Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aykutun pozisyonu penaltıysa henriquenin ofsayt olan(hakeme göre) pozisyonuda penaltı adam topa müdale ederken ayağının ucu oyuncuya çarpıyo oda kendini atıo top oyuncuda bile değil orda sektirio topu
    haa bak o olabilir onu bilemiyorum bir daha bakmak lazim, yalniz Halil'in penalti bekledigi bir ara vardi yaa ilk yarida, onu göstermedi lig tv az önce tartismali olaylarda.....
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Colman'ı çok beğendim.. Pawel'de abartıldığı kadar kötü değil bence. Ama gol hariç Halil'i bende beğenmedim.
      Colmanı bende beğendim.Yine sahanın en çok koşanı yine sahanın en çok pas vereni.

Halil "MÜKEMMEL" oynadı.Özellikle ilk yarı sol kanatta harikalar yarattı başka maçmı izliyoruz ?

PAWEL "abartıldığı kadar kötü değildi,abartıldığından daha kötüydü.Şöyleki Satmak isteseniz bank asyadan bile almazlar.Bukadar vasıfsız bir santrafor görmedim.Henruqie 15 dakkada onun 75 dakkada yapamadığı katkıyı yaptı."
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Heyecani elbette cok farkli olur ama sanki Avrupa Liginde seninde dedigin gibi yari finale kadar cikabiliriz belki.
        Buda güzel olurdu be Aga
        Tabiiki güzel olur ama avrupa ligi bir tesellidir bana göre.

2.turda barcelona ile oynamayi ben sahsen yari finalde bir fulhamla oynamaya tercih ederim.
        En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 23:03.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ..........................

Yorum

• Pes diyorum.. Halil'i beğenmeyenler var. Stoper, ön libero, libero, sol açık, forvet her ne varsa oynadı oynayabildiği kadar.. 90+3 de o müthiş sıyrılışı ve deparı ardından duvar pası ve o kadar mücadelenin verdiği yorgunluk ile o son vuruşu her futbolcu yapamaz..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tabiiki güzel olur ama avrupa ligi bir tesellidir bana göre.

2.turda barcelona ile oynamayi ben sahsen yari finalde bir fulhamla oynamayi tercih ederim.
              yapma Caferim, yinemi 7 yememizi istiyorsun yahu
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yapma Caferim, yinemi 7 yememizi istiyorsun yahu
                Barcelonadan 7 yemek bile bir erdemdir,real madrid bile 5 yemisken.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• formda bir henrique ve burak nasil ikili olurlar acaba...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pes diyorum.. Halil'i beğenmeyenler var. Stoper, ön libero, libero, sol açık, forvet her ne varsa oynadı oynayabildiği kadar.. 90+3 de o müthiş sıyrılışı ve deparı ardından duvar pası ve o kadar mücadelenin verdiği yorgunluk ile o son vuruşu her futbolcu yapamaz..
                    Mac sonrasi yapdigi konusmayi herkesin dikkatlice izlemesi / dinlemesini istiyorum. Beni bir ara cok Gol attigim icin Insanlar daha cok Forvet olarak görüyor ama ben Takim oyuncusuyum ve Takimim icin elimden geleni yapiyorum dedi.
                    Mücadelen yeter be ASLANIM!
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Sans golüyle kazandik demedi,son dakikada kazanmak bizim icin bir sanstir dedi.

Apayri seylerdir bunlar,haliin attigi gole sans diyen emek hirsizligi yapmis olur.
                      tamam karıştırmış olabilirim
                      evet ben yanlış yazdım..

Halil'in attığı gole şans demem, diyemem zaten..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pes diyorum.. Halil'i beğenmeyenler var. Stoper, ön libero, libero, sol açık, forvet her ne varsa oynadı oynayabildiği kadar.. 90+3 de o müthiş sıyrılışı ve deparı ardından duvar pası ve o kadar mücadelenin verdiği yorgunluk ile o son vuruşu her futbolcu yapamaz..
                        Sen onlara messiyi al getir iki hata yapsin aninda biletini keser bunlar o yuzden takma pek akisina birak zaten coguda ben demisdim demek icin yaziyo buna emin olabilirsin
                        Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 senedir yazmaktan bıktım. colman aleyhine atıp tutanlara kendi haline bak.
                          takımın her zaman en çok koşan en çok top çalan en çok pas veren adamı neden beğenilmez. orada colmanın yanına onun gibi 2 kişi daha lazım.
                          bunlar da zokora ve aykut
                          abi o konuda colmanında suçu var bi inter maçındaki colmanı hatırla bide bu maçtaki colmanı insan ister istemez colmandan her zaman o performansı bekliyor
                          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

Barcelonadan 7 yemek bile bir erdemdir,real madrid bile 5 yemisken.

Vallahi evimizde yenip HAVA atacaksak Dünyaya.... VARIM diyorum

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olcan-cenk-muhammet alınabilir...
                              olcan ile muhammet olabilirde cenk neden muhammedin yanında cenke gerek yok bence
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X