Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zor mac...

Takima hak veriyorum...

carsamba mac...p.embe ter idmani...cuma yeniden yolculuk..

icine ederim böyle ligin...
    Gazeteci: "Takım yorgun muydu?"

Mourinho: "Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil"

Yorum

• G. antepspor moralli çıkacaktır maça..
      bizim durumumuz da ortada..

cska maçı öncesi galibiyet iyi olurdu..

Yorum

• Çok zor maç.. Eğer Antalyaya oynadığımız 2.yarı gibi oynarsak puan alırız.
        FIRTINA

Yorum

• Antalya deli gibi saldırdığımızda arkada ki boşlukları bir türlü değerlendirmedi ama bu maçta da öyle 2 farklı geriye düşerde Antalya maçında ki açılırsak hem Antep CSKA bizi darmadağan eder.Antalya da hızlı teknik adam yoktu Antep te Olcan CSKA da Wagner, Doumbia yeter bize.

Yorum

• Gaziantepin defansını kolay aşarız.yeterki orta alanı sıkı tutalım.Burak ve oynatılırsa henrique çok pozisyon bulur.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ben anlamıyorum, neden yedekler çıkacakmış. Üste arkadaşın verdiği Mourinho'nun özeti çok doğru. Tüm CL ve EL'de oynayan takımların lig maçları var. Almanya'da birde kupa maçların 2 turları oynandı, bizde daha başlamadı bile.

Real Madrid 36 hafta oynayacak, CL sonuna kadar oynar, kupa maçların sonuna kadar oynar, üstelik kadroları bizimkinden kural gereği daha küçük. Tabikide bankda oturanlar bile bizim ilk 11 daha iyi, ama yorgunluğu kabul etmem - fizik güç tartışılır ama onun hariçinde Gaziantepe karşı kesin en iyi takımla çıkmamız gerek. CL'den elenince ne olacak - lig önemli değil CL saklıyalım oyuncuları derken, ikisini birden kaybedeceğiz sonunda.

Yorum

• atletic bilbabo atletico madridi fena yapıyor
                fenerbahçe dünya pisliğidir..
                her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• zor mac heleki cska maci var cocuklar cok yorulacak.

Yorum

• Antep maçı muhtemelen mağlubiyetle biter. Acı ama gerçek kalabalık ortasaha ile oynamalıyız diyeceğim ama Zokora'da yok.

Glowacki gibi topa dan dun giren stoperimiz,1 senedir formu düşük olan sağ bek Serkan ve gününde olmayan Colman bu maçı daha da zorlaştırıyor.

İleride ise artık o çok sahip çıktığım Alanzinho'yu görmek istemiyorum.Mümkünse 70.dakikadan sonra girsin.

Buca'dan Sercan diye bi eleman aldık 18'e giremiyor. Eren'i söylemeye gerek bile duymuyorum.

Adrian-Burak-Halil üçlüsü ofansta ki etkinliğimizi belirleyecek.

Muhtemelen Antalya maçında kesik yiyen Sapara ilk 11'de oyuna başlar.

Eğer Celutska oynayacak durumda ise hoca Serkan'ı orta alanda veya sağda deneyecektir.

Volkan'a gelecek olursak kör dövüşü yapmaz isabetli ortalar yapmayı becerebilirse bu maçta tadından yenmez.

Ama onun karşısında oynayacak olan Ivan de Souza kolay kolay geçit vermez gibime geliyor.

Sol bekte ise kesinlikle Cech oynamalı. Ferhat Antalya maçında pek sırıtmasa da top ayağına geldiğinde hala tedirgin hala tedirgin...

Henrique muhtemelen sakatlığı nedeniyle oynayamaz. Yanılmıyorsam hoca ishal nedeniyle oynamadığını söylemişti.

İshal nedeniyle oynamadıysa sakatlığı geçmiş demektir ama maç eksikliği oynasa da bariz şekilde belli olacaktır.

O yüzden ilk 11'de hoca görev vermez oynayacak derece de olsa dahi.

Antep ise bu aralar çıkışta. Gs maçındaki iyi oyunu maalesef hakem hatalarının gölgesindee kaldı.

Onların en büyük dez avantajı çok açık oynayıp gol yedikten sonra çabuk demorilize olmaları.

Muhammet ile Popov'da adam adama oynanmalı.Mümkünse Olcan'ın ayağına top gelmesini engellemeliyiz.

Cenk ise ayrı bi handikap balon futbolcu mu iyi futbolcu mu yoksa form düşüklüğümü yaşıyor bilemedim.

Kuracağım ilk 11'e gelecek olursak;

-------------------Tolga------------------

Celutska-----Giray-----Glowacki------Cech

----------Sapara---------Colman---------

----------------Adrian-------------------

--Volkan----------Burak-----------Halil---

Yedekler: Serkan,Alanzinho,Aykut,Zeki,Yumlu,Ferhat,Henrique

Not: Celutska'nın durumu belirsiz eğer oynamayacaksa yerine Serkan geçip yedeğe de Sercan ve Eren ikilisinden biri konulabilir.Eğer Henrique'de oynamayacaksa paşa torunu Pawel abimiz yedekte bekletilebilir.

Üzülerek söylüyorum ki kadro derinliğimiz var ancak gerek sakatlıklar gerek formsuz futbolcular ve gerekse derinliği oluşturan birçok futbolcunun birbirinden kötü olması işimizi zorlaştırıyor.

Allah Şenol hocaya sabır işi gerçekten zor bu sene.

Maç skoru ise 3-2 veya 2-1 yeniliriz diyorum. ( Totem)

Yorum

• Flood yapıyorum kusura bakmayın ama eğer Antep'e yenilirsek, içerde oynayacağımız maçta takımımız %80 Cska moskovayı yenecektir.

Yorum

• 2'sine de yenilebiliriz..sürpriz olmaz..
                        Egemen'i görüyorum,
                        bir de Giray'ı ve Glovacki'yi ve kahroluyorum..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• Eren'i bir kere kadroya alsa ölür sanki. Tayfun oturacağına o çocuk otursun kenarda ne olacak belki oyun rahatlar 15-20 dakika oyuna girer çocuk. Yazık bakıyorum her takımın genç oyuncuları var forma giyen bir bizde yok.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bu maç için kadro bana göre şöyle olmalı:

Tolga-celustka-giray-glowacki-ferhat-serkan-aykut(sezer)-Colman-adrian-halil-burak

Yorum

• Ligde başarıyı sadece CL için istiyorum açıkçası... Tad vermiyor şikecilerin de olduğu bir ligde oynamak...
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zor mac...

Takima hak veriyorum...

carsamba mac...p.embe ter idmani...cuma yeniden yolculuk..

icine ederim böyle ligin...
                                Taraftarin en az %70´i daha bunun farkinda bile degil ve bu lig basladigindan beri böyle...Milli takim arasinda biraz olsun nefes aldilar o kadar!

Maca gelirsek, forumu hic okumadim ama muhtemel karalar baglanmistir!
                                Bu G.Antep´in 8 gün icinde 3. maci olacak
                                Zokora cok önemli eksik ama Aykut onun görevini yapacaktir. Inter taktigi ile maca cikip, cok rahat bir galibiyet alabiliriz..sadece konsantrasyon lütfen!!!
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X