İlk olarak kunteper tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Colmanı bende beğendim.Yine sahanın en çok koşanı yine sahanın en çok pas vereni.İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Colman'ı çok beğendim.. Pawel'de abartıldığı kadar kötü değil bence. Ama gol hariç Halil'i bende beğenmedim.
Halil "MÜKEMMEL" oynadı.Özellikle ilk yarı sol kanatta harikalar yarattı başka maçmı izliyoruz ?
PAWEL "abartıldığı kadar kötü değildi,abartıldığından daha kötüydü.Şöyleki Satmak isteseniz bank asyadan bile almazlar.Bukadar vasıfsız bir santrafor görmedim.Henruqie 15 dakkada onun 75 dakkada yapamadığı katkıyı yaptı."Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Tabiiki güzel olur ama avrupa ligi bir tesellidir bana göre.İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeyecani elbette cok farkli olur ama sanki Avrupa Liginde seninde dedigin gibi yari finale kadar cikabiliriz belki.
Buda güzel olurdu be Aga
2.turda barcelona ile oynamayi ben sahsen yari finalde bir fulhamla oynamaya tercih ederim.En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 23:03."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
yapma Caferim, yinemi 7 yememizi istiyorsun yahuİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiiki güzel olur ama avrupa ligi bir tesellidir bana göre.
2.turda barcelona ile oynamayi ben sahsen yari finalde bir fulhamla oynamayi tercih ederim.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Barcelonadan 7 yemek bile bir erdemdir,real madrid bile 5 yemisken.İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapma Caferim, yinemi 7 yememizi istiyorsun yahu
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Mac sonrasi yapdigi konusmayi herkesin dikkatlice izlemesi / dinlemesini istiyorum. Beni bir ara cok Gol attigim icin Insanlar daha cok Forvet olarak görüyor ama ben Takim oyuncusuyum ve Takimim icin elimden geleni yapiyorum dedi.İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePes diyorum.. Halil'i beğenmeyenler var. Stoper, ön libero, libero, sol açık, forvet her ne varsa oynadı oynayabildiği kadar.. 90+3 de o müthiş sıyrılışı ve deparı ardından duvar pası ve o kadar mücadelenin verdiği yorgunluk ile o son vuruşu her futbolcu yapamaz..
Mücadelen yeter be ASLANIM!
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
tamam karıştırmış olabilirimİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSans golüyle kazandik demedi,son dakikada kazanmak bizim icin bir sanstir dedi.
Apayri seylerdir bunlar,haliin attigi gole sans diyen emek hirsizligi yapmis olur.
evet ben yanlış yazdım..
Halil'in attığı gole şans demem, diyemem zaten..
Yorum
-
Sen onlara messiyi al getir iki hata yapsin aninda biletini keser bunlar o yuzden takma pek akisina birak zaten coguda ben demisdim demek icin yaziyo buna emin olabilirsinİlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePes diyorum.. Halil'i beğenmeyenler var. Stoper, ön libero, libero, sol açık, forvet her ne varsa oynadı oynayabildiği kadar.. 90+3 de o müthiş sıyrılışı ve deparı ardından duvar pası ve o kadar mücadelenin verdiği yorgunluk ile o son vuruşu her futbolcu yapamaz..Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
abi o konuda colmanında suçu var bi inter maçındaki colmanı hatırla bide bu maçtaki colmanı insan ister istemez colmandan her zaman o performansı bekliyorİlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 senedir yazmaktan bıktım. colman aleyhine atıp tutanlara kendi haline bak.
takımın her zaman en çok koşan en çok top çalan en çok pas veren adamı neden beğenilmez. orada colmanın yanına onun gibi 2 kişi daha lazım.
bunlar da zokora ve aykutTrabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelonadan 7 yemek bile bir erdemdir,real madrid bile 5 yemisken.

Vallahi evimizde yenip HAVA atacaksak Dünyaya.... VARIM diyorum
Yorum
-
olcan ile muhammet olabilirde cenk neden muhammedin yanında cenke gerek yok benceİlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan-cenk-muhammet alınabilir...Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum