Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adrian ve jaja kıyaslanmaması gereken oyuncular.
    Hem mevki olarak, hem de hatkı olarak.
    jaja gizli forvet gibi oynuyordu bu takımda.
    Adrian ise klasik ortasaha oyuncusu.
    Ama ben hala yeteneklerini göstereceğini ve sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• SAPARA

Transfer olduğum dönemde fizik olarak hazır değildim. Takım haricinde kişisel idmanlar yapmak gerekiyordu. Hala da yapıyorum. Yavaş yavaş tempoyu yakalamam lazım. Fiziksel olarak kapatmam gereken açıklar var

ADRIAN

Kendi performansım hakkında şunu söyleyebilirim. Daha iyi olabileceğimi düşünüyorum. Maçın ilk yarısında pas yerine şut atmayı denedim. Kötü bir şut oldu. Bu durumu performansımla bağdaştıramayız. Daha iyi olabileceğimi düşünüyorum

PAWEL

Son haftalarda aldığımız puan kayıplarının ardından biraz sorunlarımız olduğu söylenebilir. Defansif pozisyonda eksiğimiz olabilir ama girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremiyoruz.

Suçlu aramaya gerek yok.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• jaja , ayağındaki topu faul almadan kaptırmıyordu.. ve topu ileriye taşıyabiliyor, tutabiliyordu.

şuanda bu özellikte oyuncumuz yok.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• he bir de umutu kesinlikle arıyor bu takım ne olursa olsun
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Deniz Barisin attigi gol takimin forvet disinda hepsinin sucu var hepsi bakiyor Deniz gibi kazma ne yapacak diye. Hayatinda böyle rahat gol atmamistir deniz. Kac oyuncuyu rezil etti öyle teknik sifir olan biri.
            Alan, serkan, Pavel oynadigi futbolu selcuk, eren oyniyamazmi. Pavel yaptigi hareketlerini paf dan bir gence versek daha iyi olur.
            evet, böyle saçma bir gol yenilir mi? Bizim 1461 Trabzonspor bile böyle bir gol yemezdi.. Bu takım geçen yılı mumla arıyor. Özellikle Jaja olsaydı , daha kolay gollre atardık,şimdi ise Burak' a bağlıyız...
            TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Hoca artık şu ereni sercanı aykutu oynatsın pawel pas vermeye korkuyo göksunu alsınlar yapsın bişeyler artık alternatip yok..Volkanın bişey yaptııgı yok Alan buna keza...
              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Kötü oynuyoruz Futbolculamızı yorgun değiller sadece kötü oynuyorlar

TOLGA: Bu defansın arkasında yıldızlaşırsın yada bl gol yersin, ıkısıde var..

GLOWACKİ : Lütfen bu adamı oynatmayın, Bu adamın stoper olduğunu falan da sanmıyorum. Sürekli yer ve adam kaçırıyor. 2 yıldır takımda yaşı da kemale erdi ama bir defans oyuncusunun bu yaşta bu kadar etkisiz ve pasif olmasını hazmedemiyorum. Bir kere el kol hareketi yapar bir adam , nede olsa ağabeysin ayıp yaaa..Yerine biziris bulunmalı

GİRAY: Üzgünüm ki, sürekli farkı kişilerle ve acemi kişilerle oynuyorsun.Bu takıma katkını ve ınancını biliyorum. Şansın Glovackı ve Mustafa gibi acemilerle oynmak zorunda kalman

FERHAT: Şu ana kadar sol bekte oynayanlar içersinde en azından oynayanlardan daha iyisin..As olamayacaksın ama asla da kadro dışında olmaman lazım. Geçen hafta maç boyunca yaptığın ortalar bike benım için yeterli. 3 senedir oynayanların yapamadığı kadar cesaretlisin

SAPARA: Ne zaman Ankaragücünden oyuncu aldık da işe yaradı.. Murat Tosun, Mehmet Çakır , Sapara, Vittek, kesinlikle trabzonspor forması sana bir kaç gömlek fazla geliyor..Attınız imzaları ve yattınız.. Son gun ve son saatte aldığın topçu bu kadar olur. vay beım taraftarıma ki, Dunya yıldızı almış kadar sevindik.

VOLKAN: En çok ben sevindim alınmana ama maalesef halı saha topçususun. Pres yapmıyor, topa basmıyor ve kendini çok büyük oyuncu sanıyorsun ama Biz yattara gibi top canbazını bile koşmuor diye takımdan kesitk..O varken her maçta 5-6 orta ve rtkili orta yapmasına , Rüzgar gibi adam geçmesine rağmen. Sen onun yarısı bile değilsin ama o bücür boyunla 5 kişinin içinden geçmeye kalkıyorsun. Umarım bu tavrın taım içinde sana karşı bircepheleşmeye yol açmaz. Ayrıca ayda yılda bir maç oynamana, Bursa maçında neden oynatılmadığın konuşulmasına rağmen, Yani önemli oyuncu vasfi verilmesine rağmen, Bugun yaptıkların daha doğrusu yapmadıklarınla ne kadar sıradan oyuncu olduğunu göstermiş oldun

COLMAN: Bu sene sadece İnter maçında top oynadın, Mücadele gücün eskisi gibi değil, Top kapmıyor ve hızlı çıkmıyorsun. Sana çok güveniyorum ama sen bu guvenleri lakait tavırlarla sabote ediyorsun.. Tabi kiminle oynadığında da onemli, Bu akşam Denizin senın yanında geçerek topu oraya kadar sürmesine müsade etmemeliydin. Ceza sahasına girerken topa dokunmamalıydın. Dokunayım da nereye gderse gitsin paslarından. Tıpkı CSKA da yaptığın pas hatası gibi.

