ya arkadaşlar tamam zor maç ama beraberlik alalım yeter diyenleri anlayamıyorum biz bunları havada karada yeriz hafif gelirler burak yeter bunlara
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-----------Tolga--------- --- -______---- ------Tolga------------
Serkan--Giray--Celutska-- Cech ______Celutska--Giray--Glowacki--Cech
-----------Aykut---------- ----__________ --------Aykut--------------
------Colman---Adrian----- ---- -____________Colman---Sapara---------
Volkan--------------------Halil _________Adrian----------------------Halil
------------Burak-------------- ------__________-----Burak--------------
Kadro üsteki ikisinden biri olmasi gerek diye düsünüyorum. kontrollü oynamaliyiz. Top bizde kalmasi gerek.
Bu aralar takimimiza pek güvenemiyorum. kesin kazaniriz demek zor geliyor. Bi mac müthis ertesi mac berbat oynuyoruz. Takimizi cözmüs degilim.
Hayirlisi insallah sans bizden yana olur güzel futbol ile 3 puan alirizEn son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 02:10.
Yorum
-
Avrupa'da ki takımlarla Türkiye'de ki takımları bir tutmamak gerek. Kondüsyon bakımından çok farklılıklar oluyor zira. En yakın örneği Almanya maçından sonra Hamit gözümüze soka soka söyledi. " 6 ay sonra ilk maça çıkıyorum, diğer arkadaşlarımla aramda bir fark gördünüz mü " demişti. Bu bizim fizik gücü olarak ne kadar gerilerde olduğumuzu gösterir.İlk olarak Sushi07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anlamıyorum, neden yedekler çıkacakmış. Üste arkadaşın verdiği Mourinho'nun özeti çok doğru. Tüm CL ve EL'de oynayan takımların lig maçları var. Almanya'da birde kupa maçların 2 turları oynandı, bizde daha başlamadı bile.
Real Madrid 36 hafta oynayacak, CL sonuna kadar oynar, kupa maçların sonuna kadar oynar, üstelik kadroları bizimkinden kural gereği daha küçük. Tabikide bankda oturanlar bile bizim ilk 11 daha iyi, ama yorgunluğu kabul etmem - fizik güç tartışılır ama onun hariçinde Gaziantepe karşı kesin en iyi takımla çıkmamız gerek. CL'den elenince ne olacak - lig önemli değil CL saklıyalım oyuncuları derken, ikisini birden kaybedeceğiz sonunda.
Ayrıca daha düne kadar Avrupa'da maçı var diyerek lig maçları sürekli ertelenen takımları unutmadık. Aman efendim çok önemli maçı var x takımın. Lig maçını erteleyelim zamanlarından daha yeni kurtulduk..
Birde işin içerisine hafta içi maçları girdi. TFF sağolsun. Bu sene Avrupa'da başarısız olursak (şu andan sonrasını kast ediyorum) bunun en büyük sorumlusu TFF'dir. Galatasaray, fenerbahçe, Beşiktaş'ın maçları ertelenip Avrupa maçlarına 10 gün dinlenerek çıkıyorlardı. Biz ise bu sene lig başında 19 günde 6 maç yaptık. 1 haftalık milli arada ( as oyuncularımızın bir çoğu milli takımda da oynuyor ) dinlenebildik. Sonrasında ki fikstür de malumunuz. 20 günde 6 maç. Her 3 günde bir 90 dakika tam performans beklemek şu an ki Türk futbolunda hayalcilik olur herhalde...
Bu arada yukarıda arkadaşın yazdığı Mourinho yorumunun kaynak linki var mı ? Bir çok yerde gördüm ama haber olarak hiç çarpmadı gözüme..Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
-------------------Tolga-------------------
Celutska-----Giray-----Glowacki------Ferhat
-------------Aykut-------Colman----------
Halil--------------Adrian--------------Cech
-----------------Burak--------------------
Yedekler : Bora - Serkan - Mustafa - Volkan - Eren - Henique (Hazirsa) - Sapara
Bence kadro boyle olmali. Kanatlari kullanamiyoruz. Ezikbahceden ornek vermek istemezdim ama dun Besiktasa karsi nasil oynadiklarini gordunuz heralde. Maci fazlasiyla haketmislerdi aslinda. Ama adamlarin kanatlar deli gibi calisiyor, her hucumda Gokhan Gonul - Mehmet Topuz sagdan, Caner - Ziegler soldan bindiriyor, sifira kadar inip orta yapiyor, bindirmeler yapip bos alan yaratiyor, calim atiyor adam geciyor. Bizdede mubarek adamlar kanat degistirmekten birsey yapamiyor, macin yarisi Volkanin sag kanattan sol kanada gecmesi ile dgier yarisida geri donmesi ile geciyor. Adam sag kanatta baslayip sag kanatta bitirmesi lazim. Ters ayak nedir, ondan sonra ikiniyor orta yapabilmek icin.
Evet Cech sol acikta, bence hucum yonu iyi bir oyuncu, hemde kanatta Ferhata daha cok yardimci olur ve kanatlarimiz yillar sonra belki biraz isler. Sagdada Halil ve Celutska, Halilde yine defansa yardimeden bir futbolcu, o kanatta sol kadar olasada isler.
Simdi kaldi en son soru
)) Golu kim atacak 
Buaktan baska alternatif gorunmedigine gore Burak`in gol atmasi icin dua edicez. Tabi bunun yanisira hucumda biraz organize olabilirsek, cunku suana kadar gordugum Trabzonsporda nebir kanat organizasyonu, ne bir hucum varyasyonu var. Hucuma donuk bir futbol oynarsak, her hucumda kanat oyunculari hem defansa hem hucuma yardim ederse biz bu Gaziantepi yeneriz. Ama yine Buraki birak ilerde o atar bir gol dersek dua etmeye baslayalim....
Yorum
-
cska maçı öncesi çok zor bir maça çıkacağız.... benim sahsi düşüncem eğer sahaya çıkan oyuncular cska maçını bir kenara bırakıp bu maça gerektiği gibi konsantre olursa maçı kolaya çevirebiliriz... bence antep takımı seyircisinin de desteği ile üzerimize gelecek(antep gelmese de biz onları üzerimize çekmeliyiz çünkü şu an için en rahat kontradan pozisyon buluyoruz) ve orta sahada kapacağımız topları burak la daha kolay buluşturup gol bulabiliriz... bu maçı zor yapan faktör bu maçta kafaların cska maçında olma ihtimali... zaten sezon başından beri mental anlamda sıkıntılarımız var... manisa, samsun,antalya maçlarında kaybedilen puanlar taktik yada fiziksel manada eksik olmamızdan değil oyuna kendimizi vermememizden kaynaklanıyor..YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
!!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!
Yorum
-
Antalya maçındaki puan kaybı Gaziantep deplasmanı , CSKA maçı ve Kayserispor maçılarının hemen öncesinde biraz fazla lüks oldu.
Kazanırsak müthiş olur ama üzülerek itiraf etmeliyim ki beraberlik iyi sonuç.
Çok iyi oynayamasak da en azından yenilgiyi kabullenmiyoruz, 8 maçta tek mağlubiyetimiz var. Kaybetmeme alışkanlığımızı kaybetmememiz lazım. Defansı toparlayamayıp üstüste maçlar kaybedersek daha kötü durumlara düşebiliriz.
Umarım öyle olmaz...Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum