Maçlarda eskiden yaşadığım heyecanı yaşayamıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
kadro:
-------------tolga-----------------
celutska---aykut--giray----ferhat/cech
-----------barış ataş------------------
------colman---------sapara-----------
volkan------------------------eren---
--------------burak-------------------
yeni kadro anca bu kadar olur
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Şenol Hoca nın Sapara yı uzun bir süre kadroya alacağını düşünmüyorumİlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadro:
-------------tolga-----------------
celutska---aykut--giray----ferhat/cech
-----------barış ataş------------------
------colman---------sapara-----------
volkan------------------------eren---
--------------burak-------------------
yeni kadro anca bu kadar olur
Yorum
-
o kadar kötü mü oynadı ?İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca nın Sapara yı uzun bir süre kadroya alacağını düşünmüyorumşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
hiç bi zaman iyi görmedik ki ,çok gereksiz bir transfer ilkkez bu kadar soğudum bi oyuncumuzdan yahu koşmaz bişey yapmaz ,kadroya bile girmesin eren sercan girer inşallah.İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadar kötü mü oynadı ?Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
yabancıların yerine genç türklerin oynatılmasını hepimiz destekliyoruz ama bu adamıda madem para vererek aldık oynatacağız.en azından bize bir kaç maç aldırsın sonra satarmısın ne yaparsın bilmem.İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç bi zaman iyi görmedik ki ,çok gereksiz bir transfer ilkkez bu kadar soğudum bi oyuncumuzdan yahu koşmaz bişey yapmaz ,kadroya bile girmesin eren sercan girer inşallah.
ben biraz sabredilmesinden yanayım ama şu sıralar çok tepki var,en iyisi ağzımı kapatayımşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Takımımızın Gaziantepspor'la oynayacağı müsabakadaki seyahat kadrosu belli oldu.
Kafilede aşağıdaki 20 futbolcu yer aldı:
Tolga Zengin
Onur Kıvrak
Zeki Ayvaz
Marek Cech
Remzi Giray Kaçar
Ferhat Öztorun
Serkan Balcı
Arkadiusz Glowacki
Aykut Akgün
Halil Altıntop
Ondrej Celustka
Sercan Kaya
Alanzinho
Adrian Mierzejewski
Tayfun Cora
Pawel Brozek
Gustavo Colman
Eren Albayrak
Mustafa Yumlu
Paulo Henrique
Kaynak
Ben mi yanlış görüyorum, Burak kadroda yok!En son Mustafa' tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 12:31.
Yorum
-
Evet doğru Burak yok sanırım son maçtaki kasık problemini risk etmemeİlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımızın Gaziantepspor'la oynayacağı müsabakadaki seyahat kadrosu belli oldu.
Kafilede aşağıdaki 20 futbolcu yer aldı:
Tolga Zengin
Onur Kıvrak
Zeki Ayvaz
Marek Cech
Remzi Giray Kaçar
Ferhat Öztorun
Serkan Balcı
Arkadiusz Glowacki
Aykut Akgün
Halil Altıntop
Ondrej Celustka
Sercan Kaya
Alanzinho
Adrian Mierzejewski
Tayfun Cora
Pawel Brozek
Gustavo Colman
Eren Albayrak
Mustafa Yumlu
Paulo Henrique
Kaynak
Ben mi yanlış görüyorum, Burak kadroda yok!
k ve dinlendirmek için kadroya almadılar kaynak resmi site bu aradaEn son evonon tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 12:36.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum