Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak Yılmaz kardeşımiz şampıyonlar Liginde bızı gruptan çıkaracak.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senol Hoca elestirilmez degil belki ama burada yapilan elestiriler...komik diyeyim! Haaa transfer konusunda düdügünü öttüremiyor maalesef...

Her ne kadar futbolcular milyonlar kazaniyorsa da 3-4 günde bir mac yapmak, cok zor. Futbolcular Makine degil, kaldi ki makineler bile yeri geldiginde bozuluyor!
      Örnek mi? Zokora...yilda 50-55 mac yapmaya alismis biri, eger dili disarida oynuyorsa

Diger kisma gelelim:

Haftada 2 mac demek -> 5 gün antrenman demek -> 2 gün taktik desek -> kaldi geriye 3 gün

Bu 3 günde futolculara izin mi verceksin, onlara özel calisma mi yaptiracaksin, onlari maclara motive mi edeceksin???

şenol güneş eleştirilmez değil,
      sapara fiziksel olarak iyi değilim diyor sen 11 de oynatıyorsun , elinde daha iyi olan yok mu ?

barış ataş falan var, savaşçı

eren var !

sercan var !
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak Yılmaz kardeşımiz şampıyonlar Liginde bızı gruptan çıkaracak.
        inşallahurrahman...klavyemden aldın..
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Basıp top alacak ve kullanacak futbolcularla futbol yürür. Gerisin geriye gidenlerle ya da sürekli top ve mücadele kaybedenlerle değil
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Jaja yokmuş felan filan , siz nasıl bir taraftarsınız yahu , bazen utanıyorum bazı adamlarla aynı renklere aşık olduğum için , Şenol Hoca bazı şeyler yapmaya çalışıyor bu kısıtlı kadroyla , İnter'i yendimi iyiydi ama değilmi , nankör insanlar...
            fazla söze gerek yok

bügün mci izlerkene biriris senol hocaya basladi küfür etmeye ondan sonra ben ona dedim bir daha küfür edersen bende sana küfür ederim diye bir daha sesini duymadim !!! nebicim taraftariz biz iyiykene iyi biraz kötü oldumu hemen yik yak la biraz sabir yahuu pilot takim cikarmaya ugrasiyor laaaaa biraz sabir daha yavas yavas oturur takim ama bizim insan 1 mac lan 6 puan istiyor !!!

Yorum

• eren sercan aykut diyorsunuzda, birisi geçen sene buca da kadroya giremiyordu diğeri bank asyadan geldi ceyhun un tank versiyonu ne kadar katkı yapabilirki ? geriye eren kalıyor, solda onu ozan ipek gibi kullanabiliriz belki bir yıldız kazanırız o konuda haklısınızda şimdi boş yere bağırmayada gerek yok kulübede doğru düzgün adam yok ! hafta boyunca antremanda şenol hoca izliyor bu adamları biz değil !
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şenol güneş eleştirilmez değil,
                sapara fiziksel olarak iyi değilim diyor sen 11 de oynatıyorsun , elinde daha iyi olan yok mu ?

barış ataş falan var, savaşçı

eren var !

sercan var !
                Eren´i daha hazirlik kampinda cok zayif buldum..takima girebilmesi icin daha cok zamana ihtiyaci var. Yasadigi sakatlik yüzünden iyi bir yükleme de yapamadi yanilmiyorsam.

Hoca Sercan´i daha cok forvet hattinda degerlendiriyordu ama simdi niye oynatmiyor? Antrenmanlari seyredeneler daha iyi bilir!

Ortada bir gercek var: Su an lig icin 15-16 oyuncuya, CL icinde sadece 12 oyuncuya sahibiz!
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Dikkat ediyorum da ne zaman puan kaybı yaşasak yerli futbolcularımızın hiçbiri flaş röportajlara ve basın toplantılarına katılmıyor hep yabancılar ortaya atılıyor. Bu oyuncuları Altuğ Atalay belirliyor lâkin yerli oyuncuların da baskısıyla bu durumun gerçekleştiğini zannediyorum. Galip gelince konuşmak güzel ama puan kaybında da ortaya çıkıp kameraların karşısında özeleştiri yapmayı bilmek gerek...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şenol Hocanın vardır bi bildiği
                    Egemen gittikten sonra bi stoper aldıramadı..
                    vardır bi bildiği!..
                    Mustafa+Giray+Glovacki<2.Egemen..
                    Mustafa çeyrek egemen diğerlerini siz hesaplayın..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• deniz diyor ki şans eseri önümde kaldı colmanın dokunuşuyla...millet defansın ağzına etti...
                      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• 2. yarıya bakamadım.çok kötü oynuyoruz.sapara,alan ve glo çok kötülerdi.keşke aparanın yerine sestak alınsaydı.kadrodaki 30 oyuncudan 20 tanesi bizde oynayacak kapasitede değil.az ama öz oyuncu alınmalı.antep maçıda çok zor geçecek

Yorum

• yedek klubemiz felaket

Yorum

• - Onu bunu bilmemde bu taraftarla bazı futbolcularla bugün aldığımız puan Altın tek kelimeyle...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Soru:
                              11'e-11 devam etseydi ve skor 1-2 olsaydı bu maçı çevirebilirmiydik?..Yani zokora atılmasaydı..
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• Colman dokunmasa Deniz kaybedecekti o topu..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X