Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• antep 4 oldu
    Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
    18.11.2009

Yorum

• 4 oldu antep
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• 10 kişiyiz ama arkadaşlar. gol bulmazsak bile yemesek iyi artık. eksiğiz sonuçta
        Trabzonspor

Yorum

• antep dörtledi.

Yorum

• su adriani satip parasini bagis yapalim. cok hayirli olur bizim takim icin

Yorum

• Gaziantepspor atti.. 4-2 oldu
              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Maçı izleyemiyorum ama bir şeyler eksik bu takımda özellikle sol kanatta

Yorum

• aha 4 oldu fatih hoca da istifa eder yakında.

Yorum

• hadi da zaman var daha 3 dakika daha koşun yaaa.

Yorum

• tek birşey soracağım şu adrianın son pozisyonunu izleyen arkadaşlara. jaja o topu alsa önüne ne olurdu?

not: art niyetli sormuyorum. bir gerçeği görmemiz lazım ki jajanın yerini alması beklenen adrian onun yarısı kadar ofansa katkı yapamıyor.

Yorum

• adrian ile harcanan pozisyonlar ile farka giderdik.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şenol güneş istifa diyenler noldu mac 2-2 oldu ne kadar kötü olsada skor 2-2 işte ben bunu anlamıyorum gerçek bir trabzonsporlu şenol güneşn geçmişini tarihini bilir asla ve asla şenol güneş istifa diyiceni zannetmiyorum ben fantik trabzonsprluyum takım liggde düşşse şenol güneş istifa asla diyemem tarihe ters düşerki bunu diyen arkadaslar %100 eminki trabzonsporlu deyil ve en garbidie yöneticilerin bu duruma göz yumması ne garip?

cok klasik bir davranis simdi mac 2-2 oldu diye cok iyi oynadik sanssizdik anlamina getiriyorsun...mac zar zor 2-2ye geldi ama bazen galibiyetlerden veya sansli beraberliklerden sonrada neden zorlandik problem nerdeydi aratismak lazim öyle degil mi???

bu takim derhal toparlanmali ve adam gibi top oynamaya baslasin yoksa 34 mac sonra playoff ancak tvden izleriz
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• biz kazanamdikdan sonra gs den bize ne

Yorum

• Bu Adrian nedir ya herkes elestiriyor demek ki yine kötüydü
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X