Zora düşmeden işimizi garantiye alsak çok güzel olacak.

Yorum

• zor maç ama zianiden sonra orta sahaları bozuldu.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Taraftar inşAllah maça ilgi gösterir.Kurban telaşından tribünlerde boşluklar olabilir.

Yorum

• Victory Forma ile sahada olacağız

Takımımız bu akşam oynayacağı Kayserispor maçında Victory forma giyecek.

Buna göre takımımız Kayserispor karşısında victory forma, bordo şort ve bordo çorapla sahada mücadele edecek. Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek.

Yorum

Trabzonspor, Kayserispor maçıyla birlikte 23 gün içerisindeki 7. karşılaşmasını oynayacak.
                              Yazik günah arkadas ya! TFF ISTIFA!
                              .

Yorum

Bu ne yaa... Ben tarafar olarak yoruldum yemin ederim, futbolcu napsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X