Deplasmanda Kaç Maçtır Yenilmiyoruz. En Son Fenere Yenilmiştik Galiba Geçen Sezon ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Onlarda hizli oynarsa giray ve glo yüzmeye baslayabilirler.İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Hoca Takimizin cok hizli oynamasini istiyor.
Hizli oynarsak onlarin defansini dagitiriz bence.
Evet hücum yaparken hizli oynamaliyiz ama kontrolü bir an bile elden birakmamaliyiz.
Doumbia cok formda ve bizim icin yine en büyük tehdit olacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Samet git yat Allah'ını seversenİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel bugün kötü oynamadi...
Oyundan cikmasi bana göre yanlisti...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu samet yine mi sen?
Adam tel tel dökülüyorsen kötü oynamadi diyorsun.
Pawel asisi tutmamistir,alternatifsizlikten oynuyor su anda.
Ben haketten cok iyi niyetliyim yada bilmiyorum artik.
Pawel bence kötü oynamadi ama begeniyormuyum ?? Kesinlikle begenmiyorum... Zaten forvet lazim bize.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet git yat Allah'ını seversen

Paweli okadar kötülediniz ki bu oyuna bile kötü oynamadi diyebiliyorum demeki
Ama bende genel olarak begenmiyorum forvet lazim bize
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
arkadasım macı izlerken ne içiyorsan söyle bizde içelim ve senin gördüğüm gibi olumsuz olan herşeyi güzel görelim,İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel bugün kötü oynamadi...
Oyundan cikmasi bana göre yanlisti...
Yorum
-
Futbolcularımızdan rica ediyorum, hangi maç olursa olsun maçtan sonra ''şu futbolcuyu aradık, bu futbolcuyu aradık, o olsa kazanırdık'' tarzında açıklama yapmasınlar. bu tarz açıklamalar Trabzonspor'a zarar verir. biz bunu göremeyiz ama futbolcular arasında gruplaşmaya kadar gider.
Giray'ın maç sonu yaptığı açıklamaları amatörlüğüne veriyorum, inşallah öğrenecek..
Yorum
-
Takım Burak'a göre ayarlı olduğundan sürekli savunma arkasına atılan toplarla pozisyon bulmaya çalışıyoruz.Bunu en iyi yapanda Burak olduğu için bu tür maçlarda sıkıntı çekiyoruz.
Şenol Hocanın farkl taktikler üzerinde çalışması gerekli.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Pawel kötü oynamadiysa muhammet sence macin yildizidir herhalde.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben haketten cok iyi niyetliyim yada bilmiyorum artik.
Pawel bence kötü oynamadi ama begeniyormuyum ?? Kesinlikle begenmiyorum... Zaten forvet lazim bize..
Muhammet i ben begendim,sirti dönük bile olumlu isler yapti.
Bu muhammet Trabzonlu oldugu halde biz neden almadik anlam veremiyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Portakal suyu severim benİlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadasım macı izlerken ne içiyorsan söyle bizde içelim ve senin gördüğüm gibi olumsuz olan herşeyi güzel görelim,

Yahu bende begenmiyorum zaten forvet lazim diyorum ama okadar kötülüye kötülüye bu oyuna bile kötü oynamadi diyiyorum heralde
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
polonyalı olmadığı için almadıkİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel kötü oynamadiysa muhammet sence macin yildizidir herhalde.
Bu muhammet Trabzonlu oldugu halde biz neden almadik anlam veremiyorum.
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Muhammet iyidi ama abartmaya gerek yok abartiyoruz sonrada 1 sene sonra bakiyoruz ki yedekler arasinda veya sahada sürünüyor.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel kötü oynamadiysa muhammet sence macin yildizidir herhalde.
Bu muhammet Trabzonlu oldugu halde biz neden almadik anlam veremiyorum.
Örnek Cenk
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum