Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yoneticilerin yapacaklari ilk is, avrupadan futbolun temel bilgilerini anlatacak birisini getirmektir. Cunki bizim oyuncularda futbolun temel bilgileri yok,yukarda yazmis bi vatandasimiz, allah ne verdiyseyle gidiyoz.

Egemenden sonra takimin zayif noktasi defans oldu. Hala anlamadigim niye okadar geride,kalenin onunde top oynamaya calisiyoz. Bi kac sene once galatanin defansida evlere senlikti(hala oylede neyse) ama 2 yediklerinde 3-4 atardilar. Biz bu takimla ancak atak oynayarak bisey yapariz. Defans zaten yok,kalenin onunde kaybediler toplardan kac gol daha yiyecez.
    Bu oyuncular atak futboldan baska bisey oynayamaz.
    İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
    ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• bu takım mı interi.cska,lille yenecek, bir şanstı oldu beyler kendımızı kandırmayalım.bu haftaki g.antep macından umudu olan varmı.lig basladı baslayalı ıyı bır futbol izledınız mı.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• o kadar karamsar olmayalım arkadaşlar..ligde adam gibi top pynayan hangi takım var..o kadar kötü olmamaıza rağmen topladığımız bu puanlar bence iyi gözüküyor..galatasaray,beşiktaş ve fenerbahçeden iyi top oynuyoruz şl maçlarımız olamamıza rağmen..antalya maçı için rotasyon başımızı yaktı diyebiliriz..sapara yerine aykut yada sercan tercih edilebilirdi..ki eminim saparadan iyi oynardılar..bir diğer yanlış defans hattının zırt pırt değişmesi..sol bekteki cechin her maç oynaması lazım.aklı başında soğukkanlı bir futbolcu..dediğim gibi rotasyon canımızı yaktı..p.henrique ve özellikle barış özbeğin düzelmesi takımı olumlu yönde etkileyecektir..son olarakda eren albayrakı merak ediyoruz hocam ya..arsinli muhammet antepte atmaya başladı golleri ki bu adam bize transfer olcaktı acaba olsaydı kaderi eren gibimi olacaktı..ki bence öyle olcaktı
        En son kürşat şen tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 11:31.

Yorum

• İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yoneticilerin yapacaklari ilk is, avrupadan futbolun temel bilgilerini anlatacak birisini getirmektir. Cunki bizim oyuncularda futbolun temel bilgileri yok,yukarda yazmis bi vatandasimiz, allah ne verdiyseyle gidiyoz.

Egemenden sonra takimin zayif noktasi defans oldu. Hala anlamadigim niye okadar geride,kalenin onunde top oynamaya calisiyoz. Bi kac sene once galatanin defansida evlere senlikti(hala oylede neyse) ama 2 yediklerinde 3-4 atardilar. Biz bu takimla ancak atak oynayarak bisey yapariz. Defans zaten yok,kalenin onunde kaybediler toplardan kac gol daha yiyecez.
          Bu oyuncular atak futboldan baska bisey oynayamaz.
          İşte bütün mesele bu,hakikaten futbolculuğundan şüphe ediyorum artık bazı oyuncularımızın. Bu sorun ülke futbolunun temel problemi olmakla beraber an itibariyle takımımızda tavan yapmıştır.

Serkan,Alanzinho,Volkan, hakikaten bu adamlar profesyonel futbolcu değiller benim gözümde. Football'un anlamı ayak topudur ama beynini kullanmayı öğrenemeyen ya da öğretilmeyen adamdan ayağını kullanmasını beklersen işte böyle oyuncular çıkar ortaya.
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• şu takımda yattara dökdürürdü ama malesef kimse oynamıyor volkan gibi bi adam alınıyor yattara gönderiliyor giden adamların yeri dolmuyor jaja engin selçuk egemen umut malesef çok arıyoruz yazık ben yediremiyorum gecen sene neydik bu sene neyiz bir tek inanılmaz transfer zokora başkada yok selçuk u aratmayan zokora ama engini aratan volkan umut u aratan halil yokluğu dolmayan egemen cale aranmıyor takımda birde ceyhun okadar gerisi mumla
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiç objektif bakmıyorsun derim ben sana.
              mevzu Trabzonspor olunca objektif olamıyorum doğrudur. ben hala bardağın dolu tarafına bakmak istiyorum. eğer bugün inter galibiyetini önemsiz kılmaya çalışırsak o gün medya bize gereken önemi vermedi diye bir yerlerimizi boşuna yırtmışız demektir!
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Sabır Yok.Bu Takım ne yapacaktı Biri anlatsın Tepkiyse Yönetime tepki gösterilsin.Takviyeler nerede???
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yalanzinho, sapara, volkan şen, halil, adrian

bunların hiçbirisi pres yapabilen oyuncular değil..

biraz burak pres yapar

6 futbolcu kafadan gitti..

solda tecrübesiz ferhat

ortada ağır ve formsuz giray ve glo

Denizin 76 metre top sürmesi çok doğal..

Katılıyorum.

Basit düşünelim arkadaşlar, top rakipteyken 4 defans 1 orta saha, 5 kişiyiz sahada. colman ve 4 lü defans. alan , adrian ve volkan baskının b sini bilmezler. saparayı ben anlayamadım bakıyorum sahada ama yok!! ne hücum da ne defasta! burak ın sırtına dünyanın yükünü vermişiz o da tek başına pres yapıcak diil. o da zaten kendisini kulüpten üstün görmeye başladı. her pas atana el kol hareketleri, kaptırınca yürümeler. ama ona kızamıyorum takımın tüm ofans yükü onun sırtında. tek skor adamı!

