Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Adrian'ın bir yeteneği olduğuna inanıyorum.Nasıl Jaja'ya Teofilo'ya inanıyorsam.

Teofilo ilk geldiğinde ofsaytın ne olduğunu bilmiyor dediler,takıma uyum sağlıyamıyor dedik,bu koşamaz dediler,bir kampa girsin dedik,ama şunu söyleyeyim biz Teo'yu anlayanlar azınlıktaydık...

Ne oldu peki? Teo kampını gördü, ve gerçek bir santrofor olduğunu gösterdi,onun gibi bitirici vuruşa sahip kaç oyuncu geldi? Ne oldu peki? Teoya laf giydirenler,ofsayt bilmiyor diyenler Teo avatarı yaptı profillerinde,gittiğinde ise hata Teonun dedik,bu sefer de herkes Teoya sahip çıktı hatalı olmasına rağmen...

Jaja geldi,bu adam iyidir bekleyin dedik,Liverpool maçından sonra demedikleri kalmadı,ısınana kadar takıma neler söylenmedi,ne oldu sonra? Jaja disiplinsizlik yaptığında,Trabzonspor sistem takımı olmalıdır,disiplinsiz oyuncunun sistem takımında işi yok dedik,bu sefer de herkes Jajaya sahip çıktı...

Demek istediğim şey,''bak renktaş ben her zaman doğru biliyorum'' demek değil,asla öyle bir kibrim olamaz.Ama oyuncuya hemen bu karar verilemez..Takım daha takım olamamış ki oyuncu kalitesini nasıl göstersin?Gerçekten sabretmek gerekir.

Ben belki Adrian hakkında yanlış gözlem yapıyorum,bunun farkına şimdi varamam,ama farkına varıp kesin olarak emin olduğum birşey var ki; Adriana bugün ne deniyorsa dün Jajaya dendi,evvelsi gün Teofiloya...

BMNde de tarih sürekli tekerrür ediyor yani.Demek istediğim bu.
    Teofilo ve Jaja başlıkları duruyorsa , Teofilo'ya Kayseri'de plasesi direğe vurduğu gün ilk kez izlediğimden beri hep destek verdim ve bu adam yetenekli dedim. Bu adamın vuruş tekniği var dedik.
    Jaja Avni Akerde bir maçta sonradan girdi o da kalitesini orda kanıtlamıştı.Bu adamın creatifi çok yüksek dedik.
    Adrian bu 2 oyuncudan çok daha çabuk formayı aldı, onlar çok bekledi alabilmek için. Ama adam benim şu özelliğim var diyemiyor. Adrian tam bir futbolcu değil. Jaja ve Teofilo güçlüydü bir kere Adrianda fizik bile yok. Ne olduğu belirsiz.
    Jaja 4.5 m € , Teofilo 3 m€ ya alındı , Adrian 5.25 İkisinin de tek bacağı etmez.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• BMN de yazan lar iyiki tribünde değil sanki tribündekiler az farklı ama onlarda orada olsaydı rakip taraftarın avni akere gelmesine gerek kalmazdı.

Maçı izlemedeim ama belliki Şenol hoca taktiksel hata yapmış fakat 2. yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle en azından 1 puanı kurtarmış.

Şenol hoca istifa diyenler Tarihe dönüp bir bakın şenol hoca hangi sezonda takımı başa oynatmamış biraz insaf şenol gitsin, yanal gitsin, iyi siz geçin takımın başına el insaf

Yorum

• rezalet bir maçtı, tüm takdir haklarını aleyhimizde kullanan hakemin kulaklarını bolca çınlattım. adam bizi ince ince doğradı sonra da .oktan bir penaltı verdi. tokatlasam tutamam kendimi, süzme çay!
        her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          teofilo geldiğinde dünyanın en çok gol atan 4. oyuncusuydu adrian ne peki
          Adrian Polonya'daki zengin baskaninin biricik futbolcusuydu. O baskan transfer ettigimizde verdigimiz parayi saymaya basladiysa halen bitirememistir herhalde.

Yorum

• Bu takım bu sene kolay maç kazanamaz.

Yorum

• Alanzinho ilk onbirde baslamamali hala ogrenemedi bunu senol hoca! vede volkan çiksin çiksin deyip durdum yerine giren Brozek koca sifir olacak is deyil kulubedede oyuncu yok zaten
              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaa her hafta aynı senaryo bu nedir yaaa... alanzinho ilk 11 topçusu değil değil değil. şenol hocaya saygım sonsuz ama ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim... hep söylüyorum alan ilk 11 başladı mı etkisiz eleman ,, 70 den sonra girdi mi kurtarıcıdır
                hah şunu anlayan bi bin kişi olsa ve sürekli dillendirse anca işe yarayacak...
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ŞENOL GÜNEŞ'in yanlış kadro seçimi.

Orta sahamız çok zayıf başladık.

ALANZİNHO : Dalga geçer gibi giriyor toplara. Alamayacağını bildiği hava topuna dalga geçer gibi adamın üstüne zıplıyor.rakibe gidiyor toplar.
                  Alamayacağını bildiği topa dalga geçer gibi ayak uzatıp rakibe foul yapıyor.sarı kart gördüğü saçma pozisyon buna örnek. bir başka örnekte Zituniye sanki onla denk fiziği varmış gibi girip,önünde kalmadı önünü boşalttı.
                  Böyle çok pozisyon laubalilikleri yapıyor. Takıma katkısı felanda yok.
                  ALANZİNHO = dk 80 de son bişans veya şov için oyuna girecek futbolcudur. RİVALDO mu yaratacaksın Şenol Hoca ne bu inat. Ona verdiğin şansı gençlere ver. Saparaya ver. bugün sapara yoktu,niye ?, oynatılmıyorki adam akıllı.

BURAK'ın bir golü FENEVE, penaltısı GÖ.MEN'e

Yorum

• adrian çabalıyor ama , boşu boşuna

10 numara gibi değil, burak ile iyi anlaşamıyor.

volkan şen hala vasat
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• maçın 30. dakikasından sonraki Trabzonspor Ligi 10 farkla şampiyon bitirir.30. dakikadan önceki trabzonspor düşmeye oynar.

böyle bir maçtı işte
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        antep maçının bir önemi yok

hedef maçı cska moskova maçı

fakat alanzinho ve serkan ile başlarsa hoca işimiz zor.
                        CSKA maçını kaybedersek ne diyeceksın merak ediyorum???

İnter mi??
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar penaltı pozisyonu nasıl oldu elle mi kestiler kimi düşürdüler anlatırmısnız....
                          Usta kenardan serbest vuruş kullandık kalabalık içinde hiçbişey belli olmuyor. Hakem birden penaltı verdi yavaş çekimde de bişey gözükmüyor çok karışık pozisyon ben bişey göremedim ama sanırım çekmeye penaltı verdi.

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Deniz kendi yarı sahasından aldı topu Giraydan önce Orta sahada basmamız lazımdı yani yine Colman yine Colman
                            Adama müdahale eden tek isim Colman'dı, topa müdahale etti ama Giray top kaleciye gidecek diye bıraktı. Bu Colman düşmanlığı gözleri de kör etmiş.

Yorum

• Alan CSKA maçına da 2.yarı girmeliydi bu maçtada sonrada girecekse girmeli. 11 de başlayacağı maçlar sadece iç sahadaki derbiler.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Her puan kayıbının ardından arkasına bile bakmadan kaçan adamlar için ahlanıp vahlanan taraftara ne desek boş..

Adrian sarhoş jajadan zokora hain selçuktan on kat kaliteli topculardır..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X