Umut gitti, Jaja gitti, Egemen gitti, Selcuk gitti. Arkalarindan aglamanin ne manasi var suan...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
aralarinda bi sapara oynuyodu oda cikti zaten suc onlarda degil..İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirakin arkadaslar.
Yattara'ya kiziyorduk 1 mac iyi oynayip 1 mac kötü oynuyor diye.
Adrian 1 mac iyi 3 mac berbat. 5,25M€ diyorum sadece.
Brozekler 5 yil izlendi, cok begendi bizimkiler herhalde.
Jugoslav takimi olduk sanki ya..
3 Slovakya
4 Polonya
1 Cek Cum.#9 Ronaldo Luís Nazário de Lima
Yorum
-
Umut bulut ne alaka pozisyon var sanki
Takımda ruh kalmamış
2.yarıda bakalım ne yapcaklarYeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
Eren Albayrak, Sercan Kaya gibi adamları neden aldığımızı hala anlamadım. Böyle maçlarda oynamayacaklarsa hangi maçlarda oynayacaklar acaba. Murat Tosun oynasın ona bile razıyım..İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
üstad.boşver dalga geçer gibi konuşma.2.yarıya gollerle başlarsak napacaksın.ne diyeceksin.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikinci yarı messi ve ronaldo mu oyuna gircek.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
keşke her taraftar bu dediğini anlasaİlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynadığımız oyundan en ufak keyif almıyorum, yensek ne olur.

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum