Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Tamamen yedek çıkmalıyız. Yenilgi hiç önemli değil. Önemli olan CSKA maçına olabildiğince dinç çıkmak.

Yorum

Maç maça benzemez.Yani her maç aynı taktikle yada kötü oynayacağımız anlamına gelmez.Eskişehir maçı tarifesi gibi olur diyorum ben..

Yorum

Bize 2 gol atan ankaragücü 2 haftadan beri gol atamıyor...Defansımızın ne kadar kötü olduğu gerçeği ortadayken gaziantep gibi bir deplasmandan galibiyetle dönmek ümidi biraz da hayalcilik gibi duruyor.
        Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamamen yedek çıkmalıyız. Yenilgi hiç önemli değil. Önemli olan CSKA maçına olabildiğince dinç çıkmak.
          Kesinlikle katiliyorum. Ama bu Senol Hoca icin cok büyük tehlike olabilir.
          Gecen seneyi hatirlarsak, BJK kupa macinda yedekler ile ciktik. Amac Fener maci icin oyuncularimizi dinlendirmek.
          Sonuc: 2 maglubiyet.

Antep'e yedeklerle cikip kaybedersek ve ertesi mac Moskova'ya yenilsek Senol Hoca kendisini yakar...
          En son Chiko tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 22:49.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

en rahat macimiz olacak ruya gormesen tabii !! cumartesi soylerim size

Yorum

Bu maç çook ama çook önemli alırsak seri yakalarız

Yorum

bu maçta kesinlikle aykutu görmek istiyorum.colmanın yanında serkanı oynatma zamanı değil.aykutu kazanmalıyız.o potansiyel var zaten.böyle bir zamanda oynamazsa ne aman oynayacak.ayrıca forvette her ne kadar etkisizde olsa pawelin oynaması lazım.yoksa en uçta burak oynayınca daha kısır bir takım haline geliyoruz...
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Yedek Çıkıp çıkmamakla CSKA maçının alakası yok !!

CSKA öle tüm hatlarıyla mücadele eden full press bi takım deil ki..

Mal gibi oynuyorlar ilerdeki süper ikilisi işi bitirio.

DEFANSIMIZIN özel antremanlar yapması lazım. Hızlı ve çabuk oyunculara karşı özel çalışma yapmalılar bir iki gün. CSKA nın ileri ikilisinden başka bi nanesi yok. bu yüzden o kadar dinlendirilme mevzusuna gerek yok bence.

Yorum

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yedeklerle cıktığımız son maçı hatırlıyorum.ZTK bjk macı .Sonrası 2-0 kadiköy macerası Yaramıyor bize yedek kadro

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Zahmet olacak ama, bu maçı da alalım artık. Ki puan kaybı muhtemel gibi duruyor bu gidişatla...
                      Hâlâ diyorum hep de diyeceğim, hocam lütfen Eren!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zahmet olacak ama, bu maçı da alalım artık. Ki puan kaybı muhtemel gibi duruyor bu gidişatla...
                        Hâlâ diyorum hep de diyeceğim, hocam lütfen Eren!
                        Eren bir kapsın formayı kimse alamayacak ondan ama bir türlü şans vermedi Hocamız
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Kanatları çok iyi kullanan G.Antapspor takımına karşı solu Ferhat-Cech, sağı Celutska-Serkan ikilisinden oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum.
                          Bu maç hücum ederek kazanılmaz.
                          Özellikle İvan De souza ve Olcan'ın olduğu sol taraf ofansif anlamda çok iyi işliyor.

Yorum

• Zor mac...

Takima hak veriyorum...

carsamba mac...p.embe ter idmani...cuma yeniden yolculuk..

icine ederim böyle ligin...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• beraberlik çok iyi sonuç olur burak dahil tüm futbolcuların aklı cska maçında olacak.
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• hep iyimser oldum kadromuz hakkinda ama diger takimlarin maclarina bakinca ilk kez acaba diyorum
                                pek cok klupte bizim oyuncularimizdan daha iyisi var
                                biz hep formlari yukselecek umidiyle oyuncularimiza sahip ciktik ama durum galiba iyi degil
                                serkan , brozekler , mustafa , tayfun , barislar , zezer , aykut , gibi oyuncular her siradan takimda var daha iyileri de var
                                kesinlikle iyi , ozel , heryerde yok diyebilecegimiz oyuncularimiz
                                burak , zokora, tolga , giray , celutska , adrian , halil , henriqe

iyi yedek diyebilecegimiz
                                colman , alanzinho , glo , marek , ferhat , volkan , onur

33 oyuncumuz avr bir suru para oduyoruz
                                elde 8 iyi 5 yedek var
                                golcu , sol acik , stoper , orta saha birer cok iyi oyuncu ihtiyaci var

antalya macinda mehmet eren cikti oh dedim
                                ibb deki bikac oyuncu , antepteki bikac oyuncu gibi bizde yok mesela
                                bi mustafa pektemek alinsaydi bi olcan gibi oyunculara cok odense ama bi cuval ise yaramaz oyuncu alinmasaydi
                                sakatlik mi oldu
                                genc takimdan alirdik bu ise yaramazlarin yerine
                                20 oyuncu olsun en iyilerindne olsun bence
                                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X