Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine üstün zeka öğeleri içeren analizler hortlamış.Play-off'a giremezmişiz de girsek bile birşey yapamazmışız.Şu ligde oynadığı futbolla play-off'a bırak 10'u 5-6 puan farkla bile girebilecek bir takım yok.Bu berbat futbolla Gs'yi, Bjk'yi, fb'yi nasıl yenecekmişiz.He yavrum madem o kadar iyi analiz yapıyorsun şu saydığın takımların oynadığı maçlara da bi göz gezdir, sanki her biri oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanmış, ligde ve Avrupa kupalarında yoluna dolu dizgin devam eden takımlar.Allah aşkına bi çekilin gidin.
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Adrian'da yetenek var da , kondüsyonu ESKİ GS'Li İLİÇ gibi. her pozisyon sonu ölecek gibi nefes nefes kalıyor.

VOLKAN ; arkadaş orta açmak için sıfıra inmene gerek yok, ayrıca sol ayağını da geliştir,çek sola sollada ortala biraz.

Yorum

• şenol hocam yalvarıyorum sana takıma kesinlikle sen söylemiyorsun söylesen takım trabzonda h.avni akerde maçlara hızlı başlar presli başlar
        bunu söylemediğin için çalıştırmadığın için takım
        kanıgibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• Alan kadar Sapara kadar Aykut da oynar, Eren de oynar.. Millet gençleri çatır çatır oynatıyor. Ben demiyorum ki bir maçta hepsini birden oynatalım ama yavaş yavaş ısındıralım, deneyelim. İnanın Sercan da Eren de bugün sahadaki bazı oyunculardan daha iyi oynarlardı.
          İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Trabzonspor sahaya çıkarken çalan müziğin adı nedir. Eskiden Burak Yeter Cendere Remix idi ama şu an farklı bir şey çalıyor...
            t @Selim_Turan

Yorum

• Maçın özetini izledim.
              Ligin en kötü savunmalarından birine sahibiz
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• ANTEPE
                -volkanı
                -adrianı
                -saparayı
                -brozeği
                götürmeyeceksin

Yorum

• TAkımın iyiliğinde kötülüğünde değiliz , olabilir..Oyuncular gününde olmayabilirler, formsuz olabilirler.Amenna.Ama mesele başka. Sahaya tek defansif ortasaha ile çıkarsanız -hatta bahsettiğimiz adam Colman ne kadar defansif olduğu tartışılır- elin defans oyuncusuna 100 metre top sürdürüp skandal bir gol yersiniz.Benim kaldıramdığım şey bu, yoksa şahsen puan kaybı filan anormal değil.

Bu arada alanzinhonun galiba20 küsürncü defa ikinci yarının başında oyundan çıkmasından artık bana gına geldi. Maçın en kötüsü ise Adrian ve Volkan. Volkan'ın Alanzinhonun yerli versiyonu olduğuna kanaat getirdim.Bal yapmayan arı, oyun bilgisi zayıf, final pasları yetersiz.

Yorum

• Burak Yılmaz'ı ders kitaplarına eklemeleri lazım artık bu kadar geliştirebilir bir insan kendini bir senede. Top ayağına gelince tamam diyorum kaptırmaz ya faul alır ya geçer adamları. Topu ayağına aldı gol olacağından adım gibi emindim. Kendine güvenen adam her zaman için başarılı olur. Zokora'nın yokluğunda bu yüzden çok sıkıntı çektik.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      trt 3 maçları verecek birazdan..

özet mi tekrar mi

Yorum

• S-to-per, Sol Kanat, - Sağ Kanat,- Santrafor, Kanatlara girmiyorum hiç. Eee n'olcak ki bu takımdan yarısı eksik.. Ancak bu kadar olur..
                        İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• şenol hocam sitem ediyor burası çiftlik değil diyor çok haklı
                          ----------------------------------------------------------
                          abdullah ercandan sonra sol beke bir oyuncu bulamayan sezon maçı cehc alıp formsuzluk ve yetersizliğine dayanarak oynatmayanlara sitem yokmu ferhata sol beki bırakanlara sitem yokmu sayın sevgili şenol hocam
                          -----------------------------------------------------------

Yorum

• Burak sonda o golü ataydı varya zor pozisyonda uzak köşeye çok iyi vurdu ama işte BURAKSPOR olurdu gerçekten. Colman'ın maçtaki en olumlu hareketiydi. Gerçi burak'a laf edemeyiz adam korner bile attı, adrian sağolsun nasıl bir vuruşla kaçırdı onu, yine halile ortaladı dokunamadı halil. Burak bence en iyi yerli futbolcu. İlk golde o topla gidişi falan denizin kafası allak bullak oldu 2 dk da.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• antalyanın attığı ilk golde glo ve giray içeriyi kapatacağına açıyorlar ve colmanda asist yapıyor denize!!!hayatının en ilginç ve bidaha aynı şekilde gol atamayacaklar listesine denizide soktuk ya bu defansa ne söylesem boşşş.halı sahada bile böyle defans hatalarından gol yenmez.her hafta alan bu takımın oyuncusu değil diyoruz ama yinede bize inat olsun gibi ilk 11de çıkıyor takımıda frenliyor,şenol hocadan rica ediyoruz türkiye kupasına kadar bu alan dinlensin artık.takım yeni dedik oturması lazım dedik ama oturmaya niyeti yok gibi ve böyle giderse her maçtada bizi yerimizde rahat oturmamızı engelleyecek

Yorum

• buradan izleyebilirsiniz http://www.acunn.com/video/mac-ozetl...ntalyaspor2/68 görüntü güzel
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X