Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar anlaması kıt adamlarsınız işte. Ben Umut'un o maçını izledim emin ol. Siz daha yazın Umut'un kaçırdığı pozisyonları, koyun fotoğrafları da. Ben Umut'u aradığımız gerçeğini her hafta gözünüze gözünüze sokarım merak etme. Umut golcü bir oyuncu değil zaten, kimse de gelsin tek santrafor oynasın demiyor. Ama Burak bile Umut'u çok arıyorum diyorsa düşünmesi gereken biz değil sizsiniz yeter ya. Bir siz mi anlıyorsunuz futboldan?
    Terbiyesiz, yasindan basindan utan ulen velet, kimmis kit. Yuru git isine, sen anliyorsun degil mi futboldan....Terbiyeni takin, fikrini de adam gibi soyle de adam sanalim seni.

Yorum

• Birakin arkadaslar.

Yattara'ya kiziyorduk 1 mac iyi oynayip 1 mac kötü oynuyor diye.

Adrian 1 mac iyi 3 mac berbat. 5,25M€ diyorum sadece.
      Brozekler 5 yil izlendi, cok begendi bizimkiler herhalde.
      Jugoslav takimi olduk sanki ya..
      3 Slovakya
      4 Polonya
      1 Cek Cum.
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bu kadro bu sene bizi çok üzer. Burak haricinde topçu yok takımda
        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Takımın bu halini Jaja'nın gidişine bağlamak bana mantıklı gelmiyor..

Kadromuz onca transfer rağmen geçen seneden kaliteli değil bunu kabul etmek lazım...Bu kadro daha iyi oynar mı tabiki oynar ancak ilerisi için ümit vermez...
          Bordomavi.net

Yorum

• Alanzinho'nun ikili mücadelelerini klip yapsak tam komedi olur.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• mac bitince 25-35 sayfa araliginda sacmalayan arkadaslar donup ne yazdiklarini okusunlar lutfen...Mac guzel biticek! o sacma yorumlardan utanirlar umarim...
              Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar ne istifasi! iki uc mac yenildik diye Trabzonsporumuzu desteklemek yerine hemen istifa konusuna giriyorsunuz. Helal olsun bizim taraftarimiza valla
                marstan yeni geldin galiba.biz aylardır kötü oynuyoruz.

Yorum

• Oynadığımız oyundan en ufak keyif almıyorum, yensek ne olur.
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• umutu gol atmasi icin degil, hücum presi yapmasi icin geri istiyorum.
                    Her hafta aynisi yaziyorum. Süper ligde hücum presi yapmayan tek takimiz. Ilk golde acik bir sekilde görünüyor zaten.
                    Kendi sahasinda topu alip adam defansi (3 kisi) gecip birde kaleciye calim atiyor. Yapmayin allah askina ya.
                    Sl liginde oynuyoruz güya

Yorum

• Vallahi billahi neden şu Eren'i bir kere bile sahaya salmaya cesareti yok. Sahaya çıkan Sapara'dan kötü mü oynayacak bu çocuk ?

Kötü oynarsa ikinci yarı çekersin kenara ki hiç zannetmiyorum kötü oynayacağını. Gerçekten kaliteli bir adam.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• He he he he heeeeeeeeeeeeeeeee... Bu sitede ne komik adamlar var yarab................
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Maçın 2. yarısı umarım bu kabustan uyanırız.

Yorum

• futbolun ilk dersi ''koşacaksın''
                            bizimkiler ilk dersi kaçırmış

Yorum

• İlk olarak Selçuk Sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mac bitince 25-35 sayfa araliginda sacmalayan arkadaslar donup ne yazdiklarini okusunlar lutfen...Mac guzel biticek! o sacma yorumlardan utanirlar umarim...
                              ikinci yarı messi ve ronaldo mu oyuna gircek.

Yorum

• skora bakinca buralari pek okumaya gerek kalmiyor..samimiyetsiz taraftar toplulugu..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X