Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sene 4.luk başarı bu oyunla.ama Guneş senin her zaman yanındayız. Istikrar istikrar istikrar...
    fener gs bjk bursa çokmu iyi ? anlamadım

Kim süper oynuyorda bu oyunla..ilk 4 bşarı diyosunuz

en azından rakiplerimizden çok daha fazla pozisyona giriyoruz.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ligtv de ki hayvan nerdeyse bayram edecek.
      Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• Sapara-Alanzinho-Adrian bunların üçünü aynı anda sahada tutarsan öyle ya da böyle gol yersin. Türkiye liginde eğer puan almak istiyorsan top oynamayacaksın kavga edeceksin. Eğer bu takımda Zokora oynamayacaksa Aykut oynayacak,Sezer oynayacak ama Alanzinho ya da Sapara onun yerine oynamayacak.

Tolga'nın iki golde de yapacak bir şeyi yok. Senin hiç bir oyuncunu Deniz gibi o kadar ayakta tutmazlar. Bir sürü faul yaparlar.

Biz Trabzonspor olarak bu ligi, bu hakemleri, bu futbolu düzeltmeye çalışıyoruz. Sert oynamıyoruz, gole giden adama faul yapmıyoruz, kontraları kesmiyoruz. Belli başlı takımların oyun anlayışları ise yukarıda saydıklarım üzerine kurulu. Rakip güzel futbol oynarken onları izlemeyi seven bir takımın taraftarı olarak nefret ediyorum bu tip oyun anlayışlarından.

Gelelim hakeme. Bize karşı kurallar o kadar iyi işliyor ki düdükten önce topa vurduğu için Zokora sarı görüyor. Ama düdükten sonra topa vuran Antalyalı oyuncu sarı görmüyor.
        Musa Nizam yerdeyken arkadan Volkan'ı çekiyor ikinci sarı gelmiyor.
        Bizim gördüğümüz kartların hepsi doğru kurallar çerçevesinde en ufak bir hata yok. Ama sahada kişiliksiz bir hakem var. Penaltı pozisyonunda penaltı veren hakem bütün duran toplarda,kornerlerde penaltı vermesi gerekir. Bana karşı işleyen kurallar rakibe de işlesin arkadaş.
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• sen ortasahayı kızlar takımından kurarsan, böyle şaşırıp kalırsın.
          Asla mücadele etmeyen Sapara,Alan,Adrian,Volkan aynı anda sahada. Bir de saçlarım nasıl diye bakınan Colman. Bir de topsuz oyunda hiç presi olmayan Burak.Buyur burdan yak.
          Takımın yarısından çoğunun eli belinde, sen maç kazanmanın peşinde.
          Hocam, Allah için ne içtin söyle? Ben de içmek istiyorum. O hayal alemine dalmak istiyorum.
          her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• yazıklar olsun bu takıma.... utandım
            1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• 1. serkan , alanzinho
              2. adrian , volkan

bu 4 lü vasat ise maç kazanamıyoruz.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Beğenmeyen beğenmesin ama Fenerbahçe'nin net bir oyunu var. Golcü sıkıntıları var. Hakemlerde yanlarında kaç haftadır. 2 puan kayıpla liderler sonuçta.
                Senin 8 haftadır ne oynadığın belli değil.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teofilo ve Jaja başlıkları duruyorsa , Teofilo'ya Kayseri'de plasesi direğe vurduğu gün ilk kez izlediğimden beri hep destek verdim ve bu adam yetenekli dedim. Bu adamın vuruş tekniği var dedik.
                  Jaja Avni Akerde bir maçta sonradan girdi o da kalitesini orda kanıtlamıştı.Bu adamın creatifi çok yüksek dedik.
                  Adrian bu 2 oyuncudan çok daha çabuk formayı aldı, onlar çok bekledi alabilmek için. Ama adam benim şu özelliğim var diyemiyor. Adrian tam bir futbolcu değil. Jaja ve Teofilo güçlüydü bir kere Adrianda fizik bile yok. Ne olduğu belirsiz.
                  Jaja 4.5 m € , Teofilo 3 m€ ya alındı , Adrian 5.25 İkisinin de tek bacağı etmez.
                  Adrian'ın sonuna kadar arkasındayım. Haklısın adama çok çabuk forma şansı verildi. Yetenek sonradan kazanılmaz ama fizik gücü kazanılır.Adrian bu eksikliğini giderirseki ki gidereceğine inanıyorum o zaman gerçek futbolculuğunu göreceksiniz. Adam ayağına topu aldınmı güven veriyor. Zokora'nın performansı düştü bunu hepimiz görüyoruz. Koskoca Zokora yoruluyorda Adrian yorulunca mı yaramaz oluyor. Hepiniz ayakta alkışlayacaksınız ayakta!

