Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• antep maçının bir önemi yok

hedef maçı cska moskova maçı

fakat alanzinho ve serkan ile başlarsa hoca işimiz zor.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yönetim mac biletlerinin yarı parasını taraftara iade etse bari her mac ilkyarılar podyuma cıkmas manken gibi geziyor topcular taraftara karsı bu kadar terbiyesizlik yapılmaz ya ondan sonra yalvar dur sahada ömercim az acele titacım yatma kalk bu nedir ya bizim ekranda verdigimiz mucadeleyi futbolcuyum diye sahaya cıkan topcu vermıyo senol hoca artık adam gıbı bır uyarı yapmalı takıma...

Yorum

• La nedir Jaja Jaja. Şimdi kötü birşey diyeceğim ceza verecekler bana. Ulan adam elinde şampanya şişesiyle araba sürüyordu. Azmı sövdük Jaja'ya da.Ha dersin bir Egemen,Selçuk onları anlarım. Yemişim Jaja'yı Jaja kim?

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          renktaş yapmayın ayakta kalan tek oyuncu oydu...
          ayakta kalan derken yediğimiz gollere bir daha bakalım 2 sindede sebep Colman
          ilkinde Denize refaket ediyor tam ceza sahamıza gelince topa ayağını uzatıyor Denize pası veren Colman orda Deniz geçmedi Stoperleri

ikinci Goldede pozisyonun başlangıcında yine Colman var

hücumda Colmanla başlayan bir pozisyonumuz varmıydı Saparada çıktıktan sonra Orta sahada oyunu yönlendirmesi lazım hep kaçak güreşiyor

Yorum

• 2 avansı fazla verdik zaman yetmedi !!
            ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
            verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
            Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yerlerde bile sürünse kötü bir zokorayi herzaman tercih ederim.
              Orta sahanin yükünü cekiyor, yeri geliyor taktik fauller yapip oyunu sogutuyor.
              Oynamayinca da neler oluyor gördük. Alanzinhoyu bu haliyle kadroya bile almam.
              adriani da yedek oynatirim, yerine kim oynarsa oynasil fark etmez, bundan kötü oynamaz
              Ben de oynatılmasından yanayım da adamın dayanma gücü var değil mi?
              Bordomavi.net

Yorum

• futbolcu izle(yeme)me komitesi ne iş yapar ? acaba şimdi yaptıklarından memnunlar mı ? cukkaladıkları parayı rahat yiyebiliyorlar mı ?

vicdansız insan çok var trabzonsporda !
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• yaa her hafta aynı senaryo bu nedir yaaa... alanzinho ilk 11 topçusu değil değil değil. şenol hocaya saygım sonsuz ama ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim... hep söylüyorum alan ilk 11 başladı mı etkisiz eleman ,, 70 den sonra girdi mi kurtarıcıdır
                  Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Adrian'ın bir yeteneği olduğuna inanıyorum.Nasıl Jaja'ya Teofilo'ya inanıyorsam.

Teofilo ilk geldiğinde ofsaytın ne olduğunu bilmiyor dediler,takıma uyum sağlıyamıyor dedik,bu koşamaz dediler,bir kampa girsin dedik,ama şunu söyleyeyim biz Teo'yu anlayanlar azınlıktaydık...

Ne oldu peki? Teo kampını gördü, ve gerçek bir santrofor olduğunu gösterdi,onun gibi bitirici vuruşa sahip kaç oyuncu geldi? Ne oldu peki? Teoya laf giydirenler,ofsayt bilmiyor diyenler Teo avatarı yaptı profillerinde,gittiğinde ise hata Teonun dedik,bu sefer de herkes Teoya sahip çıktı hatalı olmasına rağmen...

Jaja geldi,bu adam iyidir bekleyin dedik,Liverpool maçından sonra demedikleri kalmadı,ısınana kadar takıma neler söylenmedi,ne oldu sonra? Jaja disiplinsizlik yaptığında,Trabzonspor sistem takımı olmalıdır,disiplinsiz oyuncunun sistem takımında işi yok dedik,bu sefer de herkes Jajaya sahip çıktı...

Demek istediğim şey,''bak renktaş ben her zaman doğru biliyorum'' demek değil,asla öyle bir kibrim olamaz.Ama oyuncuya hemen bu karar verilemez..Takım daha takım olamamış ki oyuncu kalitesini nasıl göstersin?Gerçekten sabretmek gerekir.

Ben belki Adrian hakkında yanlış gözlem yapıyorum,bunun farkına şimdi varamam,ama farkına varıp kesin olarak emin olduğum birşey var ki; Adriana bugün ne deniyorsa dün Jajaya dendi,evvelsi gün Teofiloya...

BMNde de tarih sürekli tekerrür ediyor yani.Demek istediğim bu.
                    teofilo geldiğinde dünyanın en çok gol atan 4. oyuncusuydu adrian ne peki
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şenol güneş anlamak mümkün değil

takımı sürekli 9 kişi oynatıyor

alanzinho ve serkan ilk 11 oynayacak durumda değil.
                      kardeş serkanı bayılarak oynattığını sanmıyorum, yerli kadrodan adam yok ki başka... kontenjandan dolayı mecburen serkan oynamak zorunda...
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• haftaya kalede alanzinho, defansta alanzinho, orta sahada alanzinho
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ersun yanal tarafından kurulan sağlam iskelette başarı yakalayan şenol güneş yazın yönetimin yanlışlarına ses çıkarmayarak onlara uyarak belkide tarihin en iyi iskeletlerinden birinin yok olmasına izin verdi. kendisi bir kadro kurdu. zokora ve burak olmasa kurduğu kadro geçen sene ki gs den fazla iş yapamaz. bu bir gerçek. ya bi kere jaja gibi adamın gönderilmesine kabul eden bir hoca hakkında, adrianı o paraya illa aldıran bi hoca hakkında ne diyebilirim ki. şampişyonlar liginden oynayacaksın giray glo ve mustafa dan oluşan stoperlerle sezona başlamayı kabul edeceksin. hocam baştan vermişsiniz siz bu sezonu.
                          Genel olarak ben de oyle dusunuyorum.ne yazik ki cok sevdigimiz hoca transferi bilmiyor.

Yorum

• arkadaşlar penaltı pozisyonu nasıl oldu elle mi kestiler kimi düşürdüler anlatırmısnız....

Yorum

• Defans kurgumuz rezil durumda

İlk yediğimiz golu bu Ligde değil bank asya da yiyicek takım göremiyorum..

Her hafta söylediğim gibi

Defans sadece topu karşılamayı düşünüyor..

18 ın içinde, Rakibe vur diyerek olanak veren bir defans anlayışı olamaz.
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam ben son birkaç maçtır zokorayı iyi bulmadım. Ama bunun yolu bu mudur? Bizim takımın hangi kadroyla maça çıkacağını maç saati öğreniyoruz. Şenol hoca üst üste iki kere aynı kadro ile maça çıkmamıştır. Böyle takım kurulur mu?

Her ne kadar kötü olursa olsun alternatifsiz mevki de zokora ilk 11 başlamalıydı bir kere. Sapara o mevkinin oyuncusu olmadığı belli. Benim bildiğim sapara ofansif bir oyuncu zaten. Geriden top bile alamadı. Ben diğer kadroyu iyi buldum ama eldeki kadronun da bu şekilde iyi kullanılmadığı yönünde düşüncem var.
                                Haklısın belki de Şenol Hoca kadroyu değerlendiremiyor...
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X