Antep alır diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Burak'sız ve Zokora'sız Gaziantep karşısında pek şansımız olduğunu düşünmüyorum. Oynayanlar ekstra oynamalı. Ancak Eren, Aykut gibi isimler oynayıp canlarını dişe takarsa bu maçı alabiliriz.
Eren ,aykut oynasında canlarına dişine de taksın da varsın kazanmayalım gene hocam. gamsız futbolcudan bıktım, gamsızı geçtim küçük dağları ben yarattım gibi tavırlara çıldırıyorum.
pas atar, yanlış yere gider umrunda olmaz. gelen pası kontrol edemez kaptırır baskı yapmaz.
en azından gençler topu kaptırınca sarı kart yicek kadar saldırıyolar.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Lig tv Can Karyağdı da öyle söyledi...İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede yazıyor Burak'ın hasta olduğu?
Yorum
-
Güneş'ten sürpriz karar!
Trabzonspor'da Burak Yılmaz, Volkan Şen ile Sapara, Gaziantepspor maçının kadrosuna alınmadı.
Attığı 11 golle Avrupa'nın zirvesinde yer alan Burak Yılmaz, sürpriz bir kararla Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmadı.
Bordo mavili kullüpten yapılan açıklamaya göre Gaziantep'e götürülecek oyuncular belli oldu.
20 kişilik kafileye Burak Yılmaz, Volkan Şen ve Marek Sapara dahil edilmedi. Öte yandan sakatlığı sona eren Paulo Henrique maç kadrosuna alındı.
Trabzonspor'un Gaziantepspor deplasmana götüreceği 20 kişilik oyuncu listesi şöyle:
Tolga Zengin, Onur Kıvrak, Zeki Ayvaz, Marek Cech, Remzi Giray Kaçar, Ferhat Öztorun, Serkan Balcı, Glowacki, Aykut Akgün, Halil Altıntop, Celustka, Sercan Kaya, Alanzinho, Adrian Mierzejewski, Tayfun Cora, Pawel Brozek, Gustavo Colman, Eren Albayrak, Mustafa Yumlu, Paulo Henrique*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Senol Hoca kumar oynuyor gibi Burak kadroda olmamasi yanlis. Alan ve serkan olmamasi gerekirdi aslinda neyse insallah mac bittikden sonra biz demistik demeyiz. Ama serkani ve alani ilk 11 oynatmasini anlamiyorumYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Tolga Zengin
Onur Kıvrak
Zeki Ayvaz
Marek Cech
Remzi Giray Kaçar
Ferhat Öztorun
Serkan Balcı
Arkadiusz Glowacki
Aykut Akgün
Halil Altıntop
Ondrej Celustka
Sercan Kaya
Alanzinho
Adrian Mierzejewski
Tayfun Cora
Pawel Brozek
Gustavo Colman
Eren Albayrak
Mustafa Yumlu
Paulo Henrique
kalecilerden biri tribüne gidecek. peki tribüne gidecek diğer oyuncu kim olacak ? Bence Eren Albayrak.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Burak'ın önemli bir sakatlığı yoksa, muhtemelen hoca Moskova maçına bırakmıştır Burak'ı. Ayrıca Burak'sız da bu takımın birşeyler yapması gerektiğine dikkat çekmek için stratejik bir düşünce de olabilir Hoca açısından.
Maça gelirsek soldan ve göbekten defansımızın üzerine gelecekler. Antep'in solda oynayan kısa boylu uşağına dikkat derim. Ayrıca Popov da var. Muhammet'in ben bu maçta duygusal gel gitler arasında bocalayıp verimsiz kalacağını söyleyebilirim.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Hele şükür 5 atarız, 6 atarız mesajlarını görmedim okuduğum 7-8 sayfada. Galatasaray maçında fazla efor sarf eden bir Antep ve deplasmanda olmamız dolayısıyla biz daha önde duruyoruz. Burak ve Zokora'nın yokluğu takımı etkileyecektir. Ama Eren,Aykut ve Ferhat'ı izlemek istiyorum. Şöyle bir kadroyu izlesek benim için alınacak sonucun çok da önemi olmaz açıkçası. Yeter ki bu kadroyu bir kere izleyeyim;
----------------Onur------------------
Celustka---Giray-----Mustafa----Ferhat
---------------Aykut------------------
-------Colman---------Adrian----------
Volkan------------------------Eren(Cech)
-----------Henrique(Pawel)-----------
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum