Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antep bile aşama kaydetti, bizim takımda geriye gidiyor.
    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      He bu arada yine diyorum bu takımın kaybı ne Selçuk ne Egemen ne Engin'dir kesinlikle ve kesinlikle Jaja'dır.Şu an takımda Jaja olsaydı sene başından bu yana 7 maçta 4 gol 4 asisti filan banko vardı en kötü haliyle.Adrian,Jaja'nın 4'te 1'i koşmuyor net koşmuyor canlı da izledim 3 maç canlı izleyince hele bildiğin sırıtıyor koşmaması..Ben Adrian'ın tek özelliği olduğuna inanmıyorum Jaja'dan üstün.Jaja'nın bölgesinden inanılmaz bir yaratıcı oyuncu eksikliği hissediyoruz.
      selçuk engin bu gece arenada harikalar yaşattı 2-4...
      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Eren, Barış, Sezer, Sercan, Aykut, Murat Tosun

bunlar kim diye soranlar olabilir hemen söyleyeyim bunlar bizim oyuncularımız kadromuzda bulunuyorlar şu an

Yorum

• antepteki muhammet demir'i gördükçe onun adına seviniyorum.Bize gelmemekle en doğru işi yapmış akıllı adammış.

Yorum

• Burak'ın arkasında Jaja olsaydı, Burak şu anda gol krallığını garantilemişti.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu takim 30 dakika oynayacagina 70 dakika oynasin, sampiyonlukta gelir, SLde turda..
              .

Francesco
              Totti

Yorum

• Burak tek forvet olmuyor.Çünkü pres yok baskı yok.2. forvet oynamalı.
                İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Tam bir haftadır diyorum. Bu hafta herkes puan kaybedecek diyorum. Kazanacağız ve haftanın en avantajlı takımı olacağız diyorum. Ama kazanamıyoruz.

Bakın bir şey diyeceğim, kimse yanlış anlamasın. Şehitler için protesto yapılmasına karşı falan değilim. Ancak hangi stadda maçın başındaki sessizlikle protesto edildi bu durum? En kritik haftalardan birine çıkıyor takım, ve ilk 15 dakika sessiz, çıt çıkmıyor. Hatta iyi de başlıyor takım. Sonra konsantrasyon bozukluğu ve hamle eksikliğine Colman'ın lakayıtlığı da eklenince saçma sapan bir gol yeniyor. Takım frenliyor. Ardından Colman'dan bir lakayıtlık daha geliyor ve Zitouni bir vuruyor, kariyerinin en güzel golünü atıyor. Sonrasında Antalya pozisyon bile bulamıyor. Peki Trabzonspor sahada neler yapıyor? İlk yarıda hiçbir şey. Volkan kendini göstermek için habire çalım atmak istiyor. Volkan biz seni zaten biliyoruz be abicim. Sen neden topunu oynamıyorsun? İkinci yarıda ise bana göre Volkan iyi oynuyordu. Neyse, gelelim Colman'a. Colman, en çok sana kızmaya başladım. Senin nasıl bir adam, nasıl bir oyuncu olduğunu bildiğim için daha da fazla kızıyorum. İstediğinde, ciddiye aldığında nasıl oynadığını bildiğimiz için daha da kızıyorum. İkinci yarıda iş ciddiye binince nasıl oynayabildiğini gördüğümüz için daha da daha kızıyorum.

Zokora ikinci yarıda takıma adeta liderlik etti. Hakem bunu fark etmiş olacak ki, önce bir pozisyona baktı, o sırada düşündü. Evet düşündü. Trabzonspor haftaya kimle oynuyor ve bu maçın devamında ne olur diye düşündü. Kurdu, ardından bastı kırmızıyı. Sonra da çaktı penaltıyı. Bu kombine yavşaklığın başka bir açıklaması yok, olamaz.

'Hepimiz Burak Yılmaz'îz.' diyerek Burak'tan da bahsediyorum ve Adrian'a geçiyorum. Sapara'yı 30 dakikadan fazla izleyemediğimiz için ondan bahsedemiyorum bile. Adrian maçın sonlarında öyle bir yoruldu ki, topa vuracak dermanı kalmadığından orta yapmayı tercih etti, onu da yapamadı. Onun haricinde elinden geleni yapmaya çalıştı. Volkan'ın yerine Adrian çıkmış olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Gelelim Şenol Güneş'e. Maçın başında kadroyu beğendiğimi söylemiştim. Geçen hafta sonradan girip öyle top oynayan Ferhat'ı neden oynatmasın ki? Her maç oynayan Zokora'yı neden dinlendirmesin ki? Hatta bir türlü forma şansı bulamayan Sapara'ya bu maçta neden şans vermesin ki? Ben Hoca'yı bu maçta eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Ki yeri geldiğinde onu oldukça eleştirebilen ama her daim Trabzonsporumda bulunmasını isteyen biri olarak.