SERKAN: Kım ne düşünürse düşünsün.. Yetenekleri kısıtlı olmasına rağmen, yetenekli lanların neler yaptıklarını görünce, En azndan topa basıp, koşan ve iyi işler ve yürekten oynadığı için sana kızmıyacağım.. Tekrar ediyorum. 30 küsür yaşındakı ve yeteneklerizaten kısıtlı olan bir oyuncuya kızacağınıza... VOLKAN denen top canmazına kızın....

ADRİAN: maalesef benı yanıltıyorsun. korkak oynuyorsun, İleriyi destekleyemiyor ve Yoruluyorsun. Ne zaman 90 dakka aynı tempooda kalacaksın. Bursa maçında çıktın...Şimdi de tamamladın ama sadece 50 dakka oynayabiliyorsun.. Ne yiyor ve neyle besleniyorsunuz. Sizi alanlar, Sizin Fiik gücünüzü görmüyorlar mı?? Görüyorlarsa neden artmıyor, Artmıyorsa neden bizdesin???

BURAK: Söyleyecek fazla lafım yok, Bu akşam, CSKA maçını düşünerek pasf modda bekleyen bir oyuncu gbi başladın Buna da hakkın vardır. kendini orda da ispat etmek için.. Sana iş düzşmez sandın ama 2 tane yiyince mecburen daha fazla koşmak zorunda kaldın.. SEnden başka gol atacak yok bu takımda.. Bari sen kendine iyi bak... Sakın şımarma)

ZOKORA: Bir maç oynamadın , dandık goller yedik.. Devre arasında ne bok yiyeceğiz bilmiyorum gideceksin ya...sana dinlenmek haram, kart cezalısı olmaktan başka... En iyisini yaptın.. SEn değil Şenol hoca düşünsün...

HALİL: Umut'un gidişine sevinenler, senden sezonda 30 go atmanı beklediler..Umut her sene 15 gol atar 10 asist yapardı.. Halıl sen kaç gol atacaksın.. Yada senı umut tan iyi yapan ne?? Yada UMuta küfredenler??? Bu takımda Buraktan başka 6-7-8 gibi gol atacak bir tane oyuncu söyleyin..Hepsine razıyım

BROZEK: Kaç maç oynadın, kaç dakka oynadın bilmiyorum, Ama bu halinle bize yaramazsın. Bir ekre dizlerini büküp yerde yatttığını görmedim. Forman bile kirlenmiyor.. Yürek yok sende birader.. Siz Polonyalıları bize kım kakaladı bilmiyorum ama Glowackı de sizden iyi para kazanmıştır...

ALANZİNYO: jaja nın yaptığını, Yani kendini göndertmek için herşeiy yapıyorsun. G...t kadar boyunla uydyruk toplara çıkıyor, Ölümcül yerlerde pas hataları yapıyorsun. Senın kadar kötüoynasam bana halı sahada bile forma vermezler
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bunyamin sen nasil bir hiyarsin
                  sakin olun...

Yorum

• bir jajamız yok artık niye kabullenmiyorsunuz...yok gitti..attaya gitti...ne yapalım...
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• ilk yarıda sahaya çıkarılan kadro şenol hocanın fıyaskosudur.volkan her pozısyonda yalnız bırakıldı.keza Burak orta alana çok geldı top almak icın.5'lı orta sahada Alanzınho,colman,sapara,Adrian,volkan..ne alakaysa.top kullanan çok ama kapan yok.Antalya gıbı pasıf ötesı orta alanı durduramadık.zokora gıbı top çalan,oyunu çıft yönlü düşünen adamı nasıl kulübede tutar hoca anlamıyorum.dakıka 2,Alanzınho 40 sanıyede 3 kere pas hatası yapıyor.takım resmen 10 kışı oynadı.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        he bir de umutu kesinlikle arıyor bu takım ne olursa olsun
                        % 100

gol atmasa bile ilerde basıyor, rakibin ileri fazla çıkmasını engelliyordu.
                        @tsmustafakemal

Yorum

• penaltı konusunda çok yanılan oldu...........penaltı haklı kararmış...çok net çıkdı yorumda..ve farklı kamera çekiminde

Yorum

• Bir admin çıkıp da gerçeği açıklayana kadar, Ganita hariç Foruma yazmayı bırakıyorum. KAYA adlı yöneticiye mesaj attım umarım ilgilenir.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• - Jaja yokmuş felan filan , siz nasıl bir taraftarsınız yahu , bazen utanıyorum bazı adamlarla aynı renklere aşık olduğum için , Şenol Hoca bazı şeyler yapmaya çalışıyor bu kısıtlı kadroyla , İnter'i yendimi iyiydi ama değilmi , nankör insanlar...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Maci seyretmedim!

Senol Hoca elestirilmez degil belki ama burada yapilan elestiriler...komik diyeyim! Haaa transfer konusunda düdügünü öttüremiyor maalesef...

Her ne kadar futbolcular milyonlar kazaniyorsa da 3-4 günde bir mac yapmak, cok zor. Futbolcular Makine degil, kaldi ki makineler bile yeri geldiginde bozuluyor!
                                Örnek mi? Zokora...yilda 50-55 mac yapmaya alismis biri, eger dili disarida oynuyorsa

Diger kisma gelelim:

Haftada 2 mac demek -> 5 gün antrenman demek -> 2 gün taktik desek -> kaldi geriye 3 gün

Bu 3 günde futolculara izin mi verceksin, onlara özel calisma mi yaptiracaksin, onlari maclara motive mi edeceksin???
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X