allah askına su genclerı oynat hoca 30 kısılık kadro var hep aynı kısıler oynamasın artık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
niye herkes bu kadar olumsuz anlamıyorum unutmayın maçı 2-0 dan 2-2 ye çeviren yine aynı futbol takımı ve oyuncuları geçen seneden en büyük farkımız hemen hemen bütün maçlarımızın ilk yarıları rölantide geçiyor bu da yorgunluktan kaynaklanıyor eğer şampiyonlar ligi olmasaydı eminimki biz şu anda liderdik ama buna rağmen 1. ile aramızda şu anda 4 puan var isterse 10 olsun nasıl olsa play off var biz bence her türlü play offa kalırız takımımıza ve şenol hocaya sonuna kadar güveniyorum
Yorum
-
Aykut-Barış ataş-Barış özbek-eren albayrak-murat tosun-onur-henrigue-piotr brozek-vittek-sercan kaya-sezer badur-tayfun cora...
Bu oyuncular yaşıyorlarmı sakatlıkları ne durumda ne zaman dönecekler bilmiyoruz sağolsun resmi sitemizde tek satır bilgilendirme yapmıyor...
Yukarıdaki 12 futbolcudan sakatlık formsuzluuk yetersizlik kadro tercihi v.b sebeplerden dolayı yaraarlanamadık..
Ligde geride kalan 8 hafta ve ş.ligi maçlarıda bütün yük belli sayıda oyuncuların üzerine bindi..
Bu durum ister istemez hem fiziksel hem mental olarak oyuncuların yıpranmasına neden oldu..
Eleştiri yaparken futbolcularından etten kemikten olduğunu robot olmadıklarını akılda tutmakta fayda olduğu kanısındayım..
Hocamız dün bu durumu düşünerek revizyona gitti halil ve zokorayı oynatmadı fakat gördükki yerine giren oyuncular aynı kalitede değiller..
Yoğun maç trafiğini en az kayıpla atlatırsak işler rayına girecektir...
Devre arasına kendimizi atıp kadroda fazlalık yapan futbolcuların yerine kaliteli takviyeler yapıp istediğimiz noktaya gene ulaşacağımızdan şüphem yok..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
- Sen dersin ben demem...İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlari transfer ettikten sonra'da Ah Colman, ah Adrian, vah Volkan diyip dururuz.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
olcanin siddetle transfer edilmesi konusunda sezon basindan beri burada hem fikirdik. yabanci kontenjaninda sikintili oldugumuz bir dönemde sapara alindi ama olcan konusunda israrci olunmadi. kaldi ki sampiyonlar liginde oynayacagimiz aciklandiktan sonra bu transfer gerceklesebilirdi diye düsünüyorum. suanki performansi ile de bize transferi zor gibi gözüküyor. hele devre arasinda antep onu birakmaz. biraksa bile astronomik rakamlar ister. ama en azindan alanzinho ve üstüne para vermek kaydi ile bu transfer devre arasinda zorlanmali. herhalukarda biz yeni olcanlar bulmaliyiz. bulamiyorsak antep ve kayserinin scoutlarini transfer etmeliyiz.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Alper Potuk ve Olcan diyorum başka bişey demiyorum...Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Alternatif ve katkı Anlamında Güç katarlar..İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Alper Potuk ve Olcan diyorum başka bişey demiyorum...
Alper Colmanın yerine Zokora ile Daha iyi durur.
Sol tarafta Zaten Oyuncu Yok Olcan Burası için iyi olur.
Ancak Söylemeyle olmuyor Alper için istenilen Bonservis ücreti Çok yüksek,Olcan için gelme İhtimali Yüksek ancak Beşiktaş Araya girdi.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
- Valla Alper için istenen para ne olursa olsun o çocuk çok büyük yetenek , Colmanx2 diyorum , abartmıyorum , eskişehirin maçlarında her pozisyonda bu çocuk var.