Daha fazla da konuşmak istemiyorum. Antep maçı çok çok zor bir maç Beklediğim gibi Galatasaray'ı parçalamışlar. Formda olan Antep'e gidiyoruz. Ve Zokora'sız gidiyoruz. Bir yönden de iyi oluyor. Tamamen motive ve zinde bir Zokora olacak CSKA karşısında. Antep maçında Aykut'la başlamasını bekliyorum Hoca'nın. Neyse, onları o başlıkta yazayım.
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bu sezon istikrarsiz sonuclar alacagimizi biliyorduk ama teknik heyetin yaptigi hatalar inanilir gibi degil. Bu hatalara bir son verilirse evet bence girebiliriz.

Yönetimin kadroyu toparlamasi gerekiyor ama. Devre arasi adam gibi transferler yapti yapti yoksa bavulunu toplasin.

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yediğimiz ilk gol komedi bir tane futbolcu 70 m top sürüp kaleciyle karşı karşıya kalıp onuda çalımlayıp gol atıyor hayatımda böyle gol görmedim ben. Orta saha ve defans oyuncuları kendilerini çok sorgulamalı. Özellikle iki golde de hatası oldugunu düşündüğüm colman...
                      renktaş yanılıyosun bu golün bir örneğini geçen sene gökhan gönül antalyaya atmıştı
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet sizde farketmişsinizdirki bu seneki tek taktiğimiz Burağın önüne atılan uzun toplar... Yani bir nevi küçük takım taktiği... Geçen seneki gibi hücumdan başlayan pres anlayışının yerlerinde de Volkan gibi yerden kalkamayan, Alanzinho gibi sözde kıvrak ama pas atma becerisi minimum olan oyuncular yüzünden yeller esmekte. Burağa attığı goller nedeniyle verilen haklı destek onuda biraz şımartmış görünmekte 30-40 metreden rasgele vuruşlar yapma alışkanığında.
                        Velhasıl kelam maçtan puan çıkartsak bile -ki zor- sanki bizi kötü bekliyor.
                        abi k.bakma ama katılmıyorum sana ve biraz skora baglı ve durumun vahim oldugunu düşünüyorsun ilerisi icin herhalde

şöyle diyelim burak'ın 11 gol atması sadece ona bakmamız düşündürücü ama şunuda kabul edelim defans orta saha forvet ten 4 tane as adam gitti 2 tane yarı as adam gitti takıma yeni adam geldi sen halı saha macına cık hiç tanımadıgın 4 adam olsn sadece kaleci ve orta sahadan birini tanıyor ol macta ne yaparsın kopuk kopuk olursun herhalde ee bu halı saha futbolu degil profesyonel futbol ve böyle takımlar bizim takım kötü olsn iyi olsn kontra atak gol mantıgı var oynadıgımız takımlarda hali ile kötü oynuyormusuz gibi duruyor ama sabretmeyi bilemiyoruz actıgın baslık tartısmasını gidersn mac sonu yorumda yazardın anlam veremiyorum buna care bulunmalı gibi derdin geri dönüşü olurdu bence ama gerçekten gereksiz bu başlıgın durum tespitin dogru olabilir ama devre arasına kadar sabır inş iyi 4 transfer ile ve biraz daha oturmus takım ile zirveye oynarız hemde avrupada devam ederiz inş.
                        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          el insaf be ya.
                          takımın orta sahada tek mucadele eden adamı
                          ne yapmasını bekliyordun adamın. çatlamasını mı?
                          Usta bana göre iki golde de hatası var. 2. gol kesin hatalı zaten. İlk golde de rakibe eşlik ediyor başka da bişey yapmadı. Bana göre bu maçta colman kötü oynadı, yeterince mücadele etmedi.

Yorum

• İlk yari 30-33 puan arasi iyidir..

Alirsak yeterli

Yonetime birsy demk istiyrum serefsz serefsz yorumlar yapip yok 2 takim kafaya oynr yok cok kaliteli takimiz gibi bos bos konusmasnlr. Bktk artk

Yorum

• Eren-Sercan bu ligde henüz oynayamaz.Tayfun iki yıldır yok.Takımda yerli oyuncu alternatifi kalmadı.Yönetim acilen devre arası için en az 3 tane ilk 11 oynayacak yerli oyuncular almalı....
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• şampiyonluk parolasıyla lige başlayıp daha ligin 9. haftasında ilk 5'e girebilir miyiz raddesine gelmek acı bir durum.
                                teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X