eziklerin esas isyanı...yırttırdığımız iddia kuponları....zuhahahaahhhhhhaaaaaaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
emre güngör, o hareketi alex'e yapsaydı... emre'ye futbolu bıraktırırdı istanbul medyası..İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre Gungor 'un Halil'e yaptigi faulu tekrar izledim. Hafta ici Melo 'nun Olcan 'a yaptigi faul bazen savunma futbolcularinin karsisindakinin insan oldugunu unutmasini anlamiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-) Halil'e ceza sahası içinde yapılan hareket çok hafif. Bence devam kararı doğru.
2-) Emre Güngör'ün Halil'e yaptığı hareket bence kesin kırmızı kart. Çünkü çok tehlikeli, sakatlayıcı bir bölgeye direkt tekme atıyor. Sadece sarı çıkarttı.
3-) Aykut'un Serdar'a ceza sahası içindeki hareketinde topa vuramıyor. Her ne kadar kasıt yoksa da, kontrolsüz hareket var. Penaltı verse itiraz edilmez, vermese de birşey söylenemez. Şahsi görüşüm: Penaltı.
4-) Henrique'nin ofsayt kararı tam bir yan hakem rezaleti. Maraton'da Mustafa Denizli bizim başka bir oyuncunun (Serkan olabilir) Alanzinho'yu perdelediğini, dolayısıyla onun topa vurma anını kaçırdığını söyledi. Bence mazeret değil. Çünkü bildiğim kadarıyla yan hakemler ilke olarak gözlerini en ilerideki oyuncuya, kulaklarını topa vurma sesine göre ayarlıyorlar. Yani o durumda senin takip etmen gereken oyuncu Alanzinho değil, Henrique olmalıydı.
5-) Henrique'nin uzatma dakikalarında topu göğsüyle almasını elle oynama olarak değerlendirmesi bir yanlış, eğer öyleyse bu sefer de bunu sarı kartla değerlendirmemesi ayrı bir yanlış.
Sonuç: Bence art niyetli bir hakem değildi. Ama hemen hemen bütün kritik konularda yanlış karar verdi.
emre güngör'ün ikinci sarı karttan atılması olayı var bir de onu atlamışsın..diğer tespitlere penaltı hariç katılıyorum..penaltı pozisyonunda rakip oyuncunun amacı tamamen hakemi yanıltmak başka bişiy değil bence...o denli düşmesine neden olacak bir müdahale yok orada..iyi pazarlar特拉布宗冠軍
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstemek var,bir de istemek var sedat.
Nasil yani,muhammet bizi degilde antepimi tercih etti yani?
Aynen öyle oldu. Şimdi görüyoruzki çok doğru bir karar vermiş.
Yorum
-
Dediğim gibi, her iki karar da ciddi olarak eleştirilemez. O sizin görüşünüz, bu benim. Size de iyi pazarlar.İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre güngör'ün ikinci sarı karttan atılması olayı var bir de onu atlamışsın..diğer tespitlere penaltı hariç katılıyorum..penaltı pozisyonunda rakip oyuncunun amacı tamamen hakemi yanıltmak başka bişiy değil bence...o denli düşmesine neden olacak bir müdahale yok orada..iyi pazarlar
Yorum
-
Genc futbolcularin bizi tercih etmemesi cok normal. Aldigimiz butun genc futbolculara o zaman ki adiyla Karadenizspor 'a verdik. Hatta orasi icin aldik. Niyetimiz orada pisecek sonra Trabzonspor da oynayacakti. Bir tane bile cikaramadik Trabzonspor 'a. Sadece konustuk bu cok iyi su super falan falan. Bruls ve Papy de diger goz agirlarimizdi. Genc futbolcularin Trabzonspor da oynamasi icin kendilerini geldikleri takimda fazlasi ile kanitlamasi gerekiyor. Yoksa cok cok cok zor. Burada tek suclu teknik direktor falan degil. Biz de taraftar olarak biraz kendimizi degistirmeliyiz.İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle oldu. Şimdi görüyoruzki çok doğru bir karar vermiş.
Yorum
-
geri pas degerinde degildir.İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar diz ile kaleciye verilen pas geri pas degerinde degilmidir ?
Yorum
-
en az 3 puan kadar Halil'in gol atmasına da sevindim. Zaten çok özverili oynuyodu.Çok da anlamlı bi gol attı:
-Topu ortasahada kendisi kaptı
-gitti 30 metre top sürdü
-Henrique yle çok güzel bi ver-kaç. Burda pasın hakkını da vermek lazım, mükemmeldi.
-Çok da temiz bi son vuruş
-üstelik 90+3'te galibiyeti getiren gol.
Daha anlamlı bir ilk gol olamazdı. Tekrar hoş geldin halil6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
Diz ve üstü tam olarak kontrol bölgesi olmadığı için geri pas sayılmıyor. Dün öyle bir durum mu oldu?İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar diz ile kaleciye verilen pas geri pas degerinde degilmidir ?
Yorum
-
aynen danny dizi ile geri pas verdi kaleci tuttu bende geri pas degerinde oldugunu düşündügüm için ekran başında çıldırdımİlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiz ve üstü tam olarak kontrol bölgesi olmadığı için geri pas sayılmıyor. Dün öyle bir durum mu oldu?
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonu etkinlik oldu mu 3'lü vs. ?? video var mı ?
...benim telefonla çektiğim kısa bi video var....takımı çağırdık...bordo mavi çektik.....buraya yüklemeyi bilmiyorum ama isterseniz faceye yüklerim...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum