cska maçı öncesi kesinlikle kazanmamız gereken bir maç ama işimiz gerçekten çok zor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Aynen.Her maç aynı saçmalayıp durmalar, gına geldi.İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'dır, Alanzinho'dur vallahi sıkıldım arkadaş.
Yorum
-
.........................................Tolga...................................................
sercan kaya................celustka...................giray......................m.cech
.................................aykut..................colman................................
eren.......................................adrian....................................henrique
.........................................burak yılmaz.........................................Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
Müthiş bir güçsüzlük var takımda ne koşacak ne topa basacak halleri var, yorgunlar demesin kimse daha hiçbir maçta adam gibi (geçen senenin ilk yarısı gibi) bastıklarını görmedim. Topu alan bizim sahaya elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Ne yazık ki üzülerek söylüyorum çok kötü oynuyoruz. Bir an önce güçlenmeleri ve birbirlerine daha çok alışmaları lazım yoksa şu durumda ilk 4 bence hayal
Yorum
-
ferhatı yazıyorlar serkan oynamasın diye,celu yu sağ alıp serkanı şutlamak için,yani öle düşünüyorum ben iyide yapıyorlar ferhat mı serkan mı? tabii ki benİlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu ferhatı kadroya yazıyorlarya cıldırıyorum arkadas.
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleferhatı yazıyorlar serkan oynamasın diye,celu yu sağ alıp serkanı şutlamak için,yani öle düşünüyorum ben iyide yapıyorlar ferhat mı serkan mı? tabii ki ben
ferhat dahamı ıyıkı serkandan onu sutluyoruz arkadas ferhat sanki ramos be..sen oyna en iyisi.sen sakatlanırsan ben girerim.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
ben hem sağ hem sol oynarım celu gibiyimİlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleferhat dahamı ıyıkı serkandan onu sutluyoruz arkadas ferhat sanki ramos be..sen oyna en iyisi.sen sakatlanırsan ben girerim.
sağım sakatlansa solla oynarım çıkmam kolayına
sende direk alan ın yerine oyna takımı liderliğe taşıyalım 
iyi oynayan takımlara karşı daha iyi oynuyorz onun için maç güzel olacak inş,zaten beraberlikleri hiç sevmiyorum ya yenelim ya yenilelim.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Yoğun iş temposundan son haftalarda takımı takip edemedim. Hatta son 2 maçı canlı izlemedim.
Henriqe oynayacak düzeye geldi mi ?Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum