Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antep alır diyorum.
    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
    #20 COLMAN

Yorum

• Burak Zokora Yok Temennım Beraberlik
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada Burak'sız ve Zokora'sız Gaziantep karşısında pek şansımız olduğunu düşünmüyorum. Oynayanlar ekstra oynamalı. Ancak Eren, Aykut gibi isimler oynayıp canlarını dişe takarsa bu maçı alabiliriz.

Eren ,aykut oynasında canlarına dişine de taksın da varsın kazanmayalım gene hocam. gamsız futbolcudan bıktım, gamsızı geçtim küçük dağları ben yarattım gibi tavırlara çıldırıyorum.

pas atar, yanlış yere gider umrunda olmaz. gelen pası kontrol edemez kaptırır baskı yapmaz.

en azından gençler topu kaptırınca sarı kart yicek kadar saldırıyolar.
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerede yazıyor Burak'ın hasta olduğu?
          Lig tv Can Karyağdı da öyle söyledi...

Yorum

• zokora burak olmadan mac kazanamiyacaksak birsey beklemeyelim bu futbolculardan...

Yorum

• Güneş'ten sürpriz karar!

Trabzonspor'da Burak Yılmaz, Volkan Şen ile Sapara, Gaziantepspor maçının kadrosuna alınmadı.

Attığı 11 golle Avrupa'nın zirvesinde yer alan Burak Yılmaz, sürpriz bir kararla Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmadı.

Bordo mavili kullüpten yapılan açıklamaya göre Gaziantep'e götürülecek oyuncular belli oldu.

20 kişilik kafileye Burak Yılmaz, Volkan Şen ve Marek Sapara dahil edilmedi. Öte yandan sakatlığı sona eren Paulo Henrique maç kadrosuna alındı.

Trabzonspor'un Gaziantepspor deplasmana götüreceği 20 kişilik oyuncu listesi şöyle:

Tolga Zengin, Onur Kıvrak, Zeki Ayvaz, Marek Cech, Remzi Giray Kaçar, Ferhat Öztorun, Serkan Balcı, Glowacki, Aykut Akgün, Halil Altıntop, Celustka, Sercan Kaya, Alanzinho, Adrian Mierzejewski, Tayfun Cora, Pawel Brozek, Gustavo Colman, Eren Albayrak, Mustafa Yumlu, Paulo Henrique
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ne var yani gideriz yeneriz döneriz geri atip tutmayin yok zefk vermezmis biz trabzonsporu zefk versin diye illada tutmuyoruz !!

Yorum

• Senol Hoca kumar oynuyor gibi Burak kadroda olmamasi yanlis. Alan ve serkan olmamasi gerekirdi aslinda neyse insallah mac bittikden sonra biz demistik demeyiz. Ama serkani ve alani ilk 11 oynatmasini anlamiyorum
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Tolga Zengin
                    Onur Kıvrak
                    Zeki Ayvaz
                    Marek Cech
                    Remzi Giray Kaçar
                    Ferhat Öztorun
                    Serkan Balcı
                    Arkadiusz Glowacki
                    Aykut Akgün
                    Halil Altıntop
                    Ondrej Celustka
                    Sercan Kaya
                    Alanzinho
                    Adrian Mierzejewski
                    Tayfun Cora
                    Pawel Brozek
                    Gustavo Colman
                    Eren Albayrak
                    Mustafa Yumlu
                    Paulo Henrique

kalecilerden biri tribüne gidecek. peki tribüne gidecek diğer oyuncu kim olacak ? Bence Eren Albayrak.
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Burak'ın önemli bir sakatlığı yoksa, muhtemelen hoca Moskova maçına bırakmıştır Burak'ı. Ayrıca Burak'sız da bu takımın birşeyler yapması gerektiğine dikkat çekmek için stratejik bir düşünce de olabilir Hoca açısından.

Maça gelirsek soldan ve göbekten defansımızın üzerine gelecekler. Antep'in solda oynayan kısa boylu uşağına dikkat derim. Ayrıca Popov da var. Muhammet'in ben bu maçta duygusal gel gitler arasında bocalayıp verimsiz kalacağını söyleyebilirim.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• yenmemiz lazım ama hafta içi belkide trabzon tarihinin en önemli maçı var o yüzden beraberlik iyi diyorum
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hele şükür 5 atarız, 6 atarız mesajlarını görmedim okuduğum 7-8 sayfada. Galatasaray maçında fazla efor sarf eden bir Antep ve deplasmanda olmamız dolayısıyla biz daha önde duruyoruz. Burak ve Zokora'nın yokluğu takımı etkileyecektir. Ama Eren,Aykut ve Ferhat'ı izlemek istiyorum. Şöyle bir kadroyu izlesek benim için alınacak sonucun çok da önemi olmaz açıkçası. Yeter ki bu kadroyu bir kere izleyeyim;

----------------Onur------------------
                          Celustka---Giray-----Mustafa----Ferhat
                          ---------------Aykut------------------
                          -------Colman---------Adrian----------
                          Volkan------------------------Eren(Cech)
                          -----------Henrique(Pawel)-----------

Yorum

• Henriqe en az 2.yarı oynamalı bence, Cska maçında ihtiyacımız var...Bence Volkan yerine Sercan oynasın, Volkan'dan fazlasını vereceğine eminim...

Yorum

• Volkan neden yok, adam CSKA maçında oynayamayacak zaten. Hiç değilse kadroya alınsaydı.

Yorum

• kadroda 20 kişi var. Bir kaleci ve bir oyuncu çıkacak maç kadrodan. İdmanlarda Eren iyiyse mu maç onu izleyebiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X