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rakibe Davet demek
                    Colman in yanında ,Zokora nin yerine, Aykut varken , Sapara yi oynatmayı aklım almıyor .Şenol ve Ünal Hoca , hemde ikisi beraber nasıl böyle bir hata yaparlar.Ben bu konuda takıldım kaldım .Düşünüyorum düşünüyorum mantıklı bir gerekçe bulamiyoru

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vayyy beee . . . Mourinho ve Ferguson dolu bu Forum.

Senol Günes kim sizin yaninizda?

Her Toplum , hak ettigi Lider ile yönetilir. Ama biz Senol Günesi hak etmiyoruz.
                      valla hak etmis olsak tek laf edemezdik

adamın degerini yemine Bjk Gs forumları daha iyi biliyor
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• Bursaspor maçı ve Antalyaspor maçı 2 maçında beraber bitmesinde tek sorumlu teknik heyettir.Her zaman objektif baktım her zaman haklarını verdim ama eleştiri zamanı da eleştiri..İki maçtır hatta Cska maçını da katalım,Şenol Hoca'nın Serkan ısrarı ve Alanzinho'yu ilk 11 başlatma sevdası 2 maçında galibiyetle sonuçlanmasına engel oldu.Hele ki Bursaspor ve Cska maçlarında Serkan oynasın da kim çıkarsa çıksın mantığıyla bir orta saha bir sağ bek oynatılıp sırf Serkan oynasın diye bahaneler yaratılmasından dolayı kaç tane gol yedik.Bu sene Trabzonspor'un yediği gollerin %80'inde Serkan Balcı imzası ve katkısı var,abartısız..Bu maça Serkan ve Ferhat bekleriyle başlamak resmen harakiri denemesiydi teknik ekibin sanırım dua edelim de Burak ve Zokora çıktı sahneye 2.yarı ve 1 puan alabildik.

Yorum

• geçen hafta s. abay bu hafta s. aslanboğa bu nedir ya kalibresi düşük hakemler maçı öldürüyo, bir maç bu kadar sağurmu zaten maçı soğutma şampiyonu ömer çatkıç var rakipte...
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• alanzinho, sapara, volkan, serkan, adrian

ilk 30 dk. takımın orta sahası yoktu, 6 kişi oynuyordu takım.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu şenol hoca gençlere ne zaman şans vermeye başlayacak,aykut u koy da izleyelim.Sercanı koy da izleyelim.nedir ya
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Göbekte Sapara, yanlarında Alan ve Adrian ne demek be Şenol Hocam.Madem Zokora yi dinlendireceksin, koy yerine Aykut u al maçı
                                Artı Volkan.yapma be hocam pes mi oynuyoruz Allah aşkına.ayrica bu alan ile ilk 11'e başlama sevdası nedir anlamadım her mac fiyasko ama ısrar yazık tek kelime ile.adrian ve Halil de fiyasko.transfer yetersizliğin artık tarihe gecti hocam..

Saglık olsun
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X