Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ONURUN biran önce takıma dönmesi şart tolga bulutların üzerinde....
    yararlı olana kadar adrian,volkan,alanzinyo,sapara nın kesinlikle yedek soyundurulması taraftarıyım.çünkü abartısız sıfır katkıyla oynuyorlar.

tolga
    mustafa,glo,giray.cehc
    colman,aykuy
    serkan,sercan,halil
    burak

Yorum

• Burak'ın yerine Pawel var. Almayacak gibi bir izlenim vermişti ama almış kadroya.
      Demek ki Sapara formunu bulana kadar alınmayacak kadroya ama Pawel belki özür falan dilemişse bu yoklukta oynatabilir.
      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Burak'ı kadroya almamış hoca. Umarım Sercan ve Eren'e şans verir. Bu arada Onur da ilk kez kadroda. Pawel'e de son şanslar veriliyor olabilir. Burak yokluğunda bakalım Paulo mu oynayacak yoksa Pawel mi?

Bari bu kez Alan ve Serkan'ı oynatma hocam.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Henrique olduğuna göre oynayacak heralde.

Yorum

• CSKA Moskova maçı çok önemli

Burak, Colman, Cech, Celustka, Giray ve Zokora bu isimler dinlenmeli sakatlık açısından riske edilmemeli
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Burak CSKA maçı için dinlendiriliyor sanırım. Başka bir açıklaması olamaz. Kesinlikle olamaz.

Volkan'la Sapara kötü oyunlarından ötürü kadroya alınmadı. Hücumdan sürpriz kesikler zaten bekliyordum ama ısrarla Pawel neden kadroya alınıyor? Hiçbir şey yapmıyor bu adam, yapamıyor.

Bu arada resmi siteden Burak'ın neden kadroda olmadığı açıklansa.. Eskiden onu yapıyorlardı, artık o da yok.
              En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 12:44.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Henrique de varmış... Pawelle dönüşümlü oynatır bence.
                İdmanlara iyiymiş durumu...
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Burak'i gectim ama Alanzinho oynarsa farkli kaybederiz bence.

Kadroda olsun yedeklerde de olsun ama ne olur ilk 11 baslamasin.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu arada kadroda Volkan'da yok.

Yorum

• Paulo Henrique kadroda oynayabilrmi acaba

Yorum

• Burak'a bu kadar bel baglanmasini da dogru bulmuyorum ayrica. Tek bir oyuncu ile bir sezon bitmez.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Eren'i değerlendirmemiz lazım. G.Antep bizim Bursa'dan Eren ile birlikte almayı planladığımız Trabzonlu Muhammed'i banko oynatıyor ve adam süper oynuyor. Üstelik bu hafta geseye topukla gol bile attı. Oydu değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum???

Yorum

• Helal be hocam Volkan şen, Sapara alınmamış kadroya budur işte budur büyüksün hocam arkandayım.

Yorum

• galatasaray yenen antep çıkışta zati

bu maçın bi önemi yok , CSKA maçına konsantre olmak lazım
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu arada Burak'sız ve Zokora'sız Gaziantep karşısında pek şansımız olduğunu düşünmüyorum. Oynayanlar ekstra oynamalı. Ancak Eren, Aykut gibi isimler oynayıp canlarını dişe takarsa bu maçı alabiliriz.
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X