Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• serkan balcı mumkunse sut cekmesın celutska en kotu macını cıkardı aykut sırıtmadı colman yıne iyidi bana gore glowackı ıyı nıyetıyle oynuyo verbılecegının en ısını yapıyor gıray tam canlı bomba hele o gereksız faullerı yokmu sınır edıor bazen alazınho gercekten ıkıncı yarı topcussu yorulmus rakıbın ustune rahatlıkla salabılırsınız onu pawel bırakın trabzonsporu ıkıncı lıgde bıle zor oynar halıl kendısnın dedıgı gıbı tam bır takım oyuncusu yınede bu sene atacagı gol 5 veya 7 dir ama tam takım oyuncusu henrıke daha sakatlıktan yenı cıkmnasına rahmen ıyı denılebılır keske pawel yerıne onla baslasaydık tolga kım ne derse desın kalede olmalı ama onurada uzulmuuorum deıl gercekten zor bır durum cech de bazı pozısyonlarda agır kalıyor ama sadece tecrubesı var o kadar adrıan teknık ama fızık gucu cok yetersız
    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• 3 puan çok iyi oldu. Hem moral hem de Burak'sız kazanmamız açısından.

Takım oyunu anlamında yer yer sağlam oynadık. Bunu daha uzun sürelere yayarsak daha iyi oluruz. Geçen sene Ceyhun gibi bir adam bile bu takımda 11 oynuyordu. Zoko-Colman-Aykut üçlüsünü denememiz lazım. Bu çocuk oynarsa daha iyi olacak. Basit oynuyor, en iyisini yapıyor. Bunu denememiz lazım mutlaka. Orta sahanın direnci böylece daha fazla artacaktır. Bu da takım oyununa yansıyacaktır.

Umalılm ki Henri bir an önce form tutsun ve Halil'le birlikte Burak'a destek olsun skor anlamında. Halil basmadık yer bırakmıyor gerçekten. Bu takımın alt yapısı en sağlam oyuncu olduğu çok belli.

Son saniyelerde gelen golün tarifi imkansız gerçekten. Uzun zamandır böyle sevindiğimi hatırlamıyorum. 'Burak'sız kaybeder bunlar...' diyenler için çok güzel cevap, CSKA maçı içinse çok iyi moral oldu.

Şimdi tarihimizin en önemli maçlarından birini oynayacağız. İnşallah kazanırız.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• aykutu merak ettim simdi hakikaten o kadar iyimi
        sakin olun...

Yorum

• bu yıl trabzonsporun en önemli eksikliklerinden biri de kanatlar. trabzonun maç sonrası istatistiklerine bakın kanat organizasyonlarında kiminle oynarasak oynayalım hep zayıfz. şenol hoca serkanda çok diretiyor ama kanatta hiç bir katkısı yok. zaten bizde kanata inecek pek topçuda yok. volkan,eren, diğerleri hep içe katetmesini seven topçular. ama eskiden beğenmediğimiz yattara bile bi maçta en az 4 - 5 defa kanattan orta açıyordu. zokoranın cezalı olup zorunlu olarak aykutun forma giymeside iyi oldu bence. takımda hiç sırıntmadı bence. ortada tek sıkıntı colmanın çabuk top kaybetmesi. kaybettiği her top atak oluyor dönüyor bize. bide adrian teknik ama fizik çok zayf. takımda ceza sahasına tek orta yapan adam. ama oda isabetsiz yapıyor defans bu maçta iyiydi güven verdiler. ama devre arası sağlam bi stoper şart. bu gazla cska yı da yenersek kiii ben yenememeiz için hiç bir sebep göremiyorum. o zaman bayram olur işte...

Yorum

• ideal kadro sekillendi gibi

-------------tolga--------------
            celustka---giray----glowacki----cech
            ----aykut-----zokora-----colman-----
            burak--------halil-----------henrique

bu kadro zorlu maclarda is yapar.

onur,Adrian,volkan,mustafa,serkan,sapara kadroyu zorlar.
            Sercan,eren eger Senol hoca cesaret edebilirse kadroyu zorlar.

Bunun dısındaki oyuncuların kuru gürültü oldugunu dusunuyorum..Yani neymis hicte genis bir kadromuz yokmus.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Dün için söylenecek iki şey var bence.

Birincisi Halil bu takımın saha içi lideri olabileceğini cümle aleme gösterdi.Golü atmamış bile olsa savunmaya katkısı ve saha içinde duruşu ile kalitesi ve tecrübesini ön plana çıkardı.

İkincisi Aykut Akgün.İlk yarı biraz heyecanlıydı ama öyle bir ikinci yarı oynadı ki "boşuna orta saha oyuncusu aramayın"dedirtti.Serkan'ın önüne attığı mükemmel pas oyunun iki yanını oynayabileceğini de gösterdi.Bir çiçekle bahar gelmez ama Zokora'da onun için çok iyi şeyler söylüyor.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• 3 puan dan ziyade Halil'in gol atıp kendini bulmasına sevindim,
                Reis'in yokluğunda Aykut'un onu aratmama sinyanllerine sevindim,
                takım galinde savunma yapıp gol yemememize sevindim.

Adrian-Volkan-Henrike'nin de Halil gibi bir maç kurtarıp Burak seviyesine yaklaşırlar inşallah,
                yoksa bu takımın gerçek gücü kesinlikle bu değil.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  orta konusunda kesinlikle haklisin, ama bu sanirim takimin genel sorunu. Serkanla alakali bir is degil. Alanzinho mesela hic orta yapmiyor, adrianin ortasi sürekli yerden rakibe. En son duran toplar haric orta yapip da tutturan bir oyuncu sayabilirmisin bizim takimdan?
                  Gecen sezon serkan bu konuda cok basariliydi, hele o umuta kosu yoluna attigi orta muhtesemdi.
                  Orta yapamayan adamlar nasıl bu paraları alıyor ben de hayret ediyorum
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• En önemli problemlerden biri de forvetlerin rakibi basmaması.bîr pozisyonda pawel resmen yürürken aykut onu uyardı .pawel de anlık hareketlendı göstermelik sonra ben napıyım der gibi elini kaldırdı aykuta.bu aslında pawelınde genel bir sıkıntısı .Gökhan Unal vari bir sorumsuzluğu var gerçekten.
                    En son nbay tarafından düzenlendi; 30.10.2011, 09:53.
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• ...............................tolga
                      serkan...........giray..........................glowacki..............cech
                      ..................................zokora
                      .......................colman.............adrian
                      henrique.......................burak...................................halil
                      cska 11i
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Bu maç ilk defa ileride top çevirip pozisyona girmek adına olumlu işler yaptık. Bu bakımdan güzel bir maç oldu. Adrian'ın bencilliğine dikkat çekmek lazım.

Yorum

• 3 puan kadar halilinde goole tanışması süper oldı bu sene ondan 10 yakın gol bekliyorum..
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• vay be 2.ciymişiz bizim ölümüz yetiyor bu lige diri halimiz parçalar bu ligi

Yorum

• Çok kötü oynadık ama antepden 3 puanla döndük daha ne olsun Pawel'in son şansıydı değerlendiremedi.Artık Henrique den forma alamaz.Devre arasıda lütfen gitsin.
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Su Brozec kardesleri alacak birileri bulunur mu acaba?
                                Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X