Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan son 1-2 yılda öyle yavaşladı ki bildiğin ağır futbolcuya dönüştü.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkan'ın yedek kalmayacağını düşünürsek; sağ bek olarak mı orta saha olarak mı oynamasını istersiniz?

Sağ açıkta aldığı her topu geriye attığı zaman kafamı koltuklara vurduğum anları düşününce, sağ bek diyorum. Yanına da stoper olarak Celustka'yı koysak biraz daha rahat olabilir. Tabi böyle bi dizilişin çıkma ihtimali sıfır.

Orta sahada oynasin. Gününde oldugu zaman cok top caliyor ve iyi pres yapiyor.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bakin iki sene onceki alanzinho-Engin handikapini bu sene Adrian-alanzinho-Volkan olarak yasiyoruz... takim savunmasi cok zayif kaliyor.. hucumda da bireysel fizik gucleri ve kondisyonlari cok dusuk.. bu ucluden mac icinde 1 i oynadigi surece kazanma sansimiz daha fazla!!!

xxxxxxxxxxxxxTOLGAxxxxxxxxxxxx
        Celutska__Giray__Glo___Marek
        _____Zokora____Aykut_____
        _________Colman_________
        Halil________________Alanzinho
        _________Burak_____________

bu kadro gol yemez.. gol atar mi? gormek lazim ama en azindan hucum hattini bozan Serkan yok

Yorum

• Simdiye kadar beni en cok hayal kirikligina ugratan futbolcu sapara oldu.

Sizce bu durumun nedeni ne olabilir?
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Simdiye kadar beni en cok hayal kirikligina ugratan futbolcu sapara oldu.

herseyin nedeni KONDISYON!!

Volkan in sebebi Kondisyon -

Adrian in sebebi Kondisyon -

Burak in sebebi KONDISYON +

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serkan'ın yedek kalmayacağını düşünürsek; sağ bek olarak mı orta saha olarak mı oynamasını istersiniz?

Sağ açıkta aldığı her topu geriye attığı zaman kafamı koltuklara vurduğum anları düşününce, sağ bek diyorum. Yanına da stoper olarak Celustka'yı koysak biraz daha rahat olabilir. Tabi böyle bi dizilişin çıkma ihtimali sıfır.
              sol açıkta diyorum..zaten orda kim oynarsa verim alamıyoruz...hiç değilse böylece diğer taraf rahat eder...
              Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                herseyin nedeni KONDISYON!!

Volkan in sebebi Kondisyon -

Adrian in sebebi Kondisyon -

Burak in sebebi KONDISYON +
                Yogun mac trafigi mi futbolculari etkiliyor diyorsun?

Yorum

Simdiye kadar beni en cok hayal kirikligina ugratan futbolcu sapara oldu.

Benimde Sapara'dan çok beklentim vardı hala sürüyor bakalım inşALLAH karşılar ben kondisyon eksiği ve güçsüzlükden kaynaklandığını düşünüyorum
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Sapara bir iki maç oynasın şöyle kendine gelsin hele. Doğru düzgün üst üste iki maç oynamadı.

Yorum

Yogun mac trafigi mi futbolculari etkiliyor diyorsun?
                      Hayir... Adamlarda zaten kondisyon yok. Yani kampa ihtiyaclari var. Kondisyon depolamalari lazim.

Aslinda sadece Volkan ve Sapara'da degil, takimin genelinde öyle. Burak'ta bile kondisyon sorunu var bence. CSKA macinda en az kosanlardandi.

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayir... Adamlarda zaten kondisyon yok. Yani kampa ihtiyaclari var. Kondisyon depolamalari lazim.

Aslinda sadece Volkan ve Sapara'da degil, takimin genelinde öyle. Burak'ta bile kondisyon sorunu var bence. CSKA macinda en az kosanlardandi.

..
                        Kondisyon sorunu oldugu kadar düsünce yorgunlugu da futbolculari etkiliyor olabilir.

Tempomuzun düsük olmasini anlayabiliyorum ama bazi oyuncularimiz(Adrian,sapara) fizik olarak cok kötü durumdalar.

Yorum

• Defans dörtlümüz belli, Cl maçlarındaki dörtlü. Ortasahada eğer iki oyuncu bırakırsak kusura bakmayın ama Ambarat otobana çevirir orayı, ayrıca Furkan ve Gökhan Ünal gibi arkaya iyi sarkan oyuncuları varken ikili ortasaha oynamak intiharla eşdeğerdir. Bu maçta önemli olan takım ve kademeli savunma, bu da ancak takım oyununa uygun oyuncularla sağlanabilir. İleriye dizdiğiniz 4 hücumcuyla takım savunması filan yapamazsınız .Bknz.Antalya maçı.Çok hücumcuyla oynamak çok pozisyona gireceğiz anlamına gelmiyor malesef.Antalya maçında 5 hücum özellikli oyuncu varken pozisyona dahi giremedik neredeyse.

Biz ne zaman sakatlıklar vs . başka nedenlerle Engin-Selçuk-Colman üçlüsünü bozduk o gün bugündür oyunu domine edemiyoruz. Şu an elimizde bunu yapabilecek 3 oyuncu var. Aykut-Colman ve Zokora. Serkan iyi hoş koşuyor mücadele ediyor ama top hücum anlamında ayağına geldiğinde ben şahsen kendisinden bir şey beklemiyorum ve beklediğim gibi de çoğu pozisyon heba oluyor. Ama top Aykut'un ayağına geldiğinde her an derinlemesine çok güzel paslar çıkarabileceğini biliyorum. Bknz.Benfica maçı, Bknz.Antep maçı.

Ama şunu da unutmamak gerekir ki bu takım neredeyse 3 günde bir aralıksız maç yapıyor, evet oyuncuları dinlendirmek şart ...Fakat dün ve bugün yaşanan puan kayıplarından sonra yarınki maça çıkabileceğimiz en iyi ve kaliteli kadromuzla çıkmak şart. 7 puanlık maç. İnşallah kazanırız.
                          En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 22:25.

Yorum

• Pazar maci oynadiktan sonra haftaya Cuma maci oynayacagiz. Oysa Besiktas Pazar ve yine Pazar oynayacak.

Her iki takimda Avrupa'da mücadele ediyor. Neden bize daha az zaman veriliyor? Cuma oynayan Fener yine Cuma oynasin arkadas. Adamlar Avrupa'da degiller ama daha fazla dinleniyorlar. Farkindasmisiniz?

..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pazar maci oynadiktan sonra haftaya Cuma maci oynayacagiz. Oysa Besiktas Pazar ve yine Pazar oynayacak.

Her iki takimda Avrupa'da mücadele ediyor. Neden bize daha az zaman veriliyor? Cuma oynayan Fener yine Cuma oynasin arkadas. Adamlar Avrupa'da degiller ama daha fazla dinleniyorlar. Farkindasmisiniz?

..
                              Haftaya cuma mac yok renkdas,rahat ol.

Ondan sonraki hafta cuma oynamamiz iyi,daha sonra sali günü inter le oynayacagiz.

Yorum

Haftaya cuma mac yok renkdas,rahat ol.

Ondan sonraki hafta cuma oynamamiz iyi,daha sonra sali günü inter le oynayacagiz.

Milli macmi var?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X