Geçen seneyi hatırlayın. jajadan pres beklemezdik zaten. Umut tek başına defansı dağıtırdı. burak o zamanlar kendini ispat peşinde olduğu için maçın genelinde olmasada önemli bir miktarda umut a eşlik ederdi. adamlara top yaptırmazdık.şimdi defans bloğumuz ve rakip başbaşa her topta.

Şenol Güneş in kabiliyet özürlü serkanda ısrar sabebi sadece budur. ne kadar kötü olursa olsun rakibi ısırıyor yiyor, düşürüyor acıtıyor.

Henrique nin iyileşip nokta santrafor olması lazım acilen. burak biraz onun yanında biraz da eskisi gibi sağ kanatta olmalı. şimdikinden daha rahat pozisyon bulup atıcaktır.
                  Oscar CARDOZO
                  İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                  Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mevzu Trabzonspor olunca objektif olamıyorum doğrudur. ben hala bardağın dolu tarafına bakmak istiyorum. eğer bugün inter galibiyetini önemsiz kılmaya çalışırsak o gün medya bize gereken önemi vermedi diye bir yerlerimizi boşuna yırtmışız demektir!
                    Elbette ki İnter galibiyetini önemsiz kılmayacaksın.

Ama her mağlubiyetten veya beraberlikten sonra, bu takım İnter'i yendi naraları atarsak bir adım ilerleyemeyiz.

Dün yediğimiz ilk golü varya samimi söylüyorum bakın bırakın halısahayı mahalle arasında betonda top oynayan ufak çocuklar yemez.

Yanlışı görmeliyiz, görmeliyiz ki düzelsin zamanla o yanlışlar.
                    Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Sadece Şenol hocam ve Burak için her maçın başına geçiyorum, kızımı bile hırpalıyorum maç anında, Digiturkten-hakemlerden-spikerden-Alanzinhodan-Colmandan(Burak'ın emeklerini çaldıkları için) ve fenerden nefret ediyorum her maçta.

Ama bu iki DELİ için üzülüyorum, her maç sonu gülüyorum bu iki deliye.

İşiniz mi yok kardeşim, Ocak ayından beri 25-30 maçtır tarih yazıyor-tabuları yıkıyorsunuz. İstemiyorlar-görmüyorlar işte.

Bi gidin işinize yaaa
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• defasn diyor ki yardım, sebebi sürekli değişen bir 4 lü .
                        orta saha çöktü, sebebi oyuncu seçimindeki yanlışlık
                        --- sapara berbat ötesinde koşmuyor,bi olumlu hareketi yok.
                        ----şenol hoca mı görmüyor biz mi farklı anlıyorz ama alan ilk yarı topçusu deil 60 dan sonra anca oda bazenn.(alan)
                        ----volkan basit oynamayı öğrenmeli ve ne var o kadar çizgiye inip kesecen her topu hiç anlamadım
                        ----colman ve zokora olmazsa olmaz, ( bu maç colman çok yorgundu kötü oyun)
                        ----alan kadar adrianda 2. yarı topçusu ama şuan saparaya falan 1000 çeker
                        ----halil ve burak a laf yok

revizyonu yedek kulubesindekilerden çok şu eren sercan aykut ile yapsa hoca ,2 yönden kazanır, birinci muhakkak daha fazla koşacaklar ,2.si kendilerini göstermek için hırslı olacaklar,neden giremezler kadroya anlamıyorum ,o zaman alperin peşine nie düşüyoruz bu kadar ???
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• olay kondisyon meselesi.şampiyonlar ligi yıllardır var ama play-off ilk defa var.
                          ikisi bir arada gerçekten zor herhangi bir Türk takımı seviyesi için.
                          kısaca şanssızlık oldu şu play-off ve maçların geç başlaması olayı.
                          kondisyonunu ayarlamaya çalışıyor takım ama başarılı olduğu söylenemez.
                          tabi sakatların çok oluşu kalan oyuncularda sakatlık korkusuna sebep oluyor.
                          ısıran oyuncu zokora,serkan ve herşeye rağmen colman,eh birazda halil ve burak.
                          başka top çalan oyuncu pek yok.bu kadar top çalan oyuncu az olunca pres yapamayan
                          zayıf bir takım oluyoruz.pas yapmamız lazım ama onuda yapmaya mecal yok sanki.
                          ben herşeye rağmen takımın düzeleceğine inanıyorum.
                          şampiyonlar ligi önemli.
                          ordan gruptan çıkış başarısı göstersek bana yeter.
                          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• zokora'nın olmadığı takımda orta saha sapara ve colman'a bırakılmaz ,orta sahada zokora yoksa beğenmememe rağmen sezer badur yada aykut oynamak zorunda,yada alınmasını istememiş olmama rağmen barış özbek'in dönmesini beklemek zorundayız.

Yorum

• takımdaki oyuncular çok güçsüz.
                              colman pas atıcak adam bulamıyor.
                              çok gol yiyoruz.
                              serkan-giray tarafı bitik...

Yorum

• Şansal Büyüka: Markus penaltı mı değil mi?

Markus Merk: Burda Uğur Glowacki'nin formasını çekiyor ve net bir penaltı...
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X