- Olcan için şüphelerim vardı ama artık tamamdır bu çocuk alınmalı , alt yapıdan topçu gelmiyor o yüzden 3'üne 5'ine bakılmadan bu iki isim alınmalı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Şenol Güneş bile hatalı olduğunu söylerken biz daha oyunculara suç bulmayalım. Benim gözümde dünkü maçta iki yıldız vardı biri iyi biri kötü olarak bunların ikiside Şenol Güneş'ti. Takıma rotasyon yaptırıcam diye hep farklı kadrolar ve yerinde oynamayan oyuncular var. Şenol Hoca Halil kullanmadığı bir kale kaldı. Böyle yapılırsa illaki bir şeyler ters gider. Biz hala takım olamadık çünkü takım olmanın en başta kuralını yerine getirmiyoruz. Sabit olan ki sabitleri iyi olan bir kadromuz yok.İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyon € maliyetli 4 oyuncu adrian-henriuge-zokora-volkan transfer edip...zokora hariç hiç birinden gram fayda görmemek kimsenin hesabında yoktu...cech-sapara-vittek..."ismi var cismi yok" oldular...eren-sercan-aykut...kayıplarda...şenol güneş'in yerinde olmak istemezdim...bu kadar negatif etmenlere bakarak, topladığımız cl ve lig puanını başarılı buluyorum...
Rotasyon denilen şey aynı mevkideki iki oyuncudan herhangi biri oynasada farketmezse diyobiliyorsak yapılır. Marek Cech oynamıyacaksa Ferhat anlarım veya Zokara yorulacaksa maça başlar ikinci yarı Aykutu alırsın. Mantıklı olanda bu.
Sen Zokaranın yerine koşmayan ve o mevkinin adamı olmayan bir ortasaha kurarsan bu sonuç hocanındır. Ama tebrik ediyorum hatayı erken gördü ve skorun 2-2 ye gelmeside hocanın marifeti. Artık şu Alanzinho alışkanlığından vazgeçerse çok iyi olur. Adam süratli ve çok iyi adam geçebiliyor ama bunları rakip yoruldumu yani 70 sonra oyuna girerse yapabiliyor. Birde 11'de başladımı Adrianıda bozuyor. onun ortasahadan geri gelmemesi gerekir. Biz Alanzinho hastalığı yüzünden ondandan verim alamıyoruz. Birde Celustka varsa niye Glowacki oynuyor. Stoperlerden biri ağırsa diğeri hızlı olsun bari. Sonuçta ikiside yabancı. Şu an bu durumda olmamızın sebebi çok maç ve devamlı rotasyon böyle olması bizde kadro düzensizliğene sebep oluyor.
Yorum
-
Ne alperin nede olcanın devre arasında takımları tarafından bırakılacağını zannetmiyorum..
Orta alan için alınacak oyuncu galiba samuel holmen bizim gündemimizde olduğunu okumuştum...
Geçen yılın başından beri alınmasında ısrarcıydım belli bir standartı olan kaliteli bir oyuncu dünde 2 gol birden attı..
Yerli olarakta manisadan yiğit diyorum...ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
- Holmen ve Yiğit'den lahana yaprağı bile olmaz , bakın görüceksiniz Olcan için bilemem ama bu Alper çok ama çok pişman olacağız yazın kenara...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bende bir isim eklemek isterim dün oyuna giren Antalyasporda Emrah. Çok iyi bir geleceği var geçen hafta Galatasaray maçındada çok işler yaptı.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Valla Alper için istenen para ne olursa olsun o çocuk çok büyük yetenek , Colmanx2 diyorum , abartmıyorum , eskişehirin maçlarında her pozisyonda bu çocuk var.
- Olcan için şüphelerim vardı ama artık tamamdır bu çocuk alınmalı , alt yapıdan topçu gelmiyor o yüzden 3'üne 5'ine bakılmadan bu iki isim alınmalı...
Yorum
-

Dun ARENA`da futbol izledim harika bir ANTEP vardi sahada GS rezil SELCUK rezil ENGIN freni bosalmis kamyon misali idi ANTEP`i ayaga topu cok iyi,bizim futbolcularda DENIZ denilen adama COLMAN efendi refakatinde gol`u yemisler neyini ve ne tarafini izleyecegim bunlarin takimda oynayanlar BURAK harici havalarda bak gelir elin oglu alir havani.Burak helal olsun lakin TOLGA beni korkutmaya basladi yine.
Muhammed`e diyorum ki bizi es gec bu hafta,YAKALARSAM cakarim abi dedi.
Herseye ragmen ARENA`da mac izlemek harika antep taraftari 26 kisi idi 10 kisi sadece biz TRABZONSPOR`lular vardi` MUHAMMED atti biz HORON oynamaya basladik.En son UğuR tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 14:35.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum