Tamamen yedek çıkmalıyız. Yenilgi hiç önemli değil. Önemli olan CSKA maçına olabildiğince dinç çıkmak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Kesinlikle katiliyorum. Ama bu Senol Hoca icin cok büyük tehlike olabilir.İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamen yedek çıkmalıyız. Yenilgi hiç önemli değil. Önemli olan CSKA maçına olabildiğince dinç çıkmak.
Gecen seneyi hatirlarsak, BJK kupa macinda yedekler ile ciktik. Amac Fener maci icin oyuncularimizi dinlendirmek.
Sonuc: 2 maglubiyet.
Antep'e yedeklerle cikip kaybedersek ve ertesi mac Moskova'ya yenilsek Senol Hoca kendisini yakar...En son Chiko tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 22:49.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
bu maçta kesinlikle aykutu görmek istiyorum.colmanın yanında serkanı oynatma zamanı değil.aykutu kazanmalıyız.o potansiyel var zaten.böyle bir zamanda oynamazsa ne aman oynayacak.ayrıca forvette her ne kadar etkisizde olsa pawelin oynaması lazım.yoksa en uçta burak oynayınca daha kısır bir takım haline geliyoruz...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Yedek Çıkıp çıkmamakla CSKA maçının alakası yok !!
CSKA öle tüm hatlarıyla mücadele eden full press bi takım deil ki..
Mal gibi oynuyorlar ilerdeki süper ikilisi işi bitirio.
DEFANSIMIZIN özel antremanlar yapması lazım. Hızlı ve çabuk oyunculara karşı özel çalışma yapmalılar bir iki gün. CSKA nın ileri ikilisinden başka bi nanesi yok. bu yüzden o kadar dinlendirilme mevzusuna gerek yok bence.
Yorum
-
Yedeklerle cıktığımız son maçı hatırlıyorum.ZTK bjk macı .Sonrası 2-0 kadiköy macerasıİlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamen yedek çıkmalıyız. Yenilgi hiç önemli değil. Önemli olan CSKA maçına olabildiğince dinç çıkmak.
Yaramıyor bize yedek kadro
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Eren bir kapsın formayı kimse alamayacak ondan ama bir türlü şans vermedi Hocamızİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZahmet olacak ama, bu maçı da alalım artık. Ki puan kaybı muhtemel gibi duruyor bu gidişatla...
Hâlâ diyorum hep de diyeceğim, hocam lütfen Eren!Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Kanatları çok iyi kullanan G.Antapspor takımına karşı solu Ferhat-Cech, sağı Celutska-Serkan ikilisinden oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum.
Bu maç hücum ederek kazanılmaz.
Özellikle İvan De souza ve Olcan'ın olduğu sol taraf ofansif anlamda çok iyi işliyor.
Yorum
-
hep iyimser oldum kadromuz hakkinda ama diger takimlarin maclarina bakinca ilk kez acaba diyorum
pek cok klupte bizim oyuncularimizdan daha iyisi var
biz hep formlari yukselecek umidiyle oyuncularimiza sahip ciktik ama durum galiba iyi degil
serkan , brozekler , mustafa , tayfun , barislar , zezer , aykut , gibi oyuncular her siradan takimda var daha iyileri de var
kesinlikle iyi , ozel , heryerde yok diyebilecegimiz oyuncularimiz
burak , zokora, tolga , giray , celutska , adrian , halil , henriqe
iyi yedek diyebilecegimiz
colman , alanzinho , glo , marek , ferhat , volkan , onur
33 oyuncumuz avr bir suru para oduyoruz
elde 8 iyi 5 yedek var
golcu , sol acik , stoper , orta saha birer cok iyi oyuncu ihtiyaci var
antalya macinda mehmet eren cikti oh dedim
ibb deki bikac oyuncu , antepteki bikac oyuncu gibi bizde yok mesela
bi mustafa pektemek alinsaydi bi olcan gibi oyunculara cok odense ama bi cuval ise yaramaz oyuncu alinmasaydi
sakatlik mi oldu
genc takimdan alirdik bu ise yaramazlarin yerine
20 oyuncu olsun en iyilerindne olsun benceceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
ruya gormesen tabii !! cumartesi soylerim size

Yorum