Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cska maçı öncesi kesinlikle kazanmamız gereken bir maç ama işimiz gerçekten çok zor...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkan'dır, Alanzinho'dur vallahi sıkıldım arkadaş.
      Aynen.Her maç aynı saçmalayıp durmalar, gına geldi.

Yorum

• .........................................Tolga...................................................
        sercan kaya................celustka...................giray......................m.cech

.................................aykut..................colman................................
        eren.......................................adrian....................................henrique
        .........................................burak yılmaz.........................................
        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Müthiş bir güçsüzlük var takımda ne koşacak ne topa basacak halleri var, yorgunlar demesin kimse daha hiçbir maçta adam gibi (geçen senenin ilk yarısı gibi) bastıklarını görmedim. Topu alan bizim sahaya elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Ne yazık ki üzülerek söylüyorum çok kötü oynuyoruz. Bir an önce güçlenmeleri ve birbirlerine daha çok alışmaları lazım yoksa şu durumda ilk 4 bence hayal

Yorum

• Fark yersek şaşırmam.
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• selçuk-ceyhun-engin-jaja siz neymişsiniz be bi takım bu kadarmı kabuk değiştirir acilen TRANSFER YAPMAMIZ lazım ama futbolcu transferi değil RUH transfer etmemiz lazım zira takım RUHUNU kaybetmiş(burağı ayrı tutuyorum)
              tatanga

Yorum

• Bu maçtan hiç korkmuyorum, Sapara oynamamalı.

Yorum

• şu ferhatı kadroya yazıyorlarya cıldırıyorum arkadas.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• sapara,alan,serkan oynamasın ,yenilelim gerekirsee yeter hoca yeter banada gına geldi artık.
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu ferhatı kadroya yazıyorlarya cıldırıyorum arkadas.
                      ferhatı yazıyorlar serkan oynamasın diye,celu yu sağ alıp serkanı şutlamak için,yani öle düşünüyorum ben iyide yapıyorlar ferhat mı serkan mı? tabii ki ben

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ferhatı yazıyorlar serkan oynamasın diye,celu yu sağ alıp serkanı şutlamak için,yani öle düşünüyorum ben iyide yapıyorlar ferhat mı serkan mı? tabii ki ben

ferhat dahamı ıyıkı serkandan onu sutluyoruz arkadas ferhat sanki ramos be..sen oyna en iyisi.sen sakatlanırsan ben girerim.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ferhat dahamı ıyıkı serkandan onu sutluyoruz arkadas ferhat sanki ramos be..sen oyna en iyisi.sen sakatlanırsan ben girerim.
                          ben hem sağ hem sol oynarım celu gibiyim sağım sakatlansa solla oynarım çıkmam kolayına sende direk alan ın yerine oyna takımı liderliğe taşıyalım

iyi oynayan takımlara karşı daha iyi oynuyorz onun için maç güzel olacak inş,zaten beraberlikleri hiç sevmiyorum ya yenelim ya yenilelim.

Yorum

• Yoğun iş temposundan son haftalarda takımı takip edemedim. Hatta son 2 maçı canlı izlemedim.

Henriqe oynayacak düzeye geldi mi ?
                            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Yeni yüzler görmenin zamanı gelmedi mi?
                              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• yeni yüzler evet Henrique ne durumda acaba ses ver camia.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X