Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 205 nolu kanal acik, normalde 204 nolu kanal Ts taraftar paketi.

Yorum

• Ben böyle bir zemin görmedim...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kredi karti ile mi ödeme yaptin sen lo ?
        paypal..

Mac basladi. Takimimiza basarilar.
        Ayrica stad bombos.
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• anlaşıldı izleyemicez bu akşam

Yorum

• Tamam bende izleyemiyorum maçı ama bu mesajlarla doldurmayalım şurayı da maçı izleyenler bir şeyler yazsın en azından takım nasıl, maç nasıl biraz bir şeyler öğrenelim

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              paypal..

Mac basladi. Takimimiza basarilar.
              Ayrica stad bombos.
              of yaaa anlamam o islerden kredi kartim da yok izleyemiycm herhal
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Arkadaslar bosuna stress yapmayim maci bakmamiz olanaksiz gibi duruyor eziklerin macini veriyor tüm linkler, aci olan o kadar kisiden hicbirinin TS li olmayisi...

Eziklerin macini istiyen baksin istemiyen takilsin, cok uzun bir aradan sonra Trabzonsporumuzun macini bakamiyorum bakmadigim maclarin cogunda puan kaybi yasadik...

TFF serefsizlerinide andigimi anmakda fayda var...

Yorum

• paragöz selcuk atmis gsde
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yayın süper web tv den 6 liraya rahat rahat maç keyfi kahvede izlemekten iyidir
                    yurt disina 9 dolar yok böyle bir pazarlama anlayisi
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Sessiz tepki var ancak bunlar maç içinde değil dışında yapılması lazım.Oynanan futbolu da etkiler maalesef çok yanlış bence...
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• bu nasıl stad ya böle bunlar niye bağormıyor ya...avniaker cehennemine bahk hele..

Yorum

• İlk defa baskı kurduğumuz bir maç oynuyoruz...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icer...Taraftar_Paket

Bunu alırsan 3 liraya gelir sana tek maç 4 maç var bir ayda...
                            Aldım ama açılmadı maç sıyah modda beklıyor ekran anlamadım beklıyorum açılsın dıye
                            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu nasıl stad ya böle bunlar niye bağormıyor ya...avniaker cehennemine bahk hele..
                              Taraftar gruplari aralarinda anlasmis.
                              Ilk dakika üclü cekip 30'ncu dakikaya kadar Sehitlerimiz icin susacaklarmis.

YARIN STATTA OLACAK GRUPLAR VE TARAFTARLARA DUYURU !

- Trabzonspor Taraftarına Duyuru! organizasyonumuz ;

* Santrayla 3'lü çekiyoruz ve 30.dakikaya kadar susuyoruz.

* 30.dakika "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!"

* 31.dakika "Hepimiz askeriz Pkk'ya yeteriz!"

* 32.dakika "Genelkurmay duy bu sesi askere al hepimizi!"

* 34.dakika "Yol tarafı kale arkası ve deniz tarafı kale arkası karşılık Emekleri Çaldın Yine bestesini söyleyeceğiz!"

* 61.dakika Bütün stad "Asker Selamı!"

Not : Bütün taraftar grupları tarafından bu organizasyon onaylanmıştır, bu hafta hep bir ağızdan haykırıyoruz!
                              En son Chiko tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 20:43.
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Demek ki kimsede Link yok bu ne banada banada,izleyenler anlatsin neler oluyor diye
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X