İlk olarak nihat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
11-15 kasimda milli maclar var,lige ara veriliyor.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli macmi var?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Bende ikili orta sahadan vaz gectim an itibari ile. Aykut-Zoko-Colman üclüsü olmali...Önlerinde Adrian, Burak ve Halil. Golü atariz bir sekil bence. Önemli olan gol yememek.En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 22:53.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
adrian mirjrjryjvjwwywyzki den patlama bekliyorum.
burak a arkadakilerinde iyi destek olması lazım, şu uşağa yüklüyoruz bütün yükü, adrian halil özellikle henrique reyiz... başlayın artık.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 23:05."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Eren için yapılan yorumlar zamanında Onur'a da yapıldı. Forumda herkes Onur oynasın diyordu. Biraz şans ile o fırsatı buldu ve çok iyi kullandı. Eren'e de şans verilirse çok iyi değerlendireceğini çoğu kişi düşünüyor. Ama Antep maçında kadroya alınmadıktan sonra artık bolca sakatlık ve cezalı olmadan kadroya girebileceklerine ne yazık ki inanmıyorum.
Tolga CSKA maçından sonra fiziksel olarak değil ama 3 günde bir oynamak bizi zihinsel olarak çok yordu demişti. Bu maç ve ligdeki bütün maçlarımızdaki en büyük sorunumuz bence bu.
Yorum
-
umarım şenol hoca burakı tek forvet sürüp arkasında ne yaptığını bilmeyen 5 orta saha oyuncusundan kurulu bir sistemle çıkmaz.henrique halil burak üçlüsü sahada olmalı.orta sahayı nasıl şekillendireceği ise merak konusu.benim tercihim zokora colman alanzinho olur.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Aynen katiliyorum.İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho bütün maçlara sonradan girsin lütfen
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum