Brozek bu takımın golcüsü olamaz dedik zamanında.Aykut a pawel kadar şans verilse bayağı iyi olacak gibi görünüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
yok birader cok mücadeleci fakat agirlar, iyi bir burak onlari paramparca eder..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZayif dediginiz takiminin defans oyunculari rusya milli takiminin bankolari berezutski kardesler ve ignashevich rakibi bu kadar da hafife almayin.
Moskova nin defansi zayif falan degil,iyi bir defansa sahipler.
rusya milli takiminin bankosu olmak o kadarda zor degil zaten
adamlarda baska hangi savunma oyunculari varki 
mesela servette bizim milli takimda banko oynuyor, servete iyi diyebilirmiyiz
Yorum
-
İç saha Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Zokora-Colman-Volkan-Halil-Burak-Henrique
Dış Saha Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Aykut-Zokora-Colman-Volkan-Burak-Henrique
Devre arası kaliteli 1 stoper alırsak ve polonyalıları yollarsak 2.devreye daha umutlu bakabiliriz.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
1 yil sonra söner o yildizİlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet'te çok büyük futbolcu kumaşı var. bu adam çok iş yapacağa benziyor...dünya yıldızı bile olabilir.
Yorum
-
Bu takimdan iyi futbol bekleyenler, daha cok bekler!!! (futbol oynamis olanlar anlar)
Sampiyonlar liginde 3. lük bile basaridir. Keza Avrupa liginde finale kadar cikmak cok daha kolay. Playoff sisteminde ise ilk dörde girsek yeterlidir. Kaldi ki bu sistem olmasa yine en az 82 puan toplayacak bir takima sahibiz ama 3 günde mac yapan yeni bir takimin bunu basarabilmesi mucizedir!
Devrarasi yapilacak 3 transfer ile sezona damga vuracagiz Allah´in izniyle
Bu maca gelirsek: GAntep´in macin ikinci yarisinda yorgun düsecegini yazmistim. Onlari yorarak Henrique-Alan ikilisi ile üstünlügü ele gecirdik ve Abdullah Ercan´in hatalari ile 3 puani kapmis olduk!
Macin hakemine gelince: Bu kadar basit bir maci bile yönetemeyen baska maclari nasil yönetecek. Bize cikardigi kartlari baz alirsak, Gantep´in 2 Sari+1 Kirmizisini es gecti. Bizim aleyhimize penaltiyi calamadi tabi.
2-3 sezondur niye aleyhimize penalti calamiyorlar dersiniz???
Cünkü mac icinde takdir haklarina ve özellikle kart konusunda bize karsi düdük caldiklarindan! Buna ilave olarak tabi ki Sikebahce lehine calinanlardan dolayi.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
onurumu kaleye gecirsekİlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet'in direkten dönen şutunda Tolga'nın pozisyon hatası var,
umarım bunun tekrarı olmaz Tolga
Yorum
-
Takima zaman vermek gerek. Yani Antalyaspor macindan sonra yorumlara demin baktim`da inanilir gibi degil.
Aynisi Adrian icin`de gecerli. Önde cok acik bir uyum sorunu var , ve bu bence cok dogal, Halil olsun Herique olsun, Adrian olsun ,Volkan olsun kismen Pawel olsun hepsi yeni oyuncular yani orda gecen sezon ki gibi Üretkenlik beklemek yanlis olur. Hatirlatmakta fayada oldugu düsünüyorum. Gecen Sezon sadece bir Jaja Transfi söz konusu idi.
Takim mutlaka kendini gelistirecektir. Ama cok acik söylemek istiyorum ki, yapilan tüm Transferler dogru. Belki Adrian icin biraz fazla ödendi , ama bence , yeni Rosicky olma ihtimali cok yüksek.
Transfer Döneminden cok kalileti üc oyuncu almamiz gerek , Stoper-Orta Saha-Forvet. En , ama en önemlisi cok kaliteli bir Stopere ihtiyacimiz var. Digerleri cözülebilir , ama bir Mustafa Yumlu ile olacak is degil bu.
Aykut`u ben bugün cok begendim. Özgüven eksikligi vardi , ama bundan daha dogal olan birsey olabilir mi? Senol Günes biraz daha genclere sans verse daha güzel olmazmi , mesala Ereni , Serkanin yerini bir iki defa oyuna alabilir.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Hata yok. O pozisyon`da Tolga önde durmasi lazim , cünkü eger Muhammet iki Stoperi birden gecse hemen hizli bir depar ile topu kapmasi gerek.İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet'in direkten dönen şutunda Tolga'nın pozisyon hatası var,
umarım bunun tekrarı olmaz TolgaNefsin icin sevme
Yorum
-
Halil mi ağır ve yorulan futbolcu !!İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil'i ben de beğenmiyorum.Fakat bunun altında kalitesinden ziyade sahada duruşu çok negatif.Yani koşarken yürüyor gibi, çok ağır hantal bir görüntü veriyor.Ayrıca çok çabuk yorulan bir oyuncu.
Aynı sorun Pawel de var.Sahada diri gözükmüyor,sanki yeni 90 dakikalık maç oynamış onun yorgunluğunu taşıyor havası var.
...Adrian diycektin sanırım...
evet yendik diye sessiz kalmak doğru değil,bu bayrak masum değil,artniyet varİlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenriqueye kaldirilan Bayragi gördüm... TAM BIR SKANDAL KARAR!
aynen öyleİlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet'in direkten dönen şutunda Tolga'nın pozisyon hatası var,
umarım bunun tekrarı olmaz Tolga.....
Yorum
-
Aynen öyle.İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet yendik diye sessiz kalmak doğru değil,bu bayrak masum değil,artniyet var
Bizim Futbolcu en az 1 Metre geriden cikiyor